Amin ne güzel Canım sen yorgunsundur diye yapıyordur kadınAynısı bende de var bazen gelip kalıyo öyle içim eahat ben işe gidiyorum geliyorum çamaşırlar yıkanmış serilmiş yemek hazır etraf toplu rabbim kimseyi annesiz bırakmasın uzun yıllar
Aynısı bende de var bazen gelip kalıyo öyle içim eahat ben işe gidiyorum geliyorum çamaşırlar yıkanmış serilmiş yemek hazır etraf toplu rabbim kimseyi annesiz bırakmasın uzun yıllar
Günaydın hayırlı cumalar Amin inşallah CanımHerkese günaydınlar canlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel cumada herkesin dileğini kabul eylesin
Tabi canım sağolsun hiç kıyamaz tek kızımda ben gerçi abilerimde evli uzaktalar varsa yoksa benim işteAmin ne güzel Canım sen yorgunsundur diye yapıyordur kadın
Commadante- şu klibe izlede artık yer misin bilmiyorum yengeleri enişteleri Victorya kızlarına bak bir onların karnına bakıyorum birde benimkine bildiğin tepe benimkisi
Herkese günaydınlar canlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel cumada herkesin dileğini kabul eylesin
Antalya Manavgat canım ama günü birlik Alanya ve Antalya ya da gitcez
Kizlar dayanamadim pazar gunu yurudugum mesafeyi sizinle paylasmak istedim=)) telefonumun adimsayarindan:
Eki Görüntüle 1883250
20 km yuruyup neredeyse 900 kalori yakmisim=)) bi de tabi orda belirtmedigi bisey daha var ki dagin tepesinden vadiye inip ciktik, 500 m yukseklik degisti inip cikmayla!
Hic emin degilimcommadante bayramda uyumayacak bir atak yapaacak gibi geliyor bana :)
miyav_su Bizde asılalım spora....
Tabi benim tek sporum yürüyüş
Gece kuşu uyandın mı sen kas gevşetici alsaydın keşkeHic emin degilimsuan kas agrisi cekiyorum cok fena. Belki totomu kaldirirsam ataga gecebilirim
Ben cok cok tembelimdirde
Bugün malesef acı biber temizlwdik Salça için düzgün menu yapamadim elim çok yanıyor biber içinacile gittim yanma için mahvoldum
Aslında öyle olmakta iyidir Canım benim fazladan sokmuyorsun ilacı vücudunaMiyav_su ilaçlarla kremlerle hic alakam yoktur. Beklerim ki kendi kendine geçsin
Selam hatunlar. Gecmisi okudum alintilarimi yaptim geldim ama su an yazamicam malesef.
Aksam yemege domatesli biber kavurma yapayim dedim. Biberler zehir gibiymis ellerim mahvoldu.
Buza yapisik yasiyorum su an. Esim sagolsun eczaneye gitti krem icin. @papatya1994 canim anestol kremle silverdin kremi karisitirip surmeyi onermisler her yerde. Senin de eller kotuymus. Al dene istersen.
Menumu yazayim
Sabah
1 kucuk peynirli domates biberli tost
Zeytin
Salatalik
Cay
2 dilim kavun
Ara
1 tane ece cikolata
1 bardak sut
Aksam
Aci biber kavurmasi
Peynir
Yogurt
Cay
1 kucuk dilim ekmek.
Su 1.5 litre
Spor 200 ip atlama.
Internetim gelecek insallah jilliana baslamak istiyorum bi an once.
Benim kremler gelsin sureyim elimin yanmasi gecsin de kuyrugumla gelirim yine
commadante bayramda uyumayacak bir atak yapaacak gibi geliyor bana :)
miyav_su Bizde asılalım spora....
Tabi benim tek sporum yürüyüş Sanmam yengeleri eniştemleri yer o için rahat olsunsende güzelce yap yürüyüş Canım bu hafta mükemmeldin
Yok Canım benimki felaket ya sorma yanardağ heran patlamaya hazırKız birde benimkini görsen , senin ki tepe benim ki dağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?