- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
canım canını sıkma Allah feraha çıkarsın inşallahAmin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırım
Evet sanirim dogru olan bu ama bem acele ediyorum birazÇok güzel Canım kendine Zaman tanı hemen verirsen çabucak alırsın bunu unutma en güzeli haftada 1 kg vermek
Evet insallah 71 leri gorurumDiyorum ya canım dalga geçiyo aslında baya mutlu oldu Citi pitisin die
Söyledim de yapacak ne yaparsa artık
komple vücut ağda yaptirsam bu kadar tutmazben agdaya devam edeyim
Benim ki ertesi gün geçti senin ki neden geçmedi acaba sadece akşam yatarken silverdin krem sürdum
Sıcak suda daha fazla acıyor canım mümkün olduğu kadar uzak dur
Hayırlı cumalar canım kolay gelsin
Benim müstakil canım 2 katlı büyük kayinimla birlikte kalıyoruz kışın da banyoda yikiyorum sigiyor halılar
ben aynı annen gibiyim demek ki makinam hiç boş kalmaz yıkayacak bişeyler bulurum
Amin canım cumlemizinkini
Teşekkür ederim canım
Tebrikler canım bak ne güzel yeter ki birakma gidecek bu kilolar
Bana kavun tatlı olarak gelmiyor ya:) gerçi ben kavunda sevmem de ben de kremalı pastalara dayanamıyorum çikolata filan değil de buarada miyav su yarım saat önce tartıldım 74.900 ben şok acaba orucum diyemi böyle gerçi çarşamba tartı bildiriminde de oruçtum 76 çıkmıştım amaP PammukPrensess bugün tatlı niyetine kavun yedim Canım dün diyordun ya tatlı yemiyor musun diye kavunun glisemik indeks değeri 65 yani toz şekere eşit
Benim için tatlı yerine geçiyor Canım toz şekere eşit glisemik indekse bakıyorum ben çok iyi Canım Bayram'dan sonra 72 kg olursun senBana kavun tatlı olarak gelmiyor ya:) gerçi ben kavunda sevmem de ben de kremalı pastalara dayanamıyorum çikolata filan değil de buarada miyav su yarım saat önce tartıldım 74.900 ben şok acaba orucum diyemi böyle gerçi çarşamba tartı bildiriminde de oruçtum 76 çıkmıştım ama
Amin Canım cümlemize inşallahAllah yardimciniz olsun canım inş en kisa zamanda atlatirsiniz
Bebek çok iyi gelecek size hem allah rizkiyla gönderir
Aynen Canım birde reglim var hararetliyim yarında tahlilim var sanırım o sıkıntı yaptı en son ki pek umut verici değildi tabi o Zaman kiloluydum bakalım yarın sabahdan burada olun dediler erken gideceğimYalnız soğuk kavunda nasıl güzel olur ...
Canım çekti
Aynen Canım birde reglim var hararetliyim yarında tahlilim var sanırım o sıkıntı yaptı en son ki pek umut verici değildi tabi o Zaman kiloluydum bakalım yarın sabahdan burada olun dediler erken gideceğim
Sagol Canım inşallahDua edeceğim inşallah çok güzel çıkar sonuçlar
Afiyet olsun o zamn bayramdan sonra artmazsam iyi inşallah çok kaçırmam da olurum ayy çok heycanlandım şimdi bak bugün yemeğimde yok gerçi iftara çok ama du bakalım buarada bugün biraz iş gördüm çok susadım ya ilk dört gün hiç susamamıştımBenim için tatlı yerine geçiyor Canım toz şekere eşit glisemik indekse bakıyorum ben çok iyi Canım Bayram'dan sonra 72 kg olursun sen
İyi Bayram'lar Canım Amin inşallah sende kendine iyi bakHayırlı bayramlar arkadaşlar,
Sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, bol kahkahalı, huzurlu bir bayram diliyorum.
Hepimiz sağlıkla beslenip, bol hareket ederiz umarım...
Hayırlısı ile bir hafta sonra görüşmek üzere ...
