Canım listemiz dolu galiba @puantiyeli_kelebek topik sahibimiz belki birşeyler yapar sen iyisin hayatım o iki canavarla ne güzel sporlar yapıyordun ya hayrandım sanaBeni de aranıZa alın bende tekrar başlıyorumMiyav_su
Nutellaya neden karsisin canimderman neye sevindim biliyor musun nutellaya bırakmana benim yüzümden mi bıraktın bir ara başının Eti'ni yiyordum ben spor topiğinde merak ettim
Sabah peynir kavun koz biberdi iki gün bi onceki gün ara yarım şeftali akşam 5 çatal etli patatesli turluyduKlasik kahvaltı hayatım açılımınıyap ödülün iyimiş afiyet olsun sarmanın içinde ne vardı birde kaç tane yedin bu arada dün ki menünde yok Canım Onuda yazarsan pek Mutlu olucam
Nutellanın içinde Palm yağı var hem zararlı hemde orangutaların yasam kaynağı malesef o ağaçları yağ için kullandıkları için o hayvanlar açlıktan ölüyorlarNutellaya neden karsisin canim
Cikolata oldugu icin degil muhtemelen torkuya okeysin
Gerci torku muhtesem ya hem yerli hem kaliteli
Ama nutellanin tadida hic bir cikolatada yok
Afiyet olsun fıstıkSabah peynir kavun koz biberdi iki gün bi onceki gün ara yarım şeftali akşam 5 çatal etli patatesli turluydu
İçinde palmiye yağı var ve zararlı diye arkadasa katılıyorum diğerlerini de yiyemiyorum bal kaymak yiyorum artık çok kalorili nutellladerman neye sevindim biliyor musun nutellaya bırakmana benim yüzümden mi bıraktın bir ara başının Eti'ni yiyordum ben spor topiğinde merak ettim
İyi güzel de 38 beden nu arada elbise sen duş sana gönderirim valla araniza alirsaniz çok sevinirimCanım listemiz dolu galiba @puantiyeli_kelebek topik sahibimiz belki birşeyler yapar sen iyisin hayatım o iki canavarla ne güzel sporlar yapıyordun ya hayrandım sanahele yılbaşında giydiğin o kırmızı elbise ah aşk olmuştum kaç beden di o ya bende giymek istiyorum
Ay kıyamam bana göndereceksin yok Canım sağol @puantiyeli_kelebek canım biliyorum doluyuz derman iddialı birisi hatırım için alır mıyız çok da güzel spor yapar arkadaş belki @su321 hatırlarİyi güzel de 38 beden nu arada elbise sen duş sana gönderirim valla araniza alirsaniz çok sevinirim
Kahvaltın iyi güne iyi başlamışsın ama akşamlar çok kötü ya Canım yarın düzgün bir menü lütfenSelamm iyi geceler herkese.
Bugun esim izinliydi disardaydik biz su ttnet isi icin milyonuncu kez subeye gittik. Ordan da bi avmye girdik. Sonra geldik yemek falan derken gelip de yazamadim. Bi alinti kuyrugum oldu ki aman allahim
Once dunku ve bugunku menulerimi yazayim.
Sali menum
Sabah
1 tane kucuk peynirli tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Aksam bizde de kisir vardi
2 servis kasigi bol salatali kisir
Ama uyutmadi beni cok rahatsiz etti
Su 1.2 litre
Apor 200 ip atlama
Carsamba
Sabah
Tereyaginda 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Biber
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 dondurma (roko)
Aksam
2 isirik pizza (ince hamur)
Salata
2. Yemek kasigi taze fasulye ayyy sonunda bitti
Su cok az bugun1 litre belki. Aslinda suyu da cok severim ama aklima gelmiyor ki icmek
Spor 5bin adim yuruyus
Tebrik ediyorum seni harikasınİçinde palmiye yağı var ve zararlı diye arkadasa katılıyorum diğerlerini de yiyemiyorum bal kaymak yiyorum artık çok kalorili nutellla
Dedigin gibi asiri lezzet veriyor yahu baginli ediyor resmenNutellanın içinde Palm yağı var hem zararlı hemde orangutaların yasam kaynağı malesef o ağaçları yağ için kullandıkları için o hayvanlar açlıktan ölüyorlar
Ben suyu matara sayesinde tuketiyorum benimde hic aklima gelmiyor sevmeme ragmenSelamm iyi geceler herkese.
