Yok yemeyiz Canım merak etme özelden atarızAfiyet olsun birazdan bir iki sorum olacak
Estağfurullah canim burda ol tabi biz seninle mutluyuz
Ben kiymasizini harika yapiyorum ama bilegim agriyor diye yapamiyoum
Su an seni oyaliyor tatlilik yapip sivismaya calisiyorMiyav_su
Ban yemeyinde:))))
4 kere taktım hiç bişey olmuyoeşim iğne yaptır dedi de düzensizliği göze alamadım kuzum ya spiraldende korkuyorum acıtırmı ki?
Canım kuruyemiş günde 1 çay bardağı ile sınırlı eger doymuyorsan yanında keten tohumu çörekotuda tüketebilirsin yine mi olmadı o Zaman 1 çay bardağı yine tüket zaten sağlıklı yağ demek kuruyemiş çiğ olucak kabak çekirdeği bile olur ben yarına çiğ kabak çekirdeği aldım ikinci soruna gelicek olursak ben kavurmadan direk düdüklü tencerede kısık Ateş'te pişiriyorum sebze ve bakliyat yemeklerini diğer yemeklerine Çelik tencerede kısık Ateş'te yine bazenMiyav_su
Kuruyemisler günde 1 cay bardagi ile mi sinirli yoksa diğer öğünlerde de hakkimiz varmi
Kavurma islemlerini nasıl yapıyorsun sogan biberde mesela tereyaginda yada zeytinyağında yapsam esim beğenmiyor bide yagin yanmasi transa donusturuyor ya kavurmasam da ben begenmiyorum nasil yapıyorsun sen?
Yürüyüşe motorla gitmekAkşam içersem insülin seviyem çıkar malum içi eşimi ikna edersem yürüyüşe beyfendi yürüyüş yoluna kadar motoru ile gidiyor 20 dk yol hayır dersem gitmiyor elinden gelse yatağa tuvalete motoru ile girecek
Kızdım tabiki o kadar zararlı bir maddeyi yedin yarın bir gün senden hesap sorucak vücudun bana bakmadın diyeAy valla kizdin ama kusuruma bakma coook uzun zamandir yemiyordum daha da yemem aldim hevesimi
En son milttan once yediydim
Bayramda burdayim tabi
Unuttunmu +18 fikralarrr
Bencede taktırma
Olmaz canım o bana bağlı. Anlayacağın o iş bile sorunlu
Yok kuzum taktirmayacagim korkuyorum
Ama inan bu da evde yapilmis gibi. Yapsam daha iyisini yapamam yani dusun. Anliyorum seni malum bir marka var afedersin zehir gibi cigkofte yapiyor insan yedigine pisman oluyorda bu taze ve evde yapilmis gibi.Kızdım tabiki o kadar zararlı bir maddeyi yedin yarın bir gün senden hesap sorucak vücudun bana bakmadın diye
Çorba ne çorbası Canım birde döner ekmek arası mıydı yürüyüşün zaten spor olmuş canım kendini yıpratmaMenum
Sabah bir yumurta yarım simit
Ara yesilcay
Öğlen yaprak döner sogus ayran
İkindi sade kahve
Aksam yarım kase çorba 2 çatal kavun iki kaşık fellah köfte
Çarşıda 2 saat kadar dolaştım spor yok bugun dizim ağrıyor
2 litre su
Süpersin Canım tebriklerKizlar dayanamadim pazar gunu yurudugum mesafeyi sizinle paylasmak istedim=)) telefonumun adimsayarindan:
Eki Görüntüle 1883250
20 km yuruyup neredeyse 900 kalori yakmisim=)) bi de tabi orda belirtmedigi bisey daha var ki dagin tepesinden vadiye inip ciktik, 500 m yukseklik degisti inip cikmayla!
beslenmen Nasıl Can'ım bana 1 günde yediklerini ve yaptıklarını söyler misinMerhaba bayanlar ben gecen hafta cuma gunu msj atmistimm liste ye katilmak icinn ama sohbet edebiliriz yazmistiniz.. Ben gecen hafta 93.8 dimm suan 93.4 um ben bayagidir 95 ve bu sayi arasinda gidip geliyorumm size de enm oldu mu ben bi ay da 10 kilo verdim ve sonrasi git gide yavasliyor bana bi akil verin lutfenn stres tavan yapti
Canım nasılsın bakalım cimcimeSelam beybileriiimmmmBugün dershanem bitti şimdilik girebilirim arada okullar açılana kadar
@puantiyeli_kelebek Kuzucum sen beni şimdilik listeden çıkarOkullar açılıcak yoğunluğum nasıl olucak bilmiyorum Baya yoğun olucam orası kesin buraya girmeye pek vaktim kalamaz Ama yoğunluğum normal olursa gelirim yine kabul ederseniz Tabii sohbet için her zaman gelirim
Gözünaydın CanımÇok mutluyum eşim geldi sonunda menu mu yazmıştım 2 defa içtim ayran corbasindan az önce de muffin yapmıştım 1 tane yedim yarın inş ram uyarımda en azından 2 kilo gider
Iyi geceler babyler
Öyle değil Canım sadece 1 gün malesefBen bayram bitene kadarsonra full devam
Benim gibi bir insanın eşi ancak böyle olur amaYürüyüşe motorla gitmek
Menü m öğle yarım tavuk durum akşam 2 dilim ekmekle kıyma kavurup yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?