Yok Canım benimki felaket ya sorma yanardağ heran patlamaya hazır
Vilma 37 canım kolay gelsin sana akşama yakalayamadan çıkarsan şimdiden iyi Bayram'lar çok güzel ve sağlıklı bir Bayram'ın olur Canım kendine iyi bak kimseye de sağlıklı beslendiğini diyette olduğunu söyleme olur mu
İnşallah Canım ya tabi bebiş olmazsa eger ama büyük ihtimal o olucak
2017 yazında hiç kalmayacaklar :) Ova olacak :)
Sakın ben o hatayı yaptım ve bedelini ağır ödedim ki inan insan kaldıramıyor malum herkes diyetisyen çok bilmiş pinoeasthyl dedi ya hoş o yazıyı sonra kaldırmış sanırım herbalife yüzünden resimleri çalıyorlar yaÇok sağol canım...
İnşallah hepimiz için çok sağlıklı ve çok keyifli bir bayram olur.
Öğüdünü tutucam kimseye bahsetmeyeceğim sağlıklı beslenmeden, diyetten ...
İnşallah Canım ya tabi bebiş olmazsa eger ama büyük ihtimal o olucak
Sakın ben o hatayı yaptım ve bedelini ağır ödedim ki inan insan kaldıramıyor malum herkes diyetisyen çok bilmiş pinoeasthyl dedi ya hoş o yazıyı sonra kaldırmış sanırım herbalife yüzünden resimleri çalıyorlar ya
Ay inşallah onunda şansına ne ev kaldıİnşallah
Evet o laf sokmaları yaşıyorum halen daha diyorlar ki nereye kadar ekmek yok makarna yok pilav yok bu gidişle çok yaşamazsın diyorlar ya hastalıklı yaşamaktan iyidir değil mi inan böyle daha iyi hissediyorum zindeyim instgramda birisi vardı şuan hesabını kapattı dediki bir gün uğraması zor geldi mide operasyonu geçirdim hemde çok ünlü bir doktora malesef tekrar kilo aldım çok üzgünüm en gerekli organımı heba ettiğim için demişti kız ve 2. Kez Olan insanlar var niye hep bu çevremizdeki insanlar yüzünden bıkıyorlar hayata küsüyorlar her konuda çok bilinçliyiz ya güyaOkudum yazısını, gerçekten güzel özetlemiş durumumuzu ...
Kesinlikle herkes çok biliyor, birde söylediklerinin yapmayınca trip yapıp laf sokuyorlar.
O nedenle dediğin gibi kimseye söylemeyeceğim.
Çok güzel Canım kendine Zaman tanı hemen verirsen çabucak alırsın bunu unutma en güzeli haftada 1 kg vermekKizlar bi hafta sonra ilk kez tartida azalma gordumm 93.8 iken simdi 91.9 ciktimm
Normalde tatlı yapiyoruz ama annemler acı biber etkiler onun için acı olacakGeçmiş olsun ...
Salçayı acı biberden mi yapıyorsunuz ?
Ay inşallah onunda şansına ne ev kaldıne de işlerimiz düzgün bakalım hayırlısı artık
Amin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırımİnşallah gelirken hem kendine hem size şans getirecek
Diyorum ya canım dalga geçiyo aslında baya mutlu oldu Citi pitisin dieVay vaykız kafasına oklava geçir bizim erkekler hiçbir zaman bir bayana Nasıl davranacaklarını öğrenemediler daha doğrusu eşlerine sen şuan tam kadınsı hatlara sahipsin ince bel kıvrımlı vücudun var dümdüz tahta değilsin ki
Söyledim de yapacak ne yaparsa artıkİstesen Onuda yaparsın sen Canımbence alıştırmalara başla
komple vücut ağda yaptirsam bu kadar tutmazo küçücük kkrem 110 tl haberin varmı senin
Benim ki ertesi gün geçti senin ki neden geçmedi acaba sadece akşam yatarken silverdin krem sürdumDediği anestol kremi var sürdum fayda etmiyor doktor 2 3 gün yanar dedi
Sıcak suda daha fazla acıyor canım mümkün olduğu kadar uzak durSuya koyunca daha çok yanıyor canım şimdi bulasik yıkadım arttı yine
Hayırlı cumalar canım kolay gelsinHerkese hayırlı cumalarBanada Kolay gelsin
Benim müstakil canım 2 katlı büyük kayinimla birlikte kalıyoruz kışın da banyoda yikiyorum sigiyor halılardidemdefne Halı yıkamanın bir iyi yanıda ciddi spor oluyor :)
gerçekten yorucu ...
halıları yıkayacak uygun yerin olmasıda çok güzel.
ben dışarıda yıkatıyorum ancak kullandıkalrı deterjanlar içime sinmiyor. İyice duruluyorlar mı emin olamıyorum.
Evde yıkatacak ortamımda yok malesef.
ben aynı annen gibiyim demek ki makinam hiç boş kalmaz yıkayacak bişeyler bulurumAnnemle iyi anlaşırsınız.
Annem yıkadıkça mutlu oluyor.
Evinde çamaşır makinası hiç boş kalmıyor, bize geliyor , bir bakıyorum makinaya atmış birşeyler yıkıyor
Amin canım cumlemizinkiniHerkese günaydınlar canlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel cumada herkesin dileğini kabul eylesin
Teşekkür ederim canımİyi tatiller :)
Tebrikler canım bak ne güzel yeter ki birakma gidecek bu kilolarKizlar bi hafta sonra ilk kez tartida azalma gordumm 93.8 iken simdi 91.9 ciktimm
Allah yardimciniz olsun canım inş en kisa zamanda atlatirsinizAmin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırım
P PammukPrensess bugün tatlı niyetine kavun yedim Canım dün diyordun ya tatlı yemiyor musun diye kavunun glisemik indeks değeri 65 yani toz şekere eşit
Normalde tatlı yapiyoruz ama annemler acı biber etkiler onun için acı olacak
Amin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?