- 4 Eylül 2016
- 122
- 554
- 53
- 33
Hahaaahhhh ne güldüm gece gece yaa allah seni napmasın kız alemsin vallaKizlar ben bayagi bayagi leslie yi satiyorum ya
Daha yuzune bakmam
Erise onun basen erirdi 24saat yuruyor neymis ifinim wooğlk woooğlk woğlkgayette etli mutlu bi ablamiz
Jillian oyle mi yerim onu
Gideeeeeğğnn gunlerimm olduuu
Oyle canim dogrular...Hahaaahhhh ne güldüm gece gece yaa allah seni napmasın kız alemsin valla
Ben öyle zamanlarda hep biseyler yerimDeli gibi uykum var karnın gürültüsünden uyuyamıyorum yasa midem bulanıyor ühüüüüokadar yememe rağmen hala açım arkadaş
Hahaha maaş kuyruğu halt etmiş bunun yanındaYaa canim ben cok gec kaldim ama konuyu bilmiyorum. Canini sıkma hic. Aile harici icin genelde pek degmiyor uzuldugune
Supersinn
Afiyet olsun canim disrda kahvaltiya ragmen cok guzel olmus valla. Su da ayri guzel
Afiyet olsunn guzel olmusolmus :)
Afiyet olsun canim
Pek bilgim yok canim aslinda ama iyi geliebilir
Afiyet olsun canimcanim :)
Ilk hedefim 60 sonraki hedefim de 55 olsun canim
Aa nasi acele ediliyor bu kadar? Esinizden baska cocugu yok mu herkes bi araya toplanip konusulsa?
Insaff.
Allahim iyilerle karsilastirsin ya.
Ayyy miyav cok ozur dilerim ama o kadar guzel anlatmissin ki guldum
Sapik heryasta. Ayni demek ki
Aslinda kepekliekmegi de uzun sure tuketmek iyi degil diye biliyorum ben canim. Kepek gaz yapici bir maddeymis ve uzun zaman tuketilirse mide fitigi yapabilirmis allah korusun. Cavdar veya tam bugday ekmegi yeafiyet olsun :)
Tebriklerr
Afiywt olsun canim hem bulgur hem ekmek olmamis ama farkindasin zaten :)
Tebrikler
Tebrikler canim
Tebriklerr
Eksi olsun 100 gram olsun.Tebrikler canim
Olacagim canim. 3 Gun sadece gecmis okuyamam sanirim. Kayinvalidemlerin beslenme duzenleri cok kotu malesef. Yemek yenir. Sonra aksamin bi vakti cay + kuruyemis+ kek falan varsa onlar+ meyve
Durum boyle olunca kendimi tutmam lazim. Tutabilmem icin de burda menu yazmam lazim ki hesaba cekileyim
Ben tam dugun oncesi istanbula gittim canim 2 Aylik falan. O zaman tartimi da goturdum yanimda kendimi salmayim diye. Ama geri geldigim zaman tartida 49 kilo ciktimbozuldu yani. Onun icin cesaret edemiyorum goturmeye bi de coluk cocuk olacak hepten fena
Gec saatte yediginizden ve regl gecikmesindendir dedigin gibi canim uzulme hic
Ayni vermisiz
Tebrik ederim miyavim
Birakma bence. Vucudun alisacak illa ki. Keske birkac gun erken baslamis olsaydin tam bayram temizligine falan denk geldi agrilarin
Gecmis olsun canim. Kas gevsetici krem varsa sur.
Olsun eksi sonucta. Tebrik ederimm
Saglik olsun canim telafisi var nasilsa canini sıkma
Ya benim babam da oyle.Ve çöp gibi resmen cok zayiftir. Ah babama cekeydim ne vardi
Ay ne guzel ya. Hep boyle gidersiniz insallah. Ben laf dinletemiyorum o konuda
Tebriklerr
Saglik olsun canim cok degil
Bu mu senin cok dedigin
Gerci azcik azcik yemeye alistiysan cok gelir. Afiyet olsun canim erken bitirmissin yemeyi
Kacamagini sevsinler
Afiyet olsun canim birazcik fazla olmus ama kahvlati olunca erimistir insallah :)
Afiywt olsunn guzel bence
Afiyet olsun canim :)
Sen de vereceksin. Oruc tutunca tartida pek belli olmuyor bende. Senin de oyledir belki.
Afiyet olsunn cok guzel
Afiyet olsun canim. Yorum yaptim yukarda kahvalti icin :)
Afiyet olsun cok guzel menu olmus
Afiywt olsun canim. Sarma pirincliyse cok degildir insallah.
Afiyet olsun kuzu. Menu de su da guzel :)
Guzel menu olmus canim afiyet olsun
Yarin yeni bi gun yarin telafi edilir canim
Okumadim malesef canim. Benim kisisel gelisim Kitaplariyla pek aram yok.
