Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar maşallah kaç sayfa olmuşş öylee okuyamadım hepsiniiii okuycam ama Ben tüm gün dışardaydıım ve internet paketim bittiği için de gelemedim

Selam canlar dugune gittim ordan Yorgancıya ordanda bütün çarşıya bastan sona turladim buda bana spor olsun bügünlük aksama bölgesel 15 dk egzersiz yaparim belki

Maşallah cok yazmışsınız aksama hepsini okuyacagim alinti ve mesajlara baktim da @blackswannina94 seyirde bir gun saf protein günü diger gun sebze+protein gunu oluyor canim
Miyav_su kahvalti yaptim ama öğle disarda olduğum icin acıktim diye salata kacamagim oldu
S Sargoz canim bu hafta yazmayanlar liste dışı kalacağı için deneme listesinden devam edenleri yazacagim

Menum

Sabah
Yarim kk peynir
Omlet
Dukan ekmek

Ogle disarda
Et kavurma+ 4 kaşık salata

Aksam
Dana eti haslama
2 bardak ayran

Bugun de böyle biter pek memnun degilim gerekirse yarın saf yapabilirim bi sorup öğrenicem

Ay cok geriden geldim ama mercimek yeseniz mesela? besin degeri guzel mercimegin=) ya da bu yediklerinizi 3-4 kasik azaltip yanina bir yumurta falan haslasaniz?

ayyy sende mi bendensin bende kedi bakınıyom.... anlaşabileceğim bir pisi... kedilerde acayip gece gözleri parlıyo yeminle korkarım ben :))))

geldi o günler yakında kedili teyze oliciğim bende :))

Benim de tosun bir kizim var sevgili kediseverler=) biz de ona kopek bir kardes almak istiyoruz ama diger hayvanlardan pek hoslanmiyor ne yazik ki kendisi. yavruyken alalim belki daha kolay alisir da diyemiyorum, butun gun evde tek kalamaz yavru malum. o yuzden erteleyip duruyoruz kopek hayallerimizi. bu sene bi yavruya gecici yuvalik yaptik, eyvah ki ne eyvah=))

kızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi

Bende ramazanda gec uyumaya oglen kalkmaya başladım ve aliskanlik oldu kilo vermeyi inanilmaz etkiliyor.. 3 gundur en gec 9 da kalktim cok sukur bundan sonrada ayaralamaya calisacagim. Gece uykusu ve sabahin ilk ışıklarında ayakta olmak kilo vermede cok etkili

Tatlım salatayı kaçamaktan sayma kalorisi sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…