Canım eminim ki dikkat edersin kendine bir gün belirle o gün istediklerini ye ertesi gün kaldığın yerden devam edersin susuzluk çok kötü ya az kaldı sayılır iftira Allah kabul etsinAfiyet olsun o zamn bayramdan sonra artmazsam iyi inşallah çok kaçırmam da olurum ayy çok heycanlandım şimdi bak bugün yemeğimde yok gerçi iftara çok ama du bakalım buarada bugün biraz iş gördüm çok susadım ya ilk dört gün hiç susamamıştım
Yok canım acı kırmızı biber tohumu nu sapini falan temizliyoruz burda biber çekme makinaları var ondan geciyoruz robottanda gecirilebilir bizim burda hava nemli değil güneş sıcak sonra tepsilere koyup güneşin önüne koyuyoruz 3 saatte bir kariatiriyoruz Salça kıvamıni alınca tuz koyup kaldiriyoruzAfiyet olsun canım...
Bildiğimiz acı yeşil biberden mi yaptınız ?
Merak ettim, benimde annem acıyı çok sever.
Tarifini paylaşırsan ona anlatayım, belki yapmak ister ...
Ne güzel tamamen oh tamamen organik ve doğal besleniyorsunuz çok şanslısın Canım kıymetini bilYok canım acı kırmızı biber tohumu nu sapini falan temizliyoruz burda biber çekme makinaları var ondan geciyoruz robottanda gecirilebilir bizim burda hava nemli değil güneş sıcak sonra tepsilere koyup güneşin önüne koyuyoruz 3 saatte bir kariatiriyoruz Salça kıvamıni alınca tuz koyup kaldiriyoruz
Evet doğru söylüyosun ya gerçi ben artık bu şekil beslenmeyi düzen haline getirmek istiyorum bir gün fazla yiyince ertesi gün daha az yiyerek dengelemeye çalışıyorum yaklaşık beş altı senedir bu kilolara inmemiştim ama mutluyum ilk hedefim 70 sonra 65 sonrada koruma yani 65 bana yeterliCanım eminim ki dikkat edersin kendine bir gün belirle o gün istediklerini ye ertesi gün kaldığın yerden devam edersin susuzluk çok kötü ya az kaldı sayılır iftira Allah kabul etsin
Gunaydinn
Dun ellerimin acisini kesti kremler. Bugun de baska bi sorunla burdayim.
Telefonumun ekrani kendi kendine karariyor, ekran titriyor, goruntu gidip geliyor uyandigimdanberi. Telefon iyice bozulmadan yine gelirim ama telefon her an gidebilir gibi hissediyorum. Haberiniz olsun
kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah ben bugun ısten ızın aldım bırazdan cıkacagım gıremeyecegım sanırım cok cok :)
dun ku menumu yazıyorum kızlar sabah haslanmıs yumurta 2 kk suzme peynır 1 adet salatalık
ogle mantar sote 1 bucuk dılım cavdar ekmegı 1 salatalık
3 yulaflı bıskuvı
aksam fırında tavuk 2 parca annem mantı yapmıstı 3 catal da ondan yedım
sekersız cay ıle 1 tatlı kasıgı helva yedım
sutlu kahve ve kuru kayısı yedım 5 tane
su cok ıcemedım basım agrıdı o yuzden de
bugunku menum sabah sekersız cay ıctım 5 6 yulaflı bıskuvı yedım canım bısye ıstemedı
ogle henuz bılmıyorum ama meyve salatası dusnuyorum cunku ıkındı gıbı esım ıle bulusup balık ızgara yapıcaz :)
aksam balık ızgara salata sogan patlıcan kozu :)
sekersız 1 2 avuc kuruyemıs
2 lıtre su yururyus yapabıırsem yuruyus
Sakın o ağda bantlarında şekerli Canım güçlenir kıllanır eger dayanamıyorsan emla diye bir krem var eczaneler veriyor o bölgeye sür uyuşturuyor afedersin bıçakla kessen bile hissetmiyorsun Canım o bant yerine o kremden al
Herkese günaydınlar canlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel cumada herkesin dileğini kabul eylesin
Kizlar bi hafta sonra ilk kez tartida azalma gordumm 93.8 iken simdi 91.9 ciktimm
Amin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırım
Hayırlı bayramlar arkadaşlar,
Sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, bol kahkahalı, huzurlu bir bayram diliyorum.
Hepimