Zayıflarsam bu tarz giyinmek istiyorum rockabily pın up tarzı 1950 ah ah o döneme aitim ben tabi dövmesiz Kaş'ımı zor aldırıyorum dövmeyi düşenemiyorumBi harika canım. Benden çıkmayacak bir albeni olduğu kesin
Oneriler harika anlatım harika hikaye harika sagol paylastigin icin balimhttp://woto.com/oneriler @puantiyeli_kelebek canım buraya bir bak
Rica ederim CanımQ
Oneriler harika anlatım harika hikaye harika sagol paylastigin icin balim
Selam guzeller, dunku menum de pek guzeldi hemen paylasiyim=)
Oglen: tavuklu peynirli salata
Aksam: 1 buyuk porsiyon kiymali karnibahar yemegi, 3 yemek kasigi yogurt
Bu arada haftasonu kampa gidiyorum cumartesi-pazar pek yazamam cunku telefonun cekicegini sanmiyorum=) ama hiiic merak etmeyin menuler simdiden hazir: mangalda tavuk kanat, et ve sebze sis, yaninda da salata. Millet tabi lavas, kek, borek falan da yicek ama benim onlarda gozum yok aslaa
Kuzum yaglarin yanmasiyla ilgili ufak bisey soyleyebilirim ben. Her yagin yanma noktasi farkli, mesela naturel sizma zeytinyaginin (ilk hasat sizma olan) 160 derece. Kavurmayi o sicakligin altinda yaparsan hicbi sorun olmaz. Normal sizma zeytinyagi hatta 216 derece. Zeytinyagini tavanin ustunde uzun sure bekletmezsen yakacagini sanmiyorum=) Onun icin de sefler genelde sunu oneriyo: once tavayi ocaga koyup altini acip tava iyice kizdiktan sonra icine zeytinyagi dokuyolar. Bikac saniye sonra zaten yag kavurmalik sicakliga geliyo, ondan sonra malzemeleri ekliyolar.
Menum
Sabah bir yumurta yarım simit
Ara yesilcay
Öğlen yaprak döner sogus ayran
İkindi sade kahve
Aksam yarım kase çorba 2 çatal kavun iki kaşık fellah köfte
Çarşıda 2 saat kadar dolaştım spor yok bugun dizim ağrıyor
2 litre su
Merhaba hanimlarr...
Ben de aranıza katilabilir miyimm
Kizlar dayanamadim pazar gunu yurudugum mesafeyi sizinle paylasmak istedim=)) telefonumun adimsayarindan:
Eki Görüntüle 1883250
20 km yuruyup neredeyse 900 kalori yakmisim=)) bi de tabi orda belirtmedigi bisey daha var ki dagin tepesinden vadiye inip ciktik, 500 m yukseklik degisti inip cikmayla!
Merhaba bayanlar ben gecen hafta cuma gunu msj atmistimm liste ye katilmak icinn ama sohbet edebiliriz yazmistiniz.. Ben gecen hafta 93.8 dimm suan 93.4 um ben bayagidir 95 ve bu sayi arasinda gidip geliyorumm size de boyle oldu mu ben bi ay da 10 kilo verdim ve sonrasi git gide yavasliyor bana bi akil verin lutfenn stres tavan yapti
Selam beybileriiimmmmBugün dershanem bitti şimdilik girebilirim arada okullar açılana kadar
@puantiyeli_kelebek Kuzucum sen beni şimdilik listeden çıkarOkullar açılıcak yoğunluğum nasıl olucak bilmiyorum Baya yoğun olucam orası kesin buraya girmeye pek vaktim kalamaz Ama yoğunluğum normal olursa gelirim yine kabul ederseniz Tabii sohbet için her zaman gelirim
Çok mutluyum eşim geldi sonunda menu mu yazmıştım 2 defa içtim ayran corbasindan az önce de muffin yapmıştım 1 tane yedim yarın inş ram uyarımda en azından 2 kilo gider
Iyi geceler babyler
Ohhh bakalim bayramda aldıklarını kacgunde toparlayacaksinBen bayram bitene kadarsonra full devam
Canım kuruyemiş günde 1 çay bardağı ile sınırlı eger doymuyorsan yanında keten tohumu çörekotuda tüketebilirsin yine mi olmadı o Zaman 1 çay bardağı yine tüket zaten sağlıklı yağ demek kuruyemiş çiğ olucak kabak çekirdeği bile olur ben yarına çiğ kabak çekirdeği aldım ikinci soruna gelicek olursak ben kavurmadan direk düdüklü tencerede kısık Ateş'te pişiriyorum sebze ve bakliyat yemeklerini diğer yemeklerine Çelik tencerede kısık Ateş'te yine bazen @kremsokola dediği gibi önce tavayı ısıtıp zeytinyağını koyuyorum ardından diger malzemeleri evde blender ,mikser kullanmak yasak yemek karıştırdığın kaşık tahta olucak mercimek bile süzgeçten geçirmiyorum taneli yemek önemli
3 kere *evde yapilmis* dememe kac puan kizlar?
Menü m öğle yarım tavuk durum akşam 2 dilim ekmekle kıyma kavurup yedim
Bugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
@puantiyeli_kelebek canım anlata bildim şimdi eve geldim kitapları bulursam foto çekip Atıcam sana o kısımları
Selam hatunlar. Gecmisi okudum alintilarimi yaptim geldim ama su an yazamicam malesef.
Aksam yemege domatesli biber kavurma yapayim dedim. Biberler zehir gibiymis ellerim mahvoldu.
