Su 4 5 bardak anca oldu kafamı kaldiracak vaktim yoktu 7 saat biber temizledimBu menümü kız yumurta yok yoğurt yok salata yok su yok
Geçmiş olsun keşke eldiven giyseydin CanımBugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
Maşallah oh organik kışın sağlıcakla yiyinSu 4 5 bardak anca oldu kafamı kaldiracak vaktim yoktu 7 saat biber temizledim
Hoşgeldin Canım
Afiyet olsun CanımSelam hatunlar. Gecmisi okudum alintilarimi yaptim geldim ama su an yazamicam malesef.
Aksam yemege domatesli biber kavurma yapayim dedim. Biberler zehir gibiymis ellerim mahvoldu.
Buza yapisik yasiyorum su an. Esim sagolsun eczaneye gitti krem icin.papatya1994 canim anestol kremle silverdin kremi karisitirip surmeyi onermisler her yerde. Senin de eller kotuymus. Al dene istersen.
Menumu yazayim
Sabah
1 kucuk peynirli domates biberli tost
Zeytin
Salatalik
Cay
2 dilim kavun
Ara
1 tane ece cikolata
1 bardak sut
Aksam
Aci biber kavurmasi
Peynir
Yogurt
Cay
1 kucuk dilim ekmek.
Su 1.5 litre
Spor 200 ip atlama.
Internetim gelecek insallah jilliana baslamak istiyorum bi an once.
Benim kremler gelsin sureyim elimin yanmasi gecsin de kuyrugumla gelirim yine
hoşgeldinBende artık aranizdayim yaş 30 ankara 65 kilo hedef kilom 57 2 oğlum var @puantiyeli_kelebek
Tesekkurler canim@kitap_asigi geçmiş olsun Canım çok üzüldüm dikkatli ol
HosgeldinBende artık aranizdayim yaş 30 ankara 65 kilo hedef kilom 57 2 oğlum var @puantiyeli_kelebek
Keşke eldiven giyseydin ben iki kat eldiven giyerim biliyorum o acıyı ellerini buzlu suya sokTesekkurler canim
Pazardan aldim biberleri. Aci mi diye de birkac kez sordum tatli dedi pis herif. Goturup hepsini eline koluna gozune surmek istiyorum mahvetti benii
İkiside et olmuş ama sağlık olsunMenü m öğle yarım tavuk durum akşam 2 dilim ekmekle kıyma kavurup yedim
Anladimm ama tam anlamiyla anlayamiyorum kitabini falan aldiniz miEvet Karatay beslenmesi yaşam biçimi diyet değil Canım öyle kabul edersen benimsersin psikolojik olarak
yy çokBugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
Evet ya çok enteresan daha çok sel basmasına benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?