- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Yediğime çok pişman oldum canım emeklerime uzuldum.Selam guzellikler
@puantiyeli_kelebek 200gr hic yoktan iyidir ve @su321 in bakis acisi cok guzeldi. +200gr olsa uzulecektin -200ede sevinmelisin tebrikleeer
Miyav_su 1.1 kg diyorum bu yeterde artar guya kaplumbaga hanim
Vilma 37 bu hafta ikimizde -500üz sevindim ikimiz adina
tevafuk55 canim o 100 gr fazla takma siskinliginin bir yansimasi sadece . haftaya kalmaz kaybolurrr
kulkedisi30 kacamak gunu dedikde metronun ustune agir geldi magnum suan kiskandim
@EGESRAYILMAZ harikkkaa
Afiyet olsun CanımKızlar menümü unutmuşum
Hatirlayip hatırlayıp unutuyorum bi daha unutmadan yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Ogle
Yogurt hurma
Aksam
kuru fasulye tavuk
Su 2 lt
1 yeşil cay
Sporumda bugunku deli gibi kosusturmalarim merdiven tirmanmalarim meyve sebze poseti tasimalarim olsun mu bugunlukÖğlen ki ve akşam ki menün süper tam Karataya uygun afiyet olsun spor yok mu
Ama öylesin ama gözlerinin içi parlıyor buna emin ol övgü değil gercek yengem o ilaçlar ile önce zayıfladı sandı sonra kilo aldı 130 kg -140 kg oldu sonra evden dışarıya bile çıkamadı zor balkona çıkar otururdu sonra tekrar başlamış nereden bulduysa önce böbrekleri iflas etti yatalak kaldı 3 ay sonra kAlp krizi geçirdi 4 sene oldu öleli oğluda kullandı annesi ölünce bıraktı 130 kg şuanda en son bayramda mide operasyonu geçirecem diyordu o ilacın ismini duydukça deliriyorumO çok zayıf tsk ederim güzel düşüncelerin için mutlu oldum şimdi ben Kilo daha versem süper olacak sende çok zarifsin canım iyi tanimisim seni almıyorum o zaman herbife bir o kadar da pahalı
Olsun fındık kurdum aferin sana şimdi çay iç su iç bendenSporumda bugunku deli gibi kosusturmalarim merdiven tirmanmalarim meyve sebze poseti tasimalarim olsun mu bugunluk
Pişman mısın olan oldu Canım yarına güzel beslen sporuda yaparsın üstüne yapışmazYediğime çok pişman oldum canım emeklerime uzuldum.
Afiyet olsun Canım
Evet menün kötü özellikle Alman pastası tuz biber olmuş neyse üzülme yarın güzel bir menü ve spor ile toplarsın senin @didemdefne ve @tevafuk55 sizlerin metabolizması çok güzel çalışıyor maşallahınız var rabbim nazar değdirmesinSelam kızlar menum yazip kaçıyorum çok yorgunum ve çok uykum var. Bugün batirdim herşeyi desem yeridir.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek üzerine acı Sos peynir ve zeytin ve metro
Ara yesilcay
Öğlen İzmir köfte yarım kase makarna bir dilim kavun 10 kadar siyah üzüm
Ara magnum
Aksam bir küçük dolma yarım kase çorba birde komşu göndermişti 3 çatal alman pasta
Spor 35dk jilyan su 2 litre
Hiç mutlu hissetmiyorum keşke sabaha geri dönebilsem telafi edebilsem.
Eskiden bu tür şeylere sevinirdim yerken. Şimdi pişmanlıktan başka bişey vermiyor bana
Aşk olsun menünAfiyet olsun derkeennnn?
Ye bacim ye mi diyorsun
Selam kızlar menum yazip kaçıyorum çok yorgunum ve çok uykum var. Bugün batirdim herşeyi desem yeridir.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek üzerine acı Sos peynir ve zeytin ve metro
Ara yesilcay
Öğlen İzmir köfte yarım kase makarna bir dilim kavun 10 kadar siyah üzüm
Ara magnum
Aksam bir küçük dolma yarım kase çorba birde komşu göndermişti 3 çatal alman pasta
Spor 35dk jilyan su 2 litre
Hiç mutlu hissetmiyorum keşke sabaha geri dönebilsem telafi edebilsem.
