Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kira canım benim evim değil 220 metre kare varinşallah bi gün gerçek evim olur
İnşallah Canım rabbim herkese versin Nasıl dilersen öyle oluyor bu bir gercek ben hep küçük kutu gibi olsun tam merkezde olsun dedim öyke oldu annem çok kızdı duan hep eksik diye hayırlısı olsun hayırlı komşum olsun de diye demedim hep bir kör adam hikayesini anlattı onun gibi dua et diye şuan o hikayedeydi Adam gibi dua ediyorum

Canım maşallahı var didemdefne antremanlı halı yıkama yeri açsa valla fena olmaz

didemdefne Halı yıkamanın bir iyi yanıda ciddi spor oluyor :)
gerçekten yorucu ...
halıları yıkayacak uygun yerin olmasıda çok güzel.
ben dışarıda yıkatıyorum ancak kullandıkalrı deterjanlar içime sinmiyor. İyice duruluyorlar mı emin olamıyorum.
Evde yıkatacak ortamımda yok malesef.

Sağol canım...
Tahmin ettiğin gibi bayram öncesi bir sürü işi halletmek gerekti.
O yüzden ancak girebildim siteye.
Doğrudur Canım kolay gelsin hepsi biter umarım bugün bayram sonrası çalışması zor gelir insanlara ben hiç bayram sonrası çalışmadım Nasıl bir duygu bilmiyorum ama genelde insanlar zorlanıyorlar ama otelde çalışırken en nefret ettiğim günler yeniyıldı çünkü sabahdan ertesi sabaha kadar çalışır 2 saat uyur tekrar iş başına dönerdim

Ablamda senin gibi düşünüyor Canım o siliyor haftada 1 gün ara sıra kadın çağırıyor onada sildiriyor sende öyle yaparsın kadın geliyorsa siliyorlar

Sende mi içtin o çaydan hoş arkadaş akıllanmadı geçenlerde başka birşeye başladı oda birşeyler yapmış şuan Karataya başladı fakat o içecekler ile 100 kg oldu şuan kafasına dank etti
yok kuzum ben bitkisel çayları sevmiyorum yeşilçayı bile öğüre öğüre içiyorum. arada da biberiye çayı içiyorum ama onun faydaları var oyüzden. çayda sevmem

Senin işinde çok zorlayıcı gerçekten canım.
Çok yoğun bir temon var, kolay gelsin ...
Bayramda hergün çalışacak mısın ?

yok kuzum ben bitkisel çayları sevmiyorum yeşilçayı bile öğüre öğüre içiyorum. arada da biberiye çayı içiyorum ama onun faydaları var oyüzden. çayda sevmem
Bende içemem bitki çayı ama normal çaya bayılırım içmezsem başım ağrır o derece arkadaşım dalga gecer senin önüne 1 damacana su ve koca Semaver cay demleyeceğim diye Allah'dan tükettiğim sıvıları yazmıyorum

Sildiririyorum arada bir , annem silmek yetmez diyor. Yılda birde yıkamaya gidiyor
Anneme kalsa 3 ayda bir yıkamaya gider
Annende ben gibi yıkama delisi ben eşime diyorum ikinci evimizde yatak odasında gider olucak yerler fayans yatak odasını her gün yıkarım diyorum gülüyor benim alerjim var hoş artık Karatay ile azaldı hissediyorum bunu

Senin işinde çok zorlayıcı gerçekten canım.
Çok yoğun bir temon var, kolay gelsin ...
Bayramda hergün çalışacak mısın ?
Otelde öğleydi Canım haftalık iznim bile yoktu sadece aralık alırdık aralığın son günü yılbaşında o izin biterdi şuan kendi dükkanım var mecburum dükkan kirası ev kirası zaten işler çok zor bu sene eşim halleder kurbanı ben dükkanda olurum

Annemle iyi anlaşırsınız.
Annem yıkadıkça mutlu oluyor.
Evinde çamaşır makinası hiç boş kalmıyor, bize geliyor , bir bakıyorum makinaya atmış birşeyler yıkıyor

Kolay gelsin arkadaşım.
İnşallah bereketli bol satış olur

Evinde çamaşır makinası hiç boş kalmıyor, bize geliyor , bir bakıyorum makinaya atmış birşeyler yıkıyor
Bende öyle ya dün yıkatmadım eşim hayret birşeyler yıkanmamış dedi keşke diyorum eşime bizde girsek içine yıkansak diyorum

Aynısı bende de var bazen gelip kalıyo öyle içim eahat ben işe gidiyorum geliyorum çamaşırlar yıkanmış serilmiş yemek hazır etraf toplu rabbim kimseyi annesiz bırakmasın uzun yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…