İstesen Onuda yaparsın sen Canım1
Bide kahvaltı hazirlasa süper olur ama öyle marifetleri yok malesef
o küçücük kkrem 110 tl haberin varmı seninSakın o ağda bantlarında şekerli Canım güçlenir kıllanır eger dayanamıyorsan emla diye bir krem var eczaneler veriyor o bölgeye sür uyuşturuyor afedersin bıçakla kessen bile hissetmiyorsun Canım o bant yerine o kremden al
Ya o kadar zamlandı mı ben tabi doğrudur ben ağdaya başlayacağım Zaman almıştım m.öo küçücük kkrem 110 tl haberin varmı senin
evet markalı şeyler çok pahalı ya o emla krem zamanında ücretsiz dağıtılırmış. eczacı dedi kadınlar yüzünden böyle pahalandı diye. o parayı vereceğime çekerim o acıyıYa o kadar zamlandı mı ben tabi doğrudur ben ağdaya başlayacağım Zaman almıştım m.öo değilde Türkiye'de hayat çok pahalı gerçekten eşimle parfüm kullanıyoruz işte ünlü parfümeri mağazasına gittik İzmir'de güya indirim var indirimli hali 330tl dediler artık parfüm kullanmak bile lüks oldu ya zaten eşimin rehber arkadaşları getiriyor bize yurtdışından uygun oluyor
Hala sizliyo evetEldivene bile geçmiş demek ki çok acı bir bibermiş şuan Nasıl sızlıyor mu
Dediği anestol kremi var sürdum fayda etmiyor doktor 2 3 gün yanar dedipapatya1994 canım ellerin Nasıl oldu ya of bilirim o acıyı ya keşke @kitap_asigi gibi krem sürseymişsin ellerine
Evet hatırlıyorum sağlık ocakları yazıyordu ben sadece bir defa kullandım ağdaya alışmak İçin bir daha almadım evet aslında bizler popüler hale getiriyoruz sonra patlıyor gidiyor bir ara zayıflama çayı vardı 5 bir yerde diye o Zaman için arkadaşım salağı 110 TL vermişti kullanma dedim inatla kullandı birşey diyeceğim tövbe töve düğüne gittik bununla ikimizde bekarız bu oynamaya başladı parmaklarını hissedemedini söyledi birden sapsarı kesildi hemen acile gittik serum taktılar 2 gün hastanede yattı şimdi o çaylar 5tl 10 TL eminimevet markalı şeyler çok pahalı ya o emla krem zamanında ücretsiz dağıtılırmış. eczacı dedi kadınlar yüzünden böyle pahalandı diye. o parayı vereceğime çekerim o acıyı
Geçmiş olsun artık çekeceksin ya buzlu suyun içine sokDediği anestol kremi var sürdum fayda etmiyor doktor 2 3 gün yanar dedi
Suya koyunca daha çok yanıyor canım şimdi bulasik yıkadım arttı yineGeçmiş olsun artık çekeceksin ya buzlu suyun içine sok
O zaman suya filan dokunma çok acıymış biber ben çok severim acı biberi işte yaparken böyle birde sorunu oluyor kışa bol bol yersin birde böyle düşünmek lazım bol vitaminSuya koyunca daha çok yanıyor canım şimdi bulasik yıkadım arttı yine
Annemindi canım biberlerO zaman suya filan dokunma çok acıymış biber ben çok severim acı biberi işte yaparken böyle birde sorunu oluyor kışa bol bol yersin birde böyle düşünmek lazım bol vitamin
3 gün kaldı bayrama evim de 5 oda var işler bitmiyor ben temizlige basliyim
Hayırlı cumalar kolay gelsinHerkese hayırlı cumalarBanada Kolay gelsin
Evet ya anne olunca öyle oluyor haklısınAnnemindi canım biberlerbenim olsa hayatta böyle bi cileye girmezdim anne olunca bişey yapamiyon
Kira canım benim evim değil 220 metre kare var5 oda mı sen sarayda yaşıyorsun Canım benim ev 75 metrekare 2 odası var kaç metrekare senin ev maşallah ben olsam bir odasını hep hayalim kitap okuma odası yapardım bir odasını Sinema odası bir odası çamaşır odası yatacak yer kalmadı şanslısın ne güzel güle güle oturun
Çok iyi Canım Bayramda dikkat et 1 gün yap kaçamağını sonra @puantiyeli_kelebek dediği gibi toplayamazsın kendini verdiklerini geri alırsınBugün tekrar 71.4 u gördüm yine sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?