Eskiden bu tür şeylere sevinirdim yerken. Şimdi pişmanlıktan başka bişey vermiyor bana
Cok aci cokAma öylesin ama gözlerinin içi parlıyor buna emin ol övgü değil gercek yengem o ilaçlar ile önce zayıfladı sandı sonra kilo aldı 130 kg -140 kg oldu sonra evden dışarıya bile çıkamadı zor balkona çıkar otururdu sonra tekrar başlamış nereden bulduysa önce böbrekleri iflas etti yatalak kaldı 3 ay sonra kAlp krizi geçirdi 4 sene oldu öleli oğluda kullandı annesi ölünce bıraktı 130 kg şuanda en son bayramda mide operasyonu geçirecem diyordu o ilacın ismini duydukça deliriyorum
Insan fondü falan ismarlardiOlsun fındık kurdum aferin sana şimdi çay iç su iç benden
Çok yıllar önce okudum onu Canım güzel fena değilVilma 37 Miyav_su @kitap_asigi mumin sekman kitaplarini okudunuz mu? Neler dusunuyorsunuz okuduysaniz
Ben suan Her sey beyinde baslar'i okuyorum. Cok hosuma gitti tavsiye ederim
Yengem mi Canım malesef uğraşmadan kilo vermek istedi çok acı bir gercek tabi dayımla olan ilişkisini bilemem İzmir de bile tedavi aldırdı dayım dediğim Zaman'larda 1990 yıllar evleri merdivenliydi müstakil doktoru hatta hiç birşey yapmıyorsan merdiven in çık demişti Onuda yapmadı eve bisiklet bir sürü spor aleti almıştı dayım ben evde spor aletinide karşıyım git salona yazıl hem disiplinli oluyorsun hem baştan savma kullanmıyorsun yengem yediklerinide dikkat etmedi Canım artık kader mi desem bilmiyorum da en güzel yılları evde hapis geçti 20 yıl sonrası zaten yatalaktı diyalize bağlı ben bunun canlı örneğini yaşadım hap ,ot ,detoks hepsi boş inan bana çünkü o hepsini yaptı çevrende varsa kullananlar çöpe atsınlar inan o ürünün sahibi çalıştığım otele konaklamaya geldiğinde ağzım açık kalmıştı son model arabası ve insanlara sattığı ürünü kullanmıyordu malesef normal yemeğini kahvaltısını yaptı toplantılarınada tanık oldum ah ah çok şey varda konuşacakCanim sporun ve su cok guzel. Menunu sendd biliyorsun zaten ama lutfen yarin uyan ve diyete ilk kez basliyormus gibi yemek ye. Inaniyorumki moralin duzelecek
Bak ben dustum hataya sen dusme
Yedim bozdum of fazla kacirdim dedim
Yarinsi gun nasilsa bozdum dedim yine kacamak yaptim. Yarin yeni bir gun
Cok aci cokAllah rahmet eylesin kalanlara da sabir versin insallah. Onunda ne hayalleri vardi be kocasi mi begenmedi disarda biri ezici mi bakti magaza yellozun biri kucumsedi mi ben fena oluyorum hep boyle olaylarin ardindan. Insallah Allahim cennetine almistir onu
Insan fondü falan ismarlardineyse bugunde boyle olsun
Tamam Canım aklıma gelirse söylerim şu sıralar beslenme ilgi alanım oldu aklıma geldikçe yazarım sanaKisisel gelisim alaninda anlatimi akici hosuna giden kitaplar olursa onerilere tavsiyeler her zaman acigim
Insanlarin hayatini bilmeden yorumda yapmamak gerekmis demekki o da hata etmis hemde cok keskin hatalar. Keskeyle baslayacak sonu gelemeyecek cok cumleler var rahmetli icin. Dedigin gibi belkide kader.ben cok inanirim her seyin rabb'den gelen bir isaret olduguna. Belki de o sana canli ornek oldu ve kilo konusunda ilgin artti kendini duzene soktun aklinin ucundan bile gecmiyor deli sacmasi ilaclar. Belkide bir isaret ... Allah bilir.Yengem mi Canım malesef uğraşmadan kilo vermek istedi çok acı bir gercek tabi dayımla olan ilişkisini bilemem İzmir de bile tedavi aldırdı dayım dediğim Zaman'larda 1990 yıllar evleri merdivenliydi müstakil doktoru hatta hiç birşey yapmıyorsan merdiven in çık demişti Onuda yapmadı eve bisiklet bir sürü spor aleti almıştı dayım ben evde spor aletinide karşıyım git salona yazıl hem disiplinli oluyorsun hem baştan savma kullanmıyorsun yengem yediklerinide dikkat etmedi Canım artık kader mi desem bilmiyorum da en güzel yılları evde hapis geçti 20 yıl sonrası zaten yatalaktı diyalize bağlı ben bunun canlı örneğini yaşadım hap ,ot ,detoks hepsi boş inan bana çünkü o hepsini yaptı çevrende varsa kullananlar çöpe atsınlar inan o ürünün sahibi çalıştığım otele konaklamaya geldiğinde ağzım açık kalmıştı son model arabası ve insanlara sattığı ürünü kullanmıyordu malesef normal yemeğini kahvaltısını yaptı toplantılarınada tanık oldum ah ah çok şey varda konuşacak
Evet Canım Allah rahmet eylesin aslında bu insanlara bizler para kazandırıyoruz sağlığımızdan olarak anlatsam ay sinirlerim oynuyor zaten öldüğünde 20 kişi zor taşıdı ölümü bile zor oldu Allah rahmet eylesin zor çok zor bir hayatı vardı onunda sınavı oyduInsanlarin hayatini bilmeden yorumda yapmamak gerekmis demekki o da hata etmis hemde cok keskin hatalar. Keskeyle baslayacak sonu gelemeyecek cok cumleler var rahmetli icin. Dedigin gibi belkide kader.ben cok inanirim her seyin rabb'den gelen bir isaret olduguna. Belki de o sana canli ornek oldu ve kilo konusunda ilgin artti kendini duzene soktun aklinin ucundan bile gecmiyor deli sacmasi ilaclar. Belkide bir isaret ... Allah bilir.
O urunun sahibide biliyor ne tur bir zehir sattigini insan beyninin nasil yikanacagini. Gununu gun etsin bakalim.
Allah buyuk dunya kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?