Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Beni de aranıZa alın bende tekrar başlıyorum Miyav_su
Canım listemiz dolu galiba @puantiyeli_kelebek topik sahibimiz belki birşeyler yapar sen iyisin hayatım o iki canavarla ne güzel sporlar yapıyordun ya hayrandım sana hele yılbaşında giydiğin o kırmızı elbise ah aşk olmuştum kaç beden di o ya bende giymek istiyorum

derman neye sevindim biliyor musun nutellaya bırakmana benim yüzümden mi bıraktın bir ara başının Eti'ni yiyordum ben spor topiğinde merak ettim
Nutellaya neden karsisin canim
Cikolata oldugu icin degil muhtemelen torkuya okeysin
Gerci torku muhtesem ya hem yerli hem kaliteli
Ama nutellanin tadida hic bir cikolatada yok

Klasik kahvaltı hayatım açılımını yap ödülün iyimiş afiyet olsun sarmanın içinde ne vardı birde kaç tane yedin bu arada dün ki menünde yok Canım Onuda yazarsan pek Mutlu olucam
Sabah peynir kavun koz biberdi iki gün bi onceki gün ara yarım şeftali akşam 5 çatal etli patatesli turluydu

Nutellaya neden karsisin canim
Cikolata oldugu icin degil muhtemelen torkuya okeysin
Gerci torku muhtesem ya hem yerli hem kaliteli
Ama nutellanin tadida hic bir cikolatada yok
Nutellanın içinde Palm yağı var hem zararlı hemde orangutaların yasam kaynağı malesef o ağaçları yağ için kullandıkları için o hayvanlar açlıktan ölüyorlar

derman neye sevindim biliyor musun nutellaya bırakmana benim yüzümden mi bıraktın bir ara başının Eti'ni yiyordum ben spor topiğinde merak ettim
İçinde palmiye yağı var ve zararlı diye arkadasa katılıyorum diğerlerini de yiyemiyorum bal kaymak yiyorum artık çok kalorili nutellla

İyi güzel de 38 beden nu arada elbise sen duş sana gönderirim valla araniza alirsaniz çok sevinirim

Selamm iyi geceler herkese.

Bugun esim izinliydi disardaydik biz su ttnet isi icin milyonuncu kez subeye gittik. Ordan da bi avmye girdik. Sonra geldik yemek falan derken gelip de yazamadim. Bi alinti kuyrugum oldu ki aman allahim

Once dunku ve bugunku menulerimi yazayim.

Sali menum

Sabah
1 tane kucuk peynirli tost
Domates
Salatalik
Zeytin

Aksam bizde de kisir vardi
2 servis kasigi bol salatali kisir
Ama uyutmadi beni cok rahatsiz etti

Su 1.2 litre
Apor 200 ip atlama

Carsamba

Sabah
Tereyaginda 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Biber
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 dondurma (roko)

Aksam
2 isirik pizza (ince hamur)
Salata
2. Yemek kasigi taze fasulye ayyy sonunda bitti

Su cok az bugun 1 litre belki. Aslinda suyu da cok severim ama aklima gelmiyor ki icmek
Spor 5bin adim yuruyus

İyi güzel de 38 beden nu arada elbise sen duş sana gönderirim valla araniza alirsaniz çok sevinirim
Ay kıyamam bana göndereceksin yok Canım sağol @puantiyeli_kelebek canım biliyorum doluyuz derman iddialı birisi hatırım için alır mıyız çok da güzel spor yapar arkadaş belki @su321 hatırlar

Kahvaltın iyi güne iyi başlamışsın ama akşamlar çok kötü ya Canım yarın düzgün bir menü lütfen

Nutellanın içinde Palm yağı var hem zararlı hemde orangutaların yasam kaynağı malesef o ağaçları yağ için kullandıkları için o hayvanlar açlıktan ölüyorlar
Dedigin gibi asiri lezzet veriyor yahu baginli ediyor resmen
Neyse gozum aramiyor artik
Cevremde cok tuketen olursa da paylasacagim bu bilgiyi tesekkurler
derman bal kaymakt ayri bir dunya

