Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet gerçekten hareket şart malesef toplum olarak tembel ve hımbılız Çin'de sabahları erkenden spor yapmak şart sabah 5 de uyanıp herkes mahallesinde toplanıp spor yapıyor Rusya'da 5 yaşına girmiş her çocuk belediyenin ücretsiz sporlarına kayıt yaptırmak zorunda bizde sadece tvlerde kamu spotu yayınlar

Burası çok sıcak kızlar birde ben dışarıda çalışıyorum şuan 42 derece ve karşımda dondurma satılıyor yanımdaki insanlar yiyorlar

dondurma değildir o kilodur yağdır öyle düşün onlar şişman olcaklar... ohhh ohhh yiyin yiyin de teşvik et :)))

hee ucuz olsa yiicen yane....

heee sus o zaman hiç ses etme :)))
Aynen ucuz olsa yiyecem yok yinede Yemem ay foto çekemedim çekince özellikle sana Atıcam bakıpda ibret almak lazım su içsek yarıyor anam bize instgrama girmek gibi hata yaptım millet kısırları turşuları götürmüş

sende instagramın neresinde dolaşıyon benimkiler habire kinoalı şeyler yiyiyo :))

Bugün ki menümü yazayım kahvaltıda domates,kuru peynir ,biber ve yeşillik öğlen müşteri grupları yoğundu yemek yerine 1 küçük kase kuru peynir 1 çay bardağı çiğ fıstık 3litrwtw yakın su akşam ise dünden kalma zeytinyağlı taze fasulye,közlenmiş domates,biber ve soğan var kızlar birde 2 saat spor yapmayı planlıyorum

yakarca = küpdüşen bu ne olaki parantez içindeki açıklamasıysa onuda anlamadım :)))
bir tür böcek canım sivri gibi asıl yakarca denmesinin nedeni soktugu yer yanıyor gibi acıyor gece ortaya çıkıyor ve kesinlikle göremiyorsun yakarca diyen de var küp düşen diyen de var

Benim sadece onasende benden betermişsin

ben açgözlü pis boğazım :)))

bir tür böcek canım sivri gibi asıl yakarca denmesinin nedeni soktugu yer yanıyor gibi acıyor gece ortaya çıkıyor ve kesinlikle göremiyorsun yakarca diyen de var küp düşen diyen de var

gördüm google da... haneme bir kelime daha eklendi sayenizde ayy iki kelime :))

hoş geldin iyi ki kurdun o topiği.sayende kendimi sorumlu hissediyorum.yalnız dün ayağım su toplamış ya üstüne basamıyorum akşama kadar geçer mi ki kızlar? yoksa yürüyemeyeceğim,ne yapmam lazım
Sen de iyi ki katıldın canım çok iyi gidiyorsuun Aaay çok geçmiş olsun canııım Neden oldu ki , hiç bilmiyorum ne yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…