Öyleyimdir herkesin hayallerini yıkarım huyum suyum kurusun sorma kaç alınırken koltukta bir oyana bir bu yana Dövme yapılırken bilmiyorum ne olur bana senide düşenemiyorum yakızın hayallerini yıktın hain miyav
çok geçmiş olsun canım
pilav fazla olmuş canım keşke 4-5 kaşık alsaydın hem ekmekte yemişsin
harika olmuş beğendim ama sen daha güzelsin
kız bende öyleyim küçük emraha dönüyomuşum kaş alınırken arkadaş öyle söyledi
keşke dövme günah olmasaydı çok severim bende dövmeyi
zaten kapalı olmasaydım rockçular gibi giyinip her yanıma dövme yaptırırdım ay bian gözümde canlandı
Afiyet olsun Canım
ezogelin çorbası canım (çorbayıda unsuz yaptım)
dönerde ekmeksizdi tabakta
Eldivene bile geçmiş demek ki çok acı bir bibermiş şuan Nasıl sızlıyor mu2 kat eldivene rağmen oldu canim
Limonlu suyu devamlı yaparsan vücuttaki iyot dengesini sağlıyor Canım bende ara sıra yapıyorum 1,5 litrelik şişeye limon sıkıp içine limon ve nane koyuyorum taze nane ferahlatıyor insanıınsallah yarına kuzum sabahtan sebze ıle baslıycam bıde bı surahı lımonlu su yapıp ıcıcem
Öğlen ve akşam menüne bayıldım bende artık Bayram'dan sonra balıklı menülere başlarım genelde hangi mevsim ne balık varsa onu yiyiyorum ben sen alabalık mı yiyorsun o eger onu tüketiyorsan fazla tüketme çünkü onlar çiftlik balığı yem ile besleniyorlar bilgine benim iki tane endokronoloji doktorum var ikiside hep der çiftlik balığı ağzına sokma diye Canan Karatay'da aynısını diyorbugunku menum sabah sekersız cay ıctım 5 6 yulaflı bıskuvı yedım canım bısye ıstemedı
ogle henuz bılmıyorum ama meyve salatası dusnuyorum cunku ıkındı gıbı esım ıle bulusup balık ızgara yapıcaz :)
aksam balık ızgara salata sogan patlıcan kozu :)
sekersız 1 2 avuc kuruyemıs
2 lıtre su yururyus yapabıırsem yuruyus
Normal canım ben detoxs yapiyorum 2 günlük sende yapabilirsinNormal demi ben diyet listesine uymadim a artik karatay diyeti ile zayiflamaya karar verdimm degisim zamani geldi sanirim diyet tarzini bayram da 85 i gorurum dedim ama nerde 8 kilom dan fazla var daha
teşekkür ederim canımGözünaydın Canımiyi geceler
Geçmiş olsun canım geçen kışlık menemen yaparken bende öyle oldum buzla uyudum çok kötü ateş tutuyo gibi oluyorsunBugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
Hoşgeldin canım
teşekkür ederim canım pasta konusunda gerçekten çok iyiyim yapınca dayanamıyorum 1taneden sonra 1tanede gece yedim kociş de geldi çok sever öyle şeyleri bakalım nasıl uzak duracağımGercekten guzel menu pazartesi haber ver bize tam uydum diye iyi eglenceler simdiden canim
Teşekkürler canim bu bilgi super oldu
Harika menu afiyet olsun
Malesef listemiz dolu canim
Harikasin
Beslenme seklini bilmeden yorum yapmak zor bir kac gun örnek menu yaz değerlendirelim canim ama hep ayni hizda gitmiyor buda bir gercek
Kolayliklar diliyorum sana fıstık Allah zihin açıklığı versin sohbet sozu verdin nasılsa sorun yokistediğin zaman aramizda yerin var
Gözün aydin. Insallah gider canım Detoks yaparken hamurisi kacamagin olmazsa iyi olur yoksa verim alamazsın
Ohhh bakalim bayramda aldıklarını kacgunde toparlayacaksin