Ben suyu matara sayesinde tuketiyorum benimde hic aklima gelmiyor sevmeme ragmen
Kendine has bir sisen olsun canim gordukce elinin altinda durdukca istiyosun illaki

Selam kızzllaarrr
Nasılsınız napıyonuz
Bugün hiç keyfim yok benim sürekli yatmak istiyorum kolumu kaldıracak dermanım yok
Yaa canim ben cok gec kaldim ama konuyu bilmiyorum. Canini sıkma hic. Aile harici icin genelde pek degmiyor uzuldugune
Ben kendi kendime aynı yorumu yaptım zati o ne öyle basma pazen gibi diye:))

Bilmiyorum ya sanki çok gelmişde bırakırsam her yer göl olur gibime geliyor sanırım psikolojik

Kızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerimresmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Supersinn
Afiyet olsun canim disrda kahvaltiya ragmen cok guzel olmus valla. Su da ayri guzel
Afiyet olsunn guzel olmusolmus :)
Afiyet olsun canim
Pek bilgim yok canim aslinda ama iyi geliebilir
Afiyet olsun canimcanim :)
@kitap_asigi canim senin hedef kilon neydi canim?
Ilk hedefim 60 sonraki hedefim de 55 olsun canim

Ayyy cok fenayim millet bayram telasinda biz düğün telasindayiz
Aa nasi acele ediliyor bu kadar? Esinizden baska cocugu yok mu herkes bi araya toplanip konusulsa?

Insaff.
Allahim iyilerle karsilastirsin ya.
Ayyy miyav cok ozur dilerim ama o kadar guzel anlatmissin ki guldum
Sapik heryasta. Ayni demek ki
Aslinda kepekliekmegi de uzun sure tuketmek iyi degil diye biliyorum ben canim. Kepek gaz yapici bir maddeymis ve uzun zaman tuketilirse mide fitigi yapabilirmis allah korusun. Cavdar veya tam bugday ekmegi ye afiyet olsun :)
Günaydınnnnnnn
geçen hafta 66.5
bu hafta 65.6
fark -900 gr
@puantiyeli_kelebek

Tebriklerr
Afiywt olsun canim hem bulgur hem ekmek olmamis ama farkindasin zaten :)

Tebrikler
Günaydın,

Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)

Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500

@puantiyeli_kelebek
Tebrikler canim
gunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
Tebriklerr
Eki Görüntüle 1882477
Gecen hafta 95.6
200 gr cik fark :)
Eksi olsun 100 gram olsun. Tebrikler canim
Olacagim canim. 3 Gun sadece gecmis okuyamam sanirim. Kayinvalidemlerin beslenme duzenleri cok kotu malesef. Yemek yenir. Sonra aksamin bi vakti cay + kuruyemis+ kek falan varsa onlar+ meyve
Durum boyle olunca kendimi tutmam lazim. Tutabilmem icin de burda menu yazmam lazim ki hesaba cekileyim
Fıstık tartının yanına alabiliyorsan al bu arada güzel rakam foto atabilirsem foto at
Ben tam dugun oncesi istanbula gittim canim 2 Aylik falan. O zaman tartimi da goturdum yanimda kendimi salmayim diye. Ama geri geldigim zaman tartida 49 kilo ciktim bozuldu yani. Onun icin cesaret edemiyorum goturmeye bi de coluk cocuk olacak hepten fena
Geçen hafta 64.1 bi hafta 64.2
Gelen 100 gr
Aslında 63 olmuştum ama regl şişligi yada dün akşam yemeği geç saat te oldu ondan
Gec saatte yediginizden ve regl gecikmesindendir dedigin gibi canim uzulme hic
@puantiyeli_kelebek canım gecen hafta :73.800gr bu hafta 72.700 ardaki fark 1.1 kg
Ayni vermisiz
Tebrik ederim miyavim
Birakma bence. Vucudun alisacak illa ki. Keske birkac gun erken baslamis olsaydin tam bayram temizligine falan denk geldi agrilarin
Gecmis olsun canim. Kas gevsetici krem varsa sur.
Pazar günü 70.5 i gormeme rağmen bugün 71.4 gordum geçen hafta 71.8 bu hafta 71.4 @puantiyeli_kelebek
Olsun eksi sonucta. Tebrik ederimm
Eki Görüntüle 1882554 Ne yazıkki eksi değil artıyı gördüm gerçi daha öncede tartılmıştım bir ara 75.800 görmüştüm şimdi 76 tam neyse haftaya dikkat ederim inş bayram gerçi
Saglik olsun canim telafisi var nasilsa canini sıkma
Benim eşim her öğünde sabah öğle akşam 1 sıcak ekmek bitirir yani günde 3 büyük pide mesela pilav makarnayi bile ekmekle yer ama hep aynı kiloda
Ya benim babam da oyle. Ve çöp gibi resmen cok zayiftir. Ah babama cekeydim ne vardi
Ay ne guzel ya. Hep boyle gidersiniz insallah. Ben laf dinletemiyorum o konuda
Kizlar kilom 81.9
-500 gr aksam foto atarim optum sizi
Tebriklerr
Kilo bildirimim @puantiyeli_kelebek
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 67.6
Eki Görüntüle 1882590 +100 gr
Saglik olsun canim cok degil
Yazıyorum madem
Ama ben 2 de kapattım başka yemicem bugün
Sabah 8de 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 dilim peynir
Akşam 2 de 7 kanat 1 porsiyon pilav 2 şekerpare
Spor da
45 dakika yürüyüş
45 dakika pilates
Bu mu senin cok dedigin
Gerci azcik azcik yemeye alistiysan cok gelir. Afiyet olsun canim erken bitirmissin yemeyi
Kacamagini sevsinler
Bu sabah 2 krep bir dilim börek 1 dilim kek yedim Miyav_su kahvaltiliklardan da yedim
Afiyet olsun canim birazcik fazla olmus ama kahvlati olunca erimistir insallah :)
Afiywt olsunn guzel bence
Afiyet olsun canim :)
Sen de vereceksin. Oruc tutunca tartida pek belli olmuyor bende. Senin de oyledir belki.
Afiyet olsunn cok guzel
Afiyet olsun canim. Yorum yaptim yukarda kahvalti icin :)
Afiyet olsun cok guzel menu olmus
Bugün ku menum öğle ekmeksiz klasik kahvaltı ara eti karamödül yaptimda kendime akşam sarma ve mercimek çorba ve salata
Afiywt olsun canim. Sarma pirincliyse cok degildir insallah.
Afiyet olsun kuzu. Menu de su da guzel :)
Kızlar menümü unutmuşum

Hatirlayip hatırlayıp unutuyorum bi daha unutmadan yazayim

Sabah Karatay kahvaltısı

Ogle
Yogurt hurma

Aksam
kuru fasulye tavuk

Su 2 lt
1 yeşil cay
Guzel menu olmus canim afiyet olsun
Yarin yeni bi gun yarin telafi edilir canim
@Vilma 37 Miyav_su @kitap_asigi mumin sekman kitaplarini okudunuz mu? Neler dusunuyorsunuz okuduysaniz
Ben suan Her sey beyinde baslar'i okuyorum. Cok hosuma gitti tavsiye ederim
Okumadim malesef canim. Benim kisisel gelisim Kitaplariyla pek aram yok.

Kahvaltın iyi güne iyi başlamışsın ama akşamlar çok kötü ya Canım yarın düzgün bir menü lütfen
Tamam canim oyle umuyorum ben de.
Bu arada ozel hastanede haftasonu tahlil ile ilgili bilgim yok malesef..

Elimin altinda surahi duruyor hep. Yatak odasinda mutfakta var. Oturma odasina falan da tasiyip gidiyorum ama icmiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…