Can'ım birazdan cevap vericem öpüyorumMiyav_su
Kuruyemisler günde 1 cay bardagi ile mi sinirli yoksa diğer öğünlerde de hakkimiz varmi
Kavurma islemlerini nasıl yapıyorsun sogan biberde mesela tereyaginda yada zeytinyağında yapsam esim beğenmiyor bide yagin yanmasi transa donusturuyor ya kavurmasam da ben begenmiyorum nasil yapıyorsun sen?
Kuzum yaglarin yanmasiyla ilgili ufak bisey soyleyebilirim ben. Her yagin yanma noktasi farkli, mesela naturel sizma zeytinyaginin (ilk hasat sizma olan) 160 derece. Kavurmayi o sicakligin altinda yaparsan hicbi sorun olmaz. Normal sizma zeytinyagi hatta 216 derece. Zeytinyagini tavanin ustunde uzun sure bekletmezsen yakacagini sanmiyorum=) Onun icin de sefler genelde sunu oneriyo: once tavayi ocaga koyup altini acip tava iyice kizdiktan sonra icine zeytinyagi dokuyolar. Bikac saniye sonra zaten yag kavurmalik sicakliga geliyo, ondan sonra malzemeleri ekliyolar.Miyav_su
Kuruyemisler günde 1 cay bardagi ile mi sinirli yoksa diğer öğünlerde de hakkimiz varmi
Kavurma islemlerini nasıl yapıyorsun sogan biberde mesela tereyaginda yada zeytinyağında yapsam esim beğenmiyor bide yagin yanmasi transa donusturuyor ya kavurmasam da ben begenmiyorum nasil yapıyorsun sen?
Aynen bende tek benim sanıyordum bende varmış ya
Olmaz canım o bana bağlı. Anlayacağın o iş bile sorunluKız aman dikkat belli olmaz bak 3. Bebişe hamile kalırsın
Yok kuzum taktirmayacagim korkuyorumGuzelmis Iyi tatiller kuzum
Ekmeksiz yenir hatta cok guzel.olur yanina salata bol cacik bence süper yemegi fazla ye ama ekmek yeme önyargılı yaklasmazsan gayet güzel doyarsin
Valla herkes kendisi bilir aslinda ama ilk 3 gunden birini secip sadece o gun serbest yamak bana daha mantikli geliyor hafta icerisinde 1 gun toplanir ama iki gun zor.
Hem dedigin gibi emeklermize yazık
Ne oyys kiz bayramin sadece bir gunu dedim sen ne anladın
@Commadante- satti gömdü wen topragi at hic cikamasin yillarin leslie si heyy gidi
Acitmasi bi yana o cok degil de rahatsiz eder adetlerini duzensizlestirir her turlu sıkıntı ben sadece 6 ay dayandim bizde o is esimde
Tobe töbe herkes yanlis anlamis yahu 1. 2. 3. Gunlerden biri hangisi uygunsa secin o günü serbest yapin diyorum daaa misal sen 1. Günü istesin belki annenlere 2. Gun gideceksin o gun serbest yap diyorum
Karatay diyeti ile mi zayifliyorsunuz..http://woto.com/oneriler#Öneri 33 @puantiyeli_kelebek canım sorunun cevabı burada bir bak sana yemekten sonra Anlıtocam Canım kusura bakma eşim geldi yemek yiyeceğiz
Yıkamak zorunda kaldım canım üstünde ki toz gitsin die yıkadimCanım 6 halıyı nasıl yıkadın, maşallah
Ben bir tane yıkasam , o gün yığılırım yorgunluktan...
Daha önce kaç bedendin canım ben 42.44 dum şimdi 38.40 galiba c.tesi alışverişte belli olur tam bedenimçarşıya indim ve yeni geldim daha trafik sigortasına 700tl gömdüm geldim.
2 tunik aldım 40 beden
Bende korkuyorum beyefendi de korunuyor bakalım ne olursaeşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?
Ben tam da öyle yapacağım 9 gunboyuca neler yiyeceğim neler şimdiden sıraladımBence 9 gün ilan etsek olmaz hayatımme güzel bayram etmiş oluruz
Yok canım ya 1 1.5 saat falan daha önce gitmiştik de çok uzak değildiÇok uzak kız Alanya günü birlik çekilmez oralar Canım
MT. 2.5tl imiş pek kazanamam ben cafe tarzı bişey düşünüyorum ilerde kısmet de varsa tabi
Ben de baklava ya dayanamiyorumSen ne güzel tatlıyla aran yok ben tatlıyı da bıraksam bayağ bir zayıflarım da işte bazen dayanamıyorum
Benim ki de nereye giderse gitsin arabayla gider gel 2 dk lik yol yürüyelim derim yokAkşam içersem insülin seviyem çıkar malum içi eşimi ikna edersem yürüyüşe beyfendi yürüyüş yoluna kadar motoru ile gidiyor 20 dk yol hayır dersem gitmiyor elinden gelse yatağa tuvalete motoru ile girecek
Çok çok iyi Tebrikler canimKizlar dayanamadim pazar gunu yurudugum mesafeyi sizinle paylasmak istedim=)) telefonumun adimsayarindan:
Eki Görüntüle 1883250
20 km yuruyup neredeyse 900 kalori yakmisim=)) bi de tabi orda belirtmedigi bisey daha var ki dagin tepesinden vadiye inip ciktik, 500 m yukseklik degisti inip cikmayla!
Canim bende ilk 5 kiloyu kolay verdim şimdi kaplumbağa hızında ilerliyorumMerhaba bayanlar ben gecen hafta cuma gunu msj atmistimm liste ye katilmak icinn ama sohbet edebiliriz yazmistiniz.. Ben gecen hafta 93.8 dimm suan 93.4 um ben bayagidir 95 ve bu sayi arasinda gidip geliyorumm size de boyle oldu mu ben bi ay da 10 kilo verdim ve sonrasi git gide yavasliyor bana bi akil verin lutfenn stres tavan yapti
Normal demi ben diyet listesine uymadim a artik karatay diyeti ile zayiflamaya karar verdimm degisim zamani geldi sanirim diyet tarzini bayram da 85 i gorurum dedim ama nerde 8 kilom dan fazla var dahaCanim bende ilk 5 kiloyu kolay verdim şimdi kaplumbağa hızında ilerliyorum
Evet Karatay beslenmesi yaşam biçimi diyet değil Canım öyle kabul edersen benimsersin psikolojik olarakKaratay diyeti ile mi zayifliyorsunuz..
Ben bayram bitene kadarKizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Evet çok dikkatliyim şükür yoksa hastanelik oluyorum aslında benim gıda tolerans testi de yaptırmam lazım doktorum istiyor malesef bulunduğum ilde yok en yakın İzmir'de bakalım nasip kısmet yaptırmam lazımHym anladım neyse zararın neresinden dönersen kardır... Kısa zamanda toparlamana sevindim o zmn tabi sen bizden iki kat daha dikkat et gerçi ediyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?