Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok yemeyiz Canım merak etme özelden atarız

Canım kuruyemiş günde 1 çay bardağı ile sınırlı eger doymuyorsan yanında keten tohumu çörekotuda tüketebilirsin yine mi olmadı o Zaman 1 çay bardağı yine tüket zaten sağlıklı yağ demek kuruyemiş çiğ olucak kabak çekirdeği bile olur ben yarına çiğ kabak çekirdeği aldım ikinci soruna gelicek olursak ben kavurmadan direk düdüklü tencerede kısık Ateş'te pişiriyorum sebze ve bakliyat yemeklerini diğer yemeklerine Çelik tencerede kısık Ateş'te yine bazen kremsokola dediği gibi önce tavayı ısıtıp zeytinyağını koyuyorum ardından diger malzemeleri evde blender ,mikser kullanmak yasak yemek karıştırdığın kaşık tahta olucak mercimek bile süzgeçten geçirmiyorum taneli yemek önemli

Kızdım tabiki o kadar zararlı bir maddeyi yedin yarın bir gün senden hesap sorucak vücudun bana bakmadın diye
Ama inan bu da evde yapilmis gibi. Yapsam daha iyisini yapamam yani dusun. Anliyorum seni malum bir marka var afedersin zehir gibi cigkofte yapiyor insan yedigine pisman oluyorda bu taze ve evde yapilmis gibi.

Çorba ne çorbası Canım birde döner ekmek arası mıydı yürüyüşün zaten spor olmuş canım kendini yıpratma

Süpersin Canım tebrikler

beslenmen Nasıl Can'ım bana 1 günde yediklerini ve yaptıklarını söyler misin

Canım nasılsın bakalım cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…