Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünkü menum
kahvalti 11:00
2 dilim sebzeli börek
2 şekersiz çay
Öğlen yemedim
Aksam saat 19:00
1 kepçe etsiz patlican musakka
Salata
4 kaşık pilav
Ekmek yok
10 bardak su
30 defa ip atlama
25 dk yürüyüş

Ben gecen gun 4 ayri alarm kurdum 5er dk aralikla uyanmadim inanabiliyor musun? Malak gibi yatiyorsam demek
Can'ım çalışıyor musun bilmiyorum ana vücudun alışırsa hep öyle gider annemlerin eski komşusu vardı kadın bir alışmış gündüz 4 de uyanmaya sabaha karşı 6 da uyuyordu yıllarca hep böyle devam etti sonra sağlık sorunları çıktı obez çok zor değiştirdi 1 ay uğraştı aman dikkat

Tatile gitmeden önce cunartesi 88.2 geldim sanirim oructan dolayi 87.4 gosteriyodum bugün tartildum 88.6 ciktim tatilde 400 gram almisim yarin bidaha tartilcam ce baslangicim olcak

Bir gün giremedim, 425 mesaaj
Dün akşam baş dönmesi, mide bulantısından öldüm.
Bugün hiç keyfm yok yiyemedim doğrı düzgün.
Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen 1 paket eti form zeytinli kraker yedim. Ve üç tane mavi yeşil kremalı.bisküvi. Akşamda bi koçan mısır yedim.
Şmdi yine karnım acıktı ekmek peynir yerim herhalde. Canm hiç bişi istemiyo.
Ekmekte yulaf kepeğinden yapılma.

Geçmiş olsun Canım nasılsın şimdi

Bende aynen.

Bende aynen bunu yapıyorum artik bitki cayimi kahvemi alip onlara eslik ediyorum baska türlü olmuyor esim 10 dk once sofradan kalkti mesela:)

Duş alsana Can'ım birde kendi kendine oku
Canım duş aldım ama fayda etmedi, daha çok ateşim yükseldi. Allahtan ateş düştü. Acile gittim dün gece gebemisin yoksa dedi doktor ahaha :) keşkee dedm bende içimden düşünüyoruz dedm oda o zaman hamilelere yaptığımz baş dönmesi iğnesini yapalm dedi tamam dedm yaptılar şmdi yaptığı kısma oturamıyorum nasl bi iğneyse inşallah yine olmaz..

Bende aynen.

Bende aynen bunu yapıyorum artik bitki cayimi kahvemi alip onlara eslik ediyorum baska türlü olmuyor esim 10 dk once sofradan kalkti mesela:)
Ayy canm bu arada benm ismim değişti, haberin olsun :)) karıştırma yabancı değilim

Canım kendini mi sıktın yoksa normalde böyle birşey olmaz buz koydun mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…