Bugun esim izinliydi disardaydik biz su ttnet isi icin milyonuncu kez subeye gittik. Ordan da bi avmye girdik. Sonra geldik yemek falan derken gelip de yazamadim. Bi alinti kuyrugum oldu ki aman allahim
Once dunku ve bugunku menulerimi yazayim.
Sali menum
Sabah
1 tane kucuk peynirli tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Aksam bizde de kisir vardi
2 servis kasigi bol salatali kisir
Ama uyutmadi beni cok rahatsiz etti
Su 1.2 litre
Apor 200 ip atlama
Carsamba
Sabah
Tereyaginda 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Biber
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 dondurma (roko)
Aksam
2 isirik pizza (ince hamur)
Salata
2. Yemek kasigi taze fasulye ayyy sonunda bitti
Su cok az bugun1 litre belki. Aslinda suyu da cok severim ama aklima gelmiyor ki icmek
Spor 5bin adim yuruyus
Hosgeldididemdefne bu arada reglim geldi şükür ctesi hastanede testi yaptırabilirim kızlar özel hastanede cteside tahlil oluyor değil mi senin geldi mi didemdefne canım
Yaa canim ben cok gec kaldim ama konuyu bilmiyorum. Canini sıkma hic. Aile harici icin genelde pek degmiyor uzulduguneSelam kızzllaarrr
Nasılsınız napıyonuz
Bugün hiç keyfim yok benim sürekli yatmak istiyorum kolumu kaldıracak dermanım yok
Ben kendi kendime aynı yorumu yaptım zati o ne öyle basma pazen gibi diye:))
Bilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyorsanırım psikolojik
SupersinnKızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Afiyet olsun canim disrda kahvaltiya ragmen cok guzel olmus valla. Su da ayri guzelCanim topikdaslarim
Sabah kahvaltimi disarida yaptim
1 h.yumurta
3 Burgu peynir
4 zeytin
1 dis pogaca
3 cesit meze 1er kucuk kasik
Cay
Ogle: 2 kepce corba
1tabak yogurt ve haslanmis kabak
Arada: 1 mandalina
Yaklasik 10 tane uzum
1 bardak ayran
Aksam: oglenin aynisi + 2kofte
Ara: ayran yaninda da bir meyve yerim henuz yemedim.
Su simdilik 2.150lt
Yatana kadar bunu 3.350 yaparim
Afiyet olsunn guzel olmusolmus :)Menum
Sabah iki murdum erigi 1 haşlanmış yumurta iki catal peynir
Ara yesilcay
Öğlen 1 kase kısır domates salatalık iki biber turşusu
Ara yesilcay
Aksam 3 köfte ayran
40 dk jilyan yapmayı planlıyorum
2 buçuk litre su
Menumu vereyim.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 8.00: kk peynir 1 has yumurta
5 zeytin yarım salatalık
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter
Öğle : 4 Baget, 1 büyük bardak ayran
Ara: avuç içi kuruyemiş
Aksam 19.00: 2 kepçe ıspanak yemeği
Ara: Türk Kahvesi
Bitki çayları 3 litre su
Bugün kendime verdiğim sözü tuttum dostlargünü karbonsuz ve proteini bol kapattim
Pek bilgim yok canim aslinda ama iyi geliebilirÇok teşekkür ederim canım 38 bedene girmeye çalışıyorum onu basarana kadar kaç kilo gerekiyorsa vereceğim
Lesliede bacakları çekip kolu indirdiği m hareket yanlara iyi gelir gibi hem biraz daha incelirim tatil dönüşü bölgesel bişeyler yaparım ama
Afiyet olsun canimcanim :)İyi akşamlar kuzular... Bugünki menüm
Oruçtum biliyorsunuz iftarda bir kase yayla çorbası ve bir tabak kısır marul domates salatalık sıfır ekmek sonrada bir salkım üzüm yedim sahurda bişi yemem heralde görüşürüz minnaklar
Ilk hedefim 60 sonraki hedefim de 55 olsun canim@kitap_asigi canim senin hedef kilon neydi canim?