Tamamdir canim anladim şimdi bazen senin menuler de ikinci kez kuruyemiş görünce sorayım dedim
"0" çünkü evde yapilmamis yapilmis "gibi"ymis
Ben de dün bacaklarimi alırken öyleydim hiç dayanamıyorum kas bıyık alınırken de ağlarımkızın hayallerini yıktın hain miyav
çok geçmiş olsun canım
pilav fazla olmuş canım keşke 4-5 kaşık alsaydın hem ekmekte yemişsin
harika olmuş beğendim ama sen daha güzelsin
kız bende öyleyim küçük emraha dönüyomuşum kaş alınırken arkadaş öyle söyledi
keşke dövme günah olmasaydı çok severim bende dövmeyi
zaten kapalı olmasaydım rockçular gibi giyinip her yanıma dövme yaptırırdım ay bian gözümde canlandı
Ben olsam karşısına oturur dirdir konuşurdumsonra barıstık ama ınan o an sınırden delırdım bıde erkekler herseyı soyler gecer kenara oturur ya ıst ebunu hıc sevmem ben bunu yaptı bana
Hayırlı cumalar canımkızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah ben bugun ısten ızın aldım bırazdan cıkacagım gıremeyecegım sanırım cok cok :)
Günaydın canimGünaydın kızlar
Kız ben tam tersi ağda da uyuyorumNormal canım ben detoxs yapiyorum 2 günlük sende yapabilirsin
teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım geçen kışlık menemen yaparken bende öyle oldum buzla uyudum çok kötü ateş tutuyo gibi oluyorsun
Hoşgeldin canım
teşekkür ederim canım pasta konusunda gerçekten çok iyiyim yapınca dayanamıyorum 1taneden sonra 1tanede gece yedim kociş de geldi çok sever öyle şeyleri bakalım nasıl uzak duracağım
Ben de dün bacaklarimi alırken öyleydim hiç dayanamıyorum kas bıyık alınırken de ağlarım
Ben olsam karşısına oturur dirdir konuşurdum
Hayırlı cumalar canım
Günaydın canim
Kızları verdim uykum var die o kızlara bakiyo ben yatıyorum
Çok güzel bir rakam Canım eşin farketmişdir ya senin kilo verdiğini birşey demedi mi afiyet olsun CanımGünaydın kızlar
Dün ku kaçamağa rağmen tartı gülümsetti beni dün 63.8 idim
Bugün 62.9
Kaçamak yapmazsam tam 62 olurum inş
Neyse ben şimdi kahvaltı hazirliycam sonra yine gelirim öptüm sizleri
Kızları verdim uykum var die o kızlara bakiyo ben yatıyorum
Dün kollarimla üst bacagida alacaktim da tirstim makina daha çok agritiyor sanki onlarida hazır ağda bantlariyla alırım brlkiKız ben tam tersi ağda da uyuyorumnedense kaş alınırken bayılıp gidiyorum ya kapı cam her yeri açtırırım
Tahtaya dönmüşsün dedi 5 kilo falan gitmiş dedi ama dalga geçiyo bence çünkü daha yolum var hemde ben 8 kilo verdimÇok güzel bir rakam Canım eşin farketmişdir ya senin kilo verdiğini birşey demedi mi afiyet olsun Canım
Sakın o ağda bantlarında şekerli Canım güçlenir kıllanır eger dayanamıyorsan emla diye bir krem var eczaneler veriyor o bölgeye sür uyuşturuyor afedersin bıçakla kessen bile hissetmiyorsun Canım o bant yerine o kremden alDün kollarimla üst bacagida alacaktim da tirstim makina daha çok agritiyor sanki onlarida hazır ağda bantlariyla alırım brlki
Bide kahvaltı hazirlasa süper olur ama öyle marifetleri yok malesefSert ve otoriter kadın seni
Vay vayTahtaya dönmüşsün dedi 5 kilo falan gitmiş dedi ama dalga geçiyo bence çünkü daha yolum var hemde ben 8 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?