Evet gerçekten hareket şart malesef toplum olarak tembel ve hımbılız Çin'de sabahları erkenden spor yapmak şart sabah 5 de uyanıp herkes mahallesinde toplanıp spor yapıyor Rusya'da 5 yaşına girmiş her çocuk belediyenin ücretsiz sporlarına kayıt yaptırmak zorunda bizde sadece tvlerde kamu spotu yayınlarfil gibi yemeye başlayınca çok şaşırdı hemen göbüşüm salıverdi kendini... spor çok etkili yaa bırakınca hemen göbüşüm çıktı 3 gündür gene yapıyorum leslie gene toparladı bile biraz çok şükür... devam edersem faydasını göreceğim inşallah... Allah bize azim versin..... spor yapmaktan ziyade yıkanmaya üşeniyorum :)))
Böyle yazın uçar sana konunca yakar kaşıntı olur insandayakarca = küpdüşen bu ne olaki parantez içindeki açıklamasıysa onuda anlamadım :)))
Aynen öyle daha yolumuz uzun Can'ımcanım 65 kiloda falanmışsıııın sen olmada biz mi olalım :)) 5-7 kilo falan ver sen tamamsın.bizim daha yolumuz uzunMiyav_su ile
Böyle yazın uçar sana konunca yakar kaşıntı olur insanda
google sağolsun yazın uçmayan şey mi var kız :))))
Burası çok sıcak kızlar birde ben dışarıda çalışıyorum şuan 42 derece ve karşımda dondurma satılıyor yanımdaki insanlar yiyorlar
dondurma değildir o kilodur yağdır öyle düşün onlar şişman olcaklar... ohhh ohhh yiyin yiyin de teşvik et :)))
Bende öyle düşünüyorum ve paso su içiyorum 5 TL dondurma almak istemiyorum hem
Aynen ucuz olsa yiyecem yok yinede Yemem ay foto çekemedim çekince özellikle sana Atıcam bakıpda ibret almak lazımhee ucuz olsa yiicen yane....
heee sus o zaman hiç ses etme :)))
Aynen ucuz olsa yiyecem yok yinede Yemem ay foto çekemedim çekince özellikle sana Atıcam bakıpda ibret almak lazımsu içsek yarıyor anam bize instgrama girmek gibi hata yaptım millet kısırları turşuları götürmüş
En büyük zaafım itiraf ediyorum kısır ve turşu malesefne tatlı ne dondurma nede börek çörek
Benim arkadaş var tombiş hatta şeker hamurundan pasta yapıyor anam bir açtım karşıma kısır ve turşu ve de çay fotosu çıktısende instagramın neresinde dolaşıyon benimkiler habire kinoalı şeyler yiyiyo :))
Benim sadece onabenim her şeye zaafım var :)))
bir tür böcek canım sivri gibi asıl yakarca denmesinin nedeni soktugu yer yanıyor gibi acıyor gece ortaya çıkıyor ve kesinlikle göremiyorsun yakarca diyen de var küp düşen diyen de varyakarca = küpdüşen bu ne olaki parantez içindeki açıklamasıysa onuda anlamadım :)))
Benim sadece onasende benden betermişsin
bir tür böcek canım sivri gibi asıl yakarca denmesinin nedeni soktugu yer yanıyor gibi acıyor gece ortaya çıkıyor ve kesinlikle göremiyorsun yakarca diyen de var küp düşen diyen de var
biz konyalılar böyle diyoz gercek adını bilmiyorum :)ben açgözlü pis boğazım :)))
gördüm google da... haneme bir kelime daha eklendi sayenizde ayy iki kelime :))
Sen de iyi ki katıldın canım çok iyi gidiyorsuunhoş geldiniyi ki kurdun o topiği.sayende kendimi sorumlu hissediyorum.yalnız dün ayağım su toplamış ya üstüne basamıyorum akşama kadar geçer mi ki kızlar? yoksa yürüyemeyeceğim,ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?