Aa nasi acele ediliyor bu kadar? Esinizden baska cocugu yok mu herkes bi araya toplanip konusulsa?
Ayyy cok fenayim millet bayram telasinda biz düğün telasindayiz
Benim dedemde öyle yapti. Babannem ölünce 3 ay sonra babamdan küçük biriyle evlendi. Babannem 8 sene yatalak baktı dedem.6 ay falanda kendinde değildi artık. Yani daha olmeden once dedem göz koymuş kadina Çok mali vardı dedemin kadın 5 yılda bitirdi. Çocuklarına miras bırakacağı yerleri çocuklarına satti
Ayyy miyav cok ozur dilerim ama o kadar guzel anlatmissin ki guldumAynen burada meşhur bir dede var sokaklarda elinde sepet ile pide lahmacun satar neyse bu eşini döve döve öldürmüş bu arada her sene devr keser hayır yapar neyse eşini yazık dayaktan öldürmüş öleli 1 hafta olmuş neyse bir dükkanda denk geldik çünkü sima olarak tanıyorum bana ne dedi biliyor musun bekar mısın maşallah Eti'n budun yerinde eşimde arkamdahayırdır bey dayı dedi eşime ne diyorsun dedi bu kem kim etti sonra lafı değiştirdi şu kadar malım param var 30/50 yaş arası teyzen Halsn varsa evlenmek istiyorum dedi
Aslinda kepekliekmegi de uzun sure tuketmek iyi degil diye biliyorum ben canim. Kepek gaz yapici bir maddeymis ve uzun zaman tuketilirse mide fitigi yapabilirmis allah korusun. Cavdar veya tam bugday ekmegi yeMenum
Sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta 1 çatal kızartma domates salatalık zeytin
Öğle 2 dilim ekmek 1 yk helva
Ikindi yarım kase kadar çorba
Aksam 1 tabak tavuk site 1 yk yoğurt 1 dilim karpuz
Spor 35 dk yürüyüş
Bu arada kızlar ben kepekli ekmek yiyorum devamli (4 dilim yedim ya suç bastırıyor um)
Afiywt olsun canim hem bulgur hem ekmek olmamis ama farkindasin zaten :)Günaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
Günaydın,
Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)
Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500
@puantiyeli_kelebek
gunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
Eksi olsun 100 gram olsun.
Olacagim canim. 3 Gun sadece gecmis okuyamam sanirim. Kayinvalidemlerin beslenme duzenleri cok kotu malesef. Yemek yenir. Sonra aksamin bi vakti cay + kuruyemis+ kek falan varsa onlar+ meyve3 gun sonra aramizda olacaksın dimi? Tamam canim sorun yok mazeret bildirdin zaten hedefin kac? Bak az kaldi bu defa yilmak bırakmak yok telefonun cektigi noktayı bulup menu bildirimi yapmaya calis sadece gerekirse gecmis falan okuma ama yazki kendini kontrol edebil
Ben tam dugun oncesi istanbula gittim canim 2 Aylik falan. O zaman tartimi da goturdum yanimda kendimi salmayim diye. Ama geri geldigim zaman tartida 49 kilo ciktimFıstık tartının yanına alabiliyorsan al bu arada güzel rakam foto atabilirsem foto at
Gec saatte yediginizden ve regl gecikmesindendir dedigin gibi canim uzulme hicGeçen hafta 64.1 bi hafta 64.2
Gelen 100 gr
Aslında 63 olmuştum ama regl şişligi yada dün akşam yemeği geç saat te oldu ondan
Ayni vermisiz@puantiyeli_kelebek canım gecen hafta :73.800gr bu hafta 72.700 ardaki fark 1.1 kg
Birakma bence. Vucudun alisacak illa ki. Keske birkac gun erken baslamis olsaydin tam bayram temizligine falan denk geldi agrilarinGünaydın herkese isim çok olduğu için yorum yapamiyorum ve feci şekilde jilian beni rahatsiz etti felcli gibi yürüyorumtemizlik ah vahede ede yapıyorum kızlar sizce birakayimmi yapmayi yoksa yaptıkça gececekmi bunlar çok kotuyum
