Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

• Selam arkadaşlar bugün ablam bana geldi iki gün falan bende kalacak. Tarhana malzemelerini ayarlaik yoğurduk. Yarın da temizlik ve koz biber islerini yapacaz.
    Menüm söyle
    Sabah iki has yumurta kk peynir salatalık
    Bir dilim ekmek

Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter

Aksam 18.15: 1 kase mercimek corbasi
    1 Baget , 5 çatal elma dilim patates

Ara: bir avuç çekirdek
    Su 2 litre
    Kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi okudum, ama yorumlama yapamayacam hepinizi öpüyorum. Iyi gecelerrrrr

D
sanada geçmiş olsun... Menün de iyi afiywt olsun

beslenmen Nasıl Can'ım bana 1 günde yediklerini ve yaptıklarını söyler misin
Mesela sabh kahvatli da peynir domates salatalik bazen cay bazen yesil cay bes saat sonra ogle yemegii rast gele ne denk gelirse onu yapiyorum mesela turlu karpuz domates salatalik bes saat sonra aksam yemegi ton baligi maydonoz biber ve gunluk bi saat tempolu yuruyuz kahvaltidan sonra gunluk uc litre su baska bisey yokk

Menün güzel b12 ve d vitamini eksikliğide etkiliyor

Afiyet olsun Canım kolay gelsin

Allah kabul etsin afiyet olsun iyi geceler

Kitaplarını okudum sonra karatayın temel baz aldığı buğday göbeği ,tahıl beyini ve taş devri beslenme kitaplarıda okudum sonra Ümit Aktaş kitapları birde netin Özata kitaplarını okudum
Anladimm bana anlatabilirmisiniz ozelden atar misiniz yani ya da kitaplari nasil aldiniz guvenilir olmasi onemli benim icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…