Buza yapisik yasiyorum su an. Esim sagolsun eczaneye gitti krem icin.papatya1994 canim anestol kremle silverdin kremi karisitirip surmeyi onermisler her yerde. Senin de eller kotuymus. Al dene istersen.
Menumu yazayim
Sabah
1 kucuk peynirli domates biberli tost
Zeytin
Salatalik
Cay
2 dilim kavun
Ara
1 tane ece cikolata
1 bardak sut
Aksam
Aci biber kavurmasi
Peynir
Yogurt
Cay
1 kucuk dilim ekmek.
Su 1.5 litre
Spor 200 ip atlama.
Internetim gelecek insallah jilliana baslamak istiyorum bi an once.
Benim kremler gelsin sureyim elimin yanmasi gecsin de kuyrugumla gelirim yine
Bende artık aranizdayim yaş 30 ankara 65 kilo hedef kilom 57 2 oğlum var @puantiyeli_kelebek
@puantiyeli_kelebek canım anlatabildim mi kusura bakma biraz gec oldu yemek yedik annemlere gittik eşimle bahçeden birşeyler getirmişler onları aldık geldik
- Selam arkadaşlar bugün ablam bana geldi iki gün falan bende kalacak. Tarhana malzemelerini ayarlaik yoğurduk. Yarın da temizlik ve koz biber islerini yapacaz.
Menüm söyle
Sabah iki has yumurta kk peynir salatalık
Bir dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 18.15: 1 kase mercimek corbasi
1 Baget , 5 çatal elma dilim patates
Ara: bir avuç çekirdek
Su 2 litre
Kusura bakmayın arkadaşlar geçmişi okudum, ama yorumlama yapamayacam hepinizi öpüyorum. Iyi gecelerrrrr
İyi geceler kızlar bende dediğim gibi antep tava, bir tabak bulgur pilavı ve bol cacık yedim ama biraz ekmekte yedim daha sonrada karpuz iftar menüm buydu sahurda bişi yemeyeceğim. Bol su içtim iki litre saat 7 den sonra burda ezan o saatte okunuyor öpüldünüz
iyi geceler canimİyi geceler kızlar yarın görüşürüz
2 kat eldivene rağmen oldu canimGeçmiş olsun keşke eldiven giyseydin Canım
4 kere taktım hiç bişey olmuyo10 saniye biraz aciyo sadece
ezogelin çorbası canım (çorbayıda unsuz yaptım)Çorba ne çorbası Canım birde döner ekmek arası mıydı yürüyüşün zaten spor olmuş canım kendini yıpratma
kızın hayallerini yıktın hain miyavÖyle değil Canım sadece 1 gün malesefüzgünüm
çok geçmiş olsun canımBugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
pilav fazla olmuş canım keşke 4-5 kaşık alsaydın hem ekmekte yemişsinİyi geceler kızlar bende dediğim gibi antep tava, bir tabak bulgur pilavı ve bol cacık yedim ama biraz ekmekte yedim daha sonrada karpuz iftar menüm buydu sahurda bişi yemeyeceğim. Bol su içtim iki litre saat 7 den sonra burda ezan o saatte okunuyor öpüldünüz
harika olmuş beğendim ama sen daha güzelsinHe biraz değişiklik olsun dedimNasıl güzel olmuş muyum
kız bende öyleyim küçük emraha dönüyomuşum kaş alınırken arkadaş öyle söylediZayıflarsam bu tarz giyinmek istiyorum rockabily pın up tarzı 1950 ah ah o döneme aitim ben tabi dövmesiz Kaş'ımı zor aldırıyorum dövmeyi düşenemiyorum
sonra barıstık ama ınan o an sınırden delırdım bıde erkekler herseyı soyler gecer kenara oturur ya ıst ebunu hıc sevmem ben bunu yaptı banaAy çok iyi anlıyorum Canım Allah kolaylık versin kim bilir ne yaptı
Ay bende sinir olurum öyle insanlara boşver bak barışmışsınız zaten Canım umarım tekrar yapmazsınsonra barıstık ama ınan o an sınırden delırdım bıde erkekler herseyı soyler gecer kenara oturur ya ıst ebunu hıc sevmem ben bunu yaptı bana
Afiyet olsun Canım bugün sebze ağırlıklı beslenirsin olur biterdun ku menumu yazıyorum kızlar sabah haslanmıs yumurta 2 kk suzme peynır 1 adet salatalık
ogle mantar sote 1 bucuk dılım cavdar ekmegı 1 salatalık
3 yulaflı bıskuvı
aksam fırında tavuk 2 parca annem mantı yapmıstı 3 catal da ondan yedım
sekersız cay ıle 1 tatlı kasıgı helva yedım
sutlu kahve ve kuru kayısı yedım 5 tane
su cok ıcemedım basım agrıdı o yuzden de
ınsallah yarına kuzum sabahtan sebze ıle baslıycam bıde bı surahı lımonlu su yapıp ıcıcemAfiyet olsun Canım bugün sebze ağırlıklı beslenirsin olur biter
Günaydın Canım ellerinin acısının geçmesine sevindim ne oldu telefonunaGunaydinn
Dun ellerimin acisini kesti kremler. Bugun de baska bi sorunla burdayim.
Telefonumun ekrani kendi kendine karariyor, ekran titriyor, goruntu gidip geliyor uyandigimdanberi. Telefon iyice bozulmadan yine gelirim ama telefon her an gidebilir gibi hissediyorum. Haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?