Evet canım sabah 10 a kadar kahvaltımızı yapmış olmalıymışız meselakızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi
yarından itibaren dikkat edecegim inşallahEvet canım sabah 10 a kadar kahvaltımızı yapmış olmalıymışız meselaAma tatilde olduğum için pek uyamıyorum
Beniiim baklavaaaaEn büyük zaafım itiraf ediyorum kısır ve turşu malesefne tatlı ne dondurma nede börek çörek
Ay cok geriden geldim ama mercimek yeseniz mesela? besin degeri guzel mercimegin=) ya da bu yediklerinizi 3-4 kasik azaltip yanina bir yumurta falan haslasaniz?şekeri 5 aydır kullanmıyorum kurabiye pogaca börek 6 7 aydır yapmıyorum eşim çok istiyor yap diye ama dayanamam yerim diye yapmıyorum ama genelde makarna bulgur pataes ve kuru fasulye tüketiyorumdiyet listelerine uyuyamıyorum maddi olarak
Sağol bitanem umarım bugünde var gelicek olanlar benim anlamadığım pazarlık bitikten sonra tövbe yarabbim eşyalarımı istiyorlar dilenci gibi
ayyy sende mi bendensin bende kedi bakınıyom.... anlaşabileceğim bir pisi... kedilerde acayip gece gözleri parlıyo yeminle korkarım ben :))))
geldi o günler yakında kedili teyze oliciğim bende :))
evet benim çocuk 10 yıldır bende,11 yaşına basacak neredeyse
inan bana da 1 tane yetmiyor evim şöyle müsait olsa 2-3 tane daha alıp tam kedili teyze olacağım bu yaşta
gece gözleri o kadar da parlamıyor inan fark etmiyorsun pek ama fotoğraflarda kötü çıkıyor haklısın :)
al bence insana güzel stres attırıyor ama kuşlu eve de alınır mı pek bilmiyorum
Gelmediler Can'ım ya of biz satmaya çalıştıkça olmuyorCanım geldi mi eve bakacak olanlar?
Afiyet olsun Can'ımMenum
Sabah
Yarim kk peynir
Omlet
Dukan ekmek
Ogle disarda
Et kavurma+ 4 kaşık salata
Aksam
Dana eti haslama
2 bardak ayran
Bugun de böyle biter pek memnun degilim gerekirse yarın saf yapabilirim bi sorup öğrenicem
kızlar ben gece uyuyamıyorum sabah ta geç kalkıyorum buda saglıksız oluyor uyku da çok önemli kilo konusunda değilmi
Tatlım salatayı kaçamaktan sayma kalorisi sıfırSelam canlar dugune gittim ordan Yorgancıya ordanda bütün çarşıya bastan sona turladim buda bana spor olsun bügünlük aksama bölgesel 15 dk egzersiz yaparim belki
Maşallah cok yazmışsınız aksama hepsini okuyacagim alinti ve mesajlara baktim da @blackswannina94 seyirde bir gun saf protein günü diger gun sebze+protein gunu oluyor canim
Miyav_su kahvalti yaptim ama öğle disarda olduğum icin acıktim diye salata kacamagim oldu
S Sargoz canim bu hafta yazmayanlar liste dışı kalacağı için deneme listesinden devam edenleri yazacagim
bende bitki çayımı içtim aç karnına içilmesi gerekiyormuş ama tadı çok kötü
Afiyet olsun bayılırım fırında patates ve tarhana çorbasına of birde acılıymış bir tabak sa bana lütfenVeee sporum bittiiiAkşam menümde; fırında patates ve acılı tarhana çorbası var
Evet bende çok seviyorum yeşil çayı içemiyorum malesef çok faydalı benim tansiyonumu düşürüyor5 ibir yerde icmen şart mi canim ya yesil cay ic onun yerine olmazmi miss gibi Mide agritma derdi yok riski yok
Can'ım sabahları alarm kur erkenden kalk bütün gün uyumamaya çalış o zaman geceleri uyursun
Olur yeşil çay da almış eşim5 ibir yerde icmen şart mi canim ya yesil cay ic onun yerine olmazmi miss gibi Mide agritma derdi yok riski yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?