Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gercekten guzel menu pazartesi haber ver bize tam uydum diye iyi eglenceler simdiden canim

Teşekkürler canim bu bilgi super oldu

Harika menu afiyet olsun
Merhaba hanimlarr...
Ben de aranıza katilabilir miyimm

Malesef listemiz dolu canim

Harikasin

Beslenme seklini bilmeden yorum yapmak zor bir kac gun örnek menu yaz değerlendirelim canim ama hep ayni hizda gitmiyor buda bir gercek

Kolayliklar diliyorum sana fıstık Allah zihin açıklığı versin sohbet sozu verdin nasılsa sorun yok istediğin zaman aramizda yerin var

Çok mutluyum eşim geldi sonunda menu mu yazmıştım 2 defa içtim ayran corbasindan az önce de muffin yapmıştım 1 tane yedim yarın inş ram uyarımda en azından 2 kilo gider
Iyi geceler babyler

Gözün aydin. Insallah gider canım Detoks yaparken hamurisi kacamagin olmazsa iyi olur yoksa verim alamazsın
Ben bayram bitene kadar sonra full devam
Ohhh bakalim bayramda aldıklarını kacgunde toparlayacaksin

Tamamdir canim anladim şimdi bazen senin menuler de ikinci kez kuruyemiş görünce sorayım dedim
3 kere *evde yapilmis* dememe kac puan kizlar?

"0" çünkü evde yapilmamis yapilmis "gibi"ymis

Menü m öğle yarım tavuk durum akşam 2 dilim ekmekle kıyma kavurup yedim

Islerin arasinda iyi idare etmissin afiyet olsun canim
Bugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber için acile gittim yanma için mahvoldum

Cok gecmis olsun
@puantiyeli_kelebek canım anlata bildim şimdi eve geldim kitapları bulursam foto çekip Atıcam sana o kısımları

Musait oldugunda atarsin bitanem acelesi yok

Menu guzel afiyet olsun elin icin gecmis olsun canim bayramdan sonrasina internetin yetisir insallah beraber baslayalim jilliana bende gaza geldim :)
Bende artık aranizdayim yaş 30 ankara 65 kilo hedef kilom 57 2 oğlum var @puantiyeli_kelebek

Hosgeldin canim liste diğer carsamba o zamana kadar tekrar 63 olursun bence
@puantiyeli_kelebek canım anlatabildim mi kusura bakma biraz gec oldu yemek yedik annemlere gittik eşimle bahçeden birşeyler getirmişler onları aldık geldik

Cok guzel anlattın canim

Pek keyifli görünmüyorlar sel daha yakin ihtimal

Menu guzel ablan icin gözün aydin yaptıklarını sağlıcakla yiyin insallah canim

Fazla olmus iftarin canim Alla kabul etsin
İyi geceler kızlar yarın görüşürüz
iyi geceler canim

Son düzenleme:
Öyle değil Canım sadece 1 gün malesef üzgünüm
kızın hayallerini yıktın hain miyav

Bugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber için acile gittim yanma için mahvoldum
çok geçmiş olsun canım

pilav fazla olmuş canım keşke 4-5 kaşık alsaydın hem ekmekte yemişsin

He biraz değişiklik olsun dedim Nasıl güzel olmuş muyum
harika olmuş beğendim ama sen daha güzelsin

Zayıflarsam bu tarz giyinmek istiyorum rockabily pın up tarzı 1950 ah ah o döneme aitim ben tabi dövmesiz Kaş'ımı zor aldırıyorum dövmeyi düşenemiyorum
kız bende öyleyim küçük emraha dönüyomuşum kaş alınırken arkadaş öyle söyledi
keşke dövme günah olmasaydı çok severim bende dövmeyi
zaten kapalı olmasaydım rockçular gibi giyinip her yanıma dövme yaptırırdım ay bian gözümde canlandı

dun ku menumu yazıyorum kızlar sabah haslanmıs yumurta 2 kk suzme peynır 1 adet salatalık
ogle mantar sote 1 bucuk dılım cavdar ekmegı 1 salatalık
3 yulaflı bıskuvı
aksam fırında tavuk 2 parca annem mantı yapmıstı 3 catal da ondan yedım
sekersız cay ıle 1 tatlı kasıgı helva yedım
sutlu kahve ve kuru kayısı yedım 5 tane
su cok ıcemedım basım agrıdı o yuzden de

Afiyet olsun Canım bugün sebze ağırlıklı beslenirsin olur biter

bugunku menum sabah sekersız cay ıctım 5 6 yulaflı bıskuvı yedım canım bısye ıstemedı
ogle henuz bılmıyorum ama meyve salatası dusnuyorum cunku ıkındı gıbı esım ıle bulusup balık ızgara yapıcaz :)
aksam balık ızgara salata sogan patlıcan kozu :)
sekersız 1 2 avuc kuruyemıs
2 lıtre su yururyus yapabıırsem yuruyus

Günaydın Canım ellerinin acısının geçmesine sevindim ne oldu telefonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…