Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su
Kuruyemisler günde 1 cay bardagi ile mi sinirli yoksa diğer öğünlerde de hakkimiz varmi

Kavurma islemlerini nasıl yapıyorsun sogan biberde mesela tereyaginda yada zeytinyağında yapsam esim beğenmiyor bide yagin yanmasi transa donusturuyor ya kavurmasam da ben begenmiyorum nasil yapıyorsun sen?

Can'ım birazdan cevap vericem öpüyorum

Selam guzeller, dunku menum de pek guzeldi hemen paylasiyim=)

Oglen: tavuklu peynirli salata
Aksam: 1 buyuk porsiyon kiymali karnibahar yemegi, 3 yemek kasigi yogurt

Bu arada haftasonu kampa gidiyorum cumartesi-pazar pek yazamam cunku telefonun cekicegini sanmiyorum=) ama hiiic merak etmeyin menuler simdiden hazir: mangalda tavuk kanat, et ve sebze sis, yaninda da salata. Millet tabi lavas, kek, borek falan da yicek ama benim onlarda gozum yok aslaa

Kuzum yaglarin yanmasiyla ilgili ufak bisey soyleyebilirim ben. Her yagin yanma noktasi farkli, mesela naturel sizma zeytinyaginin (ilk hasat sizma olan) 160 derece. Kavurmayi o sicakligin altinda yaparsan hicbi sorun olmaz. Normal sizma zeytinyagi hatta 216 derece. Zeytinyagini tavanin ustunde uzun sure bekletmezsen yakacagini sanmiyorum=) Onun icin de sefler genelde sunu oneriyo: once tavayi ocaga koyup altini acip tava iyice kizdiktan sonra icine zeytinyagi dokuyolar. Bikac saniye sonra zaten yag kavurmalik sicakliga geliyo, ondan sonra malzemeleri ekliyolar.

Aynen bende tek benim sanıyordum bende varmış ya

Kız aman dikkat belli olmaz bak 3. Bebişe hamile kalırsın
Olmaz canım o bana bağlı. Anlayacağın o iş bile sorunlu
Yok kuzum taktirmayacagim korkuyorum

Merhaba bayanlar ben gecen hafta cuma gunu msj atmistimm liste ye katilmak icinn ama sohbet edebiliriz yazmistiniz.. Ben gecen hafta 93.8 dimm suan 93.4 um ben bayagidir 95 ve bu sayi arasinda gidip geliyorumm size de boyle oldu mu ben bi ay da 10 kilo verdim ve sonrasi git gide yavasliyor bana bi akil verin lutfenn stres tavan yapti

Selam beybileriiimmmm Bugün dershanem bitti şimdilik girebilirim arada okullar açılana kadar

@puantiyeli_kelebek Kuzucum sen beni şimdilik listeden çıkar Okullar açılıcak yoğunluğum nasıl olucak bilmiyorum Baya yoğun olucam orası kesin buraya girmeye pek vaktim kalamaz Ama yoğunluğum normal olursa gelirim yine kabul ederseniz Tabii sohbet için her zaman gelirim

Canım 6 halıyı nasıl yıkadın, maşallah
Ben bir tane yıkasam , o gün yığılırım yorgunluktan...
Yıkamak zorunda kaldım canım üstünde ki toz gitsin die yıkadim
çarşıya indim ve yeni geldim daha trafik sigortasına 700tl gömdüm geldim.
2 tunik aldım 40 beden
Daha önce kaç bedendin canım ben 42.44 dum şimdi 38.40 galiba c.tesi alışverişte belli olur tam bedenim
eşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?
Bende korkuyorum beyefendi de korunuyor bakalım ne olursa
Bence 9 gün ilan etsek olmaz hayatım me güzel bayram etmiş oluruz
Ben tam da öyle yapacağım 9 gunboyuca neler yiyeceğim neler şimdiden sıraladım
Çok uzak kız Alanya günü birlik çekilmez oralar Canım
Yok canım ya 1 1.5 saat falan daha önce gitmiştik de çok uzak değildi
Canım maşallahı var didemdefne antremanlı halı yıkama yeri açsa valla fena olmaz
MT. 2.5tl imiş pek kazanamam ben cafe tarzı bişey düşünüyorum ilerde kısmet de varsa tabi

Sen ne güzel tatlıyla aran yok ben tatlıyı da bıraksam bayağ bir zayıflarım da işte bazen dayanamıyorum
Ben de baklava ya dayanamiyorum
Benim ki de nereye giderse gitsin arabayla gider gel 2 dk lik yol yürüyelim derim yok
Çok çok iyi Tebrikler canim

Canim bende ilk 5 kiloyu kolay verdim şimdi kaplumbağa hızında ilerliyorum

Canim bende ilk 5 kiloyu kolay verdim şimdi kaplumbağa hızında ilerliyorum
Normal demi ben diyet listesine uymadim a artik karatay diyeti ile zayiflamaya karar verdimm degisim zamani geldi sanirim diyet tarzini bayram da 85 i gorurum dedim ama nerde 8 kilom dan fazla var daha

Kizlar gelin bayram gununu serbest gun ilan edelim. Bayramin tadini çıkaralim 1 günlüğüne diyet falan dusunmeyelim 1 gun bana uymaz diyenler 2. yada 3. günü de serbest gun ilan edebilir ne dersiniz?
Ben bayram bitene kadar sonra full devam

Hym anladım neyse zararın neresinden dönersen kardır... Kısa zamanda toparlamana sevindim o zmn tabi sen bizden iki kat daha dikkat et gerçi ediyosun:)
Evet çok dikkatliyim şükür yoksa hastanelik oluyorum aslında benim gıda tolerans testi de yaptırmam lazım doktorum istiyor malesef bulunduğum ilde yok en yakın İzmir'de bakalım nasip kısmet yaptırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…