Olsun eksi sonucta. Tebrik ederimmPazar günü 70.5 i gormeme rağmen bugün 71.4 gordumgeçen hafta 71.8 bu hafta 71.4 @puantiyeli_kelebek
Saglik olsun canim telafisi var nasilsa canini sıkmaEki Görüntüle 1882554 Ne yazıkki eksi değil artıyı gördüm gerçi daha öncede tartılmıştım bir ara 75.800 görmüştüm şimdi 76 tam neyse haftaya dikkat ederim inş bayram gerçi
Ya benim babam da oyle.Benim eşim her öğünde sabah öğle akşam 1 sıcak ekmek bitirir yani günde 3 büyük pidemesela pilav makarnayi bile ekmekle yer ama hep aynı kiloda
Ay ne guzel ya. Hep boyle gidersiniz insallah. Ben laf dinletemiyorum o konudaDimi haklisin bakma benim içim fesatadamin oyle bir dusuncesi yok bana soruyor ne yiyip neyi yemiyeyim diye kavun yiyor gece abisinin evinde icinde seker var ve sen bu saatte yiyorsun dedim aaa doğru deyip bıraktı ben şok oldum birsey olmaz deyip yiyecegini düşünüyordum
Kizlar kilom 81.9
-500 gr aksam foto atarim optum sizi
Saglik olsun canim cok degil
Bu mu senin cok dediginYazıyorum madem
Ama ben 2 de kapattım başka yemicem bugün
Sabah 8de 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 dilim peynir
Akşam 2 de 7 kanat 1 porsiyon pilav 2 şekerpare
Spor da
45 dakika yürüyüş
45 dakika pilates
Aktarda baktım gercek %100 kakao bir dövmefiği kaldı ya sinir etti beni ama bulucam ben %100 kakako şunu yapıcam en büyük kaçamağımu yeşil çay demleyeceğim soğuttum içine nane ve limon sıkıp içmek istiyorum yada limonu sıkıp içine nane ve maden suyu ile içmek malum Yeşilçay tansiyonumu düşürüyor dengelerim
Afiyet olsun canim birazcik fazla olmus ama kahvlati olunca erimistir insallah :)
Afiywt olsunn guzel bencebugunku menum kızlar sabah ıkı kucuk haslanmıs yumurta kk peynır ve 5 zeytın sekersız cay
ogle arkadaslarla baraj var burda oraya gıttık balık yedık ama az yagda tavada yapmıslar yanınd salata ıkı lokma ekmek yedım ezme ıle beraber 3 parca patlıcan yedım bugulama tarzı degısık bıseydı sade soda ıctım
2 lıtrre su
az sekerlı kahve
spor suan yok halsızım ama yapmaya calsııcam :)
aksam da acıkırsam corba ıcerım yada elma yerım
Afiyet olsun canim :)Maşallah herkes vermiş kiloları bir bdn verememişimneyse menü paylaşayım giremeyebilirim sonra oruçtum zaten sahurda bir türk kahvesi yanında üç tane yulaflı bisküvi sonrada yarım kase yayla çorbası
Akşamda geçen günden kalan yeşil fasulyem var bir kase ondan yicem makarna yapmıştım salçalı azıcıkta ondan yerim salata ve yoğurtla hadi bakalım herkese kolay gelsin kilolar çabuk gitsin
Afiyet olsunn cok guzelBugünki menüm kahvaltımı geç yaptım yarım avakodolu domates ezmeli sumaklı ekşili ,yeşillik ,1 haşlanmış yumurta yanında adaçayı akşam ise dünden kalma zeytinyağlı börülce yanında bol yeşillikli nar ekşili salata herkese afiyet olsun su tüketimim gece kadar 4 litreyi bulur kızlar
Afiyet olsun canim. Yorum yaptim yukarda kahvalti icin :)Bugünki menüm nefsimi tatmin etme menusuydu
Kahvaltı 10.30: yağda omlet bir yumurta
1 d börek, 2krep 1 d kek
Salatalık ,3 çatalpeynir 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.30: 3 kaşık yog kabak salatası
Avuç içi kuruyemiş fıstık
Bitki çayları
3 litre su
Afiyet olsun cok guzel menu olmusKuzum valla ayirmaya calisiyorum ama sizin uyanik oldugunuz saatlerde ben isteyim, islerim de bu ara yogun biraz=( neyse yine de daha dikkat etmeye calisicam.
Dunku menum
Oglen: Buharda sebze, izgara tavuk, mantarli et sote
Aksam: 9 tane tavuk kanat, yaninda domates suyu
Afiywt olsun canim. Sarma pirincliyse cok degildir insallah.Bugün ku menum öğle ekmeksiz klasik kahvaltı ara eti karamödül yaptimda kendime akşam sarma ve mercimek çorba ve salata
Afiyet olsun kuzu. Menu de su da guzel :)Bugunku menum
Kahvaltida peynirli trabzon tereyagli tost
Cay
Oglede 1kase bol limonlu mercimek corbasi 2tane bol sebze ile lahmacun keske 1yeseydim rahatsiz etti beni 8ekadar bisey yiyemedim. Aksam 8de 1kase mercimek corbasi 2 dilim balik ve soğüş.
Su simdilik 1.5 litre geceye kadar 2.7 yaparim ben bu suyu
Guzel menu olmus canim afiyet olsunKızlar menümü unutmuşum
Hatirlayip hatırlayıp unutuyorum bi daha unutmadan yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Ogle
Yogurt hurma
Aksam
kuru fasulye tavuk
Su 2 lt
1 yeşil cay
Yarin yeni bi gun yarin telafi edilir canimSelam kızlar menum yazip kaçıyorum çok yorgunum ve çok uykum var. Bugün batirdim herşeyi desem yeridir.
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek üzerine acı Sos peynir ve zeytin ve metro
Ara yesilcay
Öğlen İzmir köfte yarım kase makarna bir dilim kavun 10 kadar siyah üzüm
Ara magnum
Aksam bir küçük dolma yarım kase çorba birde komşu göndermişti 3 çatal alman pasta
Spor 35dk jilyan su 2 litre
Hiç mutlu hissetmiyorum keşke sabaha geri dönebilsem telafi edebilsem.
Eskiden bu tür şeylere sevinirdim yerken. Şimdi pişmanlıktan başka bişey vermiyor bana
Okumadim malesef canim. Benim kisisel gelisim Kitaplariyla pek aram yok.@Vilma 37Miyav_su @kitap_asigi mumin sekman kitaplarini okudunuz mu? Neler dusunuyorsunuz okuduysaniz
Ben suan Her sey beyinde baslar'i okuyorum. Cok hosuma gitti tavsiye ederim
Tamam canim oyle umuyorum ben de.Kahvaltın iyi güne iyi başlamışsın ama akşamlar çok kötü ya Canım yarın düzgün bir menü lütfen
Elimin altinda surahi duruyor hep. Yatak odasinda mutfakta var. Oturma odasina falan da tasiyip gidiyorum ama icmiyorum nedenseDedigin gibi asiri lezzet veriyor yahu baginli ediyor resmen
Neyse gozum aramiyor artik
Cevremde cok tuketen olursa da paylasacagim bu bilgiyi tesekkurler
derman bal kaymakt ayri bir dunya
Ben suyu matara sayesinde tuketiyorum benimde hic aklima gelmiyor sevmeme ragmen
Kendine has bir sisen olsun canim gordukce elinin altinda durdukca istiyosun illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?