- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Hiç vermedimki 72yle baslamistimÇok iyi Canım Bayramda dikkat et 1 gün yap kaçamağını sonra @puantiyeli_kelebek dediği gibi toplayamazsın kendini verdiklerini geri alırsın
İnşallah Canım rabbim herkese versin Nasıl dilersen öyle oluyor bu bir gercek ben hep küçük kutu gibi olsun tam merkezde olsun dedim öyke oldu annem çok kızdı duan hep eksik diye hayırlısı olsun hayırlı komşum olsun de diye demedim hep bir kör adam hikayesini anlattı onun gibi dua et diye şuan o hikayedeydi Adam gibi dua ediyorumKira canım benim evim değil 220 metre kare varinşallah bi gün gerçek evim olur
Nasıl gerçekten mi ben seni 80 kg ile başladın sanıyorum benim gibi ben buraya yazmaya başladığımda 80 kg idim ki benim hızım kaplumbağa hızındaHiç vermedimki 72yle baslamistim
Evet hatırlıyorum sağlık ocakları yazıyordu ben sadece bir defa kullandım ağdaya alışmak İçin bir daha almadım evet aslında bizler popüler hale getiriyoruz sonra patlıyor gidiyor bir ara zayıflama çayı vardı 5 bir yerde diye o Zaman için arkadaşım salağı 110 TL vermişti kullanma dedim inatla kullandı birşey diyeceğim tövbe töve düğüne gittik bununla ikimizde bekarız bu oynamaya başladı parmaklarını hissedemedini söyledi birden sapsarı kesildi hemen acile gittik serum taktılar 2 gün hastanede yattı şimdi o çaylar 5tl 10 TL eminim
Sende mi içtin o çaydan hoş arkadaş akıllanmadı geçenlerde başka birşeye başladı oda birşeyler yapmış şuan Karataya başladı fakat o içecekler ile 100 kg oldu şuan kafasına dank etti
Vilma 37 canım bu saate kalmaz gelirdin sen çok mu yoğunsun bayram önü kolay gelsin
Doğrudur Canım kolay gelsin hepsi biter umarım bugün bayram sonrası çalışması zor gelir insanlara ben hiç bayram sonrası çalışmadımSağol canım...
Tahmin ettiğin gibi bayram öncesi bir sürü işi halletmek gerekti.
O yüzden ancak girebildim siteye.
Ablamda senin gibi düşünüyor Canım o siliyor haftada 1 gün ara sıra kadın çağırıyor onada sildiriyor sende öyle yaparsın kadın geliyorsa siliyorlardidemdefne Halı yıkamanın bir iyi yanıda ciddi spor oluyor :)
gerçekten yorucu ...
halıları yıkayacak uygun yerin olmasıda çok güzel.
ben dışarıda yıkatıyorum ancak kullandıkalrı deterjanlar içime sinmiyor. İyice duruluyorlar mı emin olamıyorum.
Evde yıkatacak ortamımda yok malesef.
yok kuzum ben bitkisel çayları sevmiyorum yeşilçayı bile öğüre öğüre içiyorum. arada da biberiye çayı içiyorum ama onun faydaları var oyüzden. çayda sevmemSende mi içtin o çaydan hoş arkadaş akıllanmadı geçenlerde başka birşeye başladı oda birşeyler yapmış şuan Karataya başladı fakat o içecekler ile 100 kg oldu şuan kafasına dank etti
Doğrudur Canım kolay gelsin hepsi biter umarım bugün bayram sonrası çalışması zor gelir insanlara ben hiç bayram sonrası çalışmadımNasıl bir duygu bilmiyorum ama genelde insanlar zorlanıyorlar ama otelde çalışırken en nefret ettiğim günler yeniyıldı çünkü sabahdan ertesi sabaha kadar çalışır 2 saat uyur tekrar iş başına dönerdim
Ablamda senin gibi düşünüyor Canım o siliyor haftada 1 gün ara sıra kadın çağırıyor onada sildiriyor sende öyle yaparsın kadın geliyorsa siliyorlar
Bende içemem bitki çayı ama normal çaya bayılırım içmezsem başım ağrır o derece arkadaşım dalga gecer senin önüne 1 damacana su ve koca Semaver cay demleyeceğim diyeyok kuzum ben bitkisel çayları sevmiyorum yeşilçayı bile öğüre öğüre içiyorum. arada da biberiye çayı içiyorum ama onun faydaları var oyüzden. çayda sevmem
Annende ben gibiSildiririyorum arada bir , annem silmek yetmez diyor. Yılda birde yıkamaya gidiyor
Anneme kalsa 3 ayda bir yıkamaya gider
Otelde öğleydi Canım haftalık iznim bile yoktu sadece aralık alırdık aralığın son günü yılbaşında o izin biterdi şuan kendi dükkanım var mecburum dükkan kirası ev kirası zaten işler çok zor bu sene eşim halleder kurbanı ben dükkanda olurumSenin işinde çok zorlayıcı gerçekten canım.
Çok yoğun bir temon var, kolay gelsin ...
Bayramda hergün çalışacak mısın ?
Annende ben gibiyıkama delisi ben eşime diyorum ikinci evimizde yatak odasında gider olucak yerler fayans yatak odasını her gün yıkarım diyorum gülüyor benim alerjim var hoş artık Karatay ile azaldı hissediyorum bunu
Otelde öğleydi Canım haftalık iznim bile yoktu sadece aralık alırdık aralığın son günü yılbaşında o izin biterdi şuan kendi dükkanım var mecburum dükkan kirası ev kirası zaten işler çok zor bu sene eşim halleder kurbanı ben dükkanda olurum
Bende öyle ya dün yıkatmadım eşim hayret birşeyler yıkanmamış dediAnnemle iyi anlaşırsınız.
Annem yıkadıkça mutlu oluyor.
Evinde çamaşır makinası hiç boş kalmıyor, bize geliyor , bir bakıyorum makinaya atmış birşeyler yıkıyor
Amin inşallah Canım sağolKolay gelsin arkadaşım.
İnşallah bereketli bol satış olur
Aynısı bende de var bazen gelip kalıyo öyle içim eahat ben işe gidiyorum geliyorum çamaşırlar yıkanmış serilmiş yemek hazır etraf toplu rabbim kimseyi annesiz bırakmasın uzun yıllarAnnemle iyi anlaşırsınız.
Annem yıkadıkça mutlu oluyor.
Evinde çamaşır makinası hiç boş kalmıyor, bize geliyor , bir bakıyorum makinaya atmış birşeyler yıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?