Tebrikler canım süper@puantiyeli_kelebek canım gecen hafta :73.800gr bu hafta 72.700 ardaki fark 1.1 kg
Kıskançlık yapma lütfenYalniz birsey dicem ben korktum benimkinden dr ilac vermis sindirim icin 1 ay sonra kontrolu var ekmek seker pilav makarna yasak inanamıyorum ama kocam ekmek yemiyor kahvaltıda bile sevinsem mi uzulsem mi bilemedim hani ben zayiflayacaktim o sisman kalacaktihayallerim suya dusecek galiba
benim olmam gerekiyor du hala tık yok tatile denk gelecek galibadidemdefne sende benim gibi 100 gr mi aldın hadi bayrama kadar verelim bir kilo inşallah diyecem ama reglime 4 5 gün kaldı bayramı hasta karşılayacam maalesef
amanEvet canım fazlaydı hakkaten hep o markette adam yüzünden yedim çok kilo vermişsiniz deyince oldu her şey
Nasıl da başkasının üstüne attım suçumu ama
Oh afiyet olsun canım annem de beni yufkami pisirdi ama 2.gun ancak yerim tatile giderkende yanima alırım nasıl olsa evdeyim yerimYufkanın içinde kavurma yanında domates soğan söğüş az yerim bakma sen bana böyle konuştuğuma kendim çekiyorum başkası değil rabbim korusun o durumdan beni anlatamam tarifi yok o anın
Bende de 3 tane var koruma dönemin de yiyeceğim torkuyu sonra alırımNutellaya neden karsisin canim
Cikolata oldugu icin degil muhtemelen torkuya okeysin
Gerci torku muhtesem ya hem yerli hem kaliteli
Ama nutellanin tadida hic bir cikolatada yok
Bende hala tık yok canım olmuyor bi türlü kısmet artık napim yapacak bişey yokdidemdefne bu arada reglim geldi şükür ctesi hastanede testi yaptırabilirim kızlar özel hastanede cteside tahlil oluyor değil mi senin geldi mi didemdefne canım
Aferin kızGece kusu commadante yine burda
Kizlar bu saatte 10 dk 30dayshred level1 yaptim.
Bu neee buuuu
Ne buuuuuuuu
Olecek miyiz kizceler
Senin bu menü ile açıkman normal hepsi glisemik indeksi yüksek gıdalar pirinç pilavı ,tatlı ,dondurma ,şekerli kahve yogurt niye bir kaşık turşu ev yapımı mu hazır mıİyi geceler kızlar bugün pek uğrayamadım yanınıza besle uğraştım durdum acayip uykum var sabahta erken kalkıp eşime yardıma gidim bugünde onunlaydm çık yoruldum :-(
Menümü veriyim
Sabah 10:25
10bitkili çay
10:30
3 kaşık biberli yumurta
3 kaşık domates salatası
2 jambon
1 k.k peynir
5 küçük yeşil zeytin
1.5 dilim ç.ekmegi
14:00
1tabak kuru fasulye
4 yk pirinç pilavı
3 acı turşu biber
1 kaşık yoğurt
1 bardak soğuk cay
14:20 orta şeker türk kahvesi
19:15 1bardak limonata
20:00 yarım dilim Kıbrıs tatlisi
11:25 1y.k dondurma
01:00 karışık bitki çayı
Hayırdır ne oldu Canım birşey mi olduAmaaannnnn ee eee eeeeee
Bu gece sabah olmayacak belli oldu resmen
Evet kısmet umarım bugünlerde gelir tatilde tadın kaçmasınTebrikler canım süper
Kıskançlık yapma lütfen
ikimizde fit olun bence daha güzel bi tablo olursunuz
benim olmam gerekiyor du hala tık yok tatile denk gelecek galiba
amansu321 boşver canım zaten temkinli gidiyorsun Koruma donemindesin ben kilo alacağını sanmiyorim
Oh afiyet olsun canım annem de beni yufkami pisirdi ama 2.gun ancak yerim tatile giderkende yanima alırım nasıl olsa evdeyim yerim
Bende de 3 tane var koruma dönemin de yiyeceğim torkuyu sonra alırım
Bende hala tık yok canım olmuyor bi türlü kısmet artık napim yapacak bişey yok
Ben öyle zamanlarda hep biseyler yerim
Aslinda bir şekilde uyusan ne guzel olur
Açlikta hissetmezdin
Kuzum oğlum gece hiç uyumadi rahatsizdi sanırım. Şimdi birde onu kaldırıp okula götürecemHayırdır ne oldu Canım birşey mi oldu
Canım komşun filan yok mu bakacak yavrucak zaten uyuyamamış kıyamam of bu calisan annelerin Allah yardımcısı olsunKuzum oğlum gece hiç uyumadi rahatsizdi sanırım. Şimdi birde onu kaldırıp okula götürecemvalla zaten 5 günde iki dış çıkardı hala da o sıkıntısı var sanırım.
Ben zaten o bedendeyimGünaydınlar, yakın geleceğin 38-40 beden arası hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?