Olabilir canimAy cok geriden geldim ama mercimek yeseniz mesela? besin degeri guzel mercimegin=) ya da bu yediklerinizi 3-4 kasik azaltip yanina bir yumurta falan haslasaniz?
Can'ım çalışıyor musun bilmiyorum ana vücudun alışırsa hep öyle gider annemlerin eski komşusu vardı kadın bir alışmış gündüz 4 de uyanmaya sabaha karşı 6 da uyuyordu yıllarca hep böyle devam etti sonra sağlık sorunları çıktı obez çok zor değiştirdi 1 ay uğraştı aman dikkatBen gecen gun 4 ayri alarm kurdum 5er dk aralikla uyanmadim inanabiliyor musun? Malak gibi yatiyorsam demek
Keşke akşam pilav yemeseydin tatlımBugünkü menum
kahvalti 11:00
2 dilim sebzeli börek
2 şekersiz çay
Öğlen yemedim
Aksam saat 19:00
1 kepçe etsiz patlican musakka
Salata
4 kaşık pilav
Ekmek yok
10 bardak su
30 defa ip atlama
25 dk yürüyüş
Geçmiş olsun Canım nasılsın şimdiBir gün giremedim, 425 mesaaj
Dün akşam baş dönmesi, mide bulantısından öldüm.
Bugün hiç keyfm yok yiyemedim doğrı düzgün.
Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen 1 paket eti form zeytinli kraker yedim. Ve üç tane mavi yeşil kremalı.bisküvi. Akşamda bi koçan mısır yedim.
Şmdi yine karnım acıktı ekmek peynir yerim herhalde. Canm hiç bişi istemiyo.
Ekmekte yulaf kepeğinden yapılma.
Sağol btnem, baş dönmesi ara ara oluyo ama ağrı var başmda inceden. Çok pis gözlü birinin büyük nazarı değdi bana.Geçmiş olsun Canım nasılsın şimdi
Duş alsana Can'ım birde kendi kendine okuSağol btnem, baş dönmesi ara ara oluyo ama ağrı var başmda inceden. Çok pis gözlü birinin büyük nazarı değdi bana.
tabii haklısın sen benim gibi değilsin ki hem bebiş hem eş çok daha zor olur.ama akşam geç saatlerde eşinle yeme olayını bırak bence.en azından sağlıklı kiloya gelene kadar.ona da açıkla rica da bulun,yine sofraya otur mesela ama bitki çayını iç suyunu iç ama yeme.
Canım duş aldım ama fayda etmedi, daha çok ateşim yükseldi. Allahtan ateş düştü. Acile gittim dün gece gebemisin yoksa dedi doktor ahaha :) keşkee dedm bende içimden düşünüyoruz dedm oda o zaman hamilelere yaptığımz baş dönmesi iğnesini yapalm dedi tamam dedm yaptılar şmdi yaptığı kısma oturamıyorum nasl bi iğneyseDuş alsana Can'ım birde kendi kendine oku
Tartı günü diye mi :)Yarın büyük gün kızlar
Ayy canm bu arada benm ismim değişti, haberin olsun :)) karıştırma yabancı değilimBende aynen.
Bende aynen bunu yapıyorum artik bitki cayimi kahvemi alip onlara eslik ediyorum baska türlü olmuyor esim 10 dk once sofradan kalkti mesela:)
Canım kendini mi sıktın yoksa normalde böyle birşey olmaz buz koydun mu pekiCanım duş aldım ama fayda etmedi, daha çok ateşim yükseldi. Allahtan ateş düştü. Acile gittim dün gece gebemisin yoksa dedi doktor ahaha :) keşkee dedm bende içimden düşünüyoruz dedm oda o zaman hamilelere yaptığımz baş dönmesi iğnesini yapalm dedi tamam dedm yaptılar şmdi yaptığı kısma oturamıyorum nasl bi iğneyseinşallah yine olmaz..
Evet aynen Can'ım senin nicki mi değişti Zeliha idi galibaTartı günü diye mi :)
Tatlım salatayı kaçamaktan sayma kalorisi sıfır
Anladım Can'ım sen dukan yapıyordun değil mi haklısınCanim saf gun icin kacamak ablama soracağım bakalim ne ceza kesecek yarin sebze protein gunum ama saf yap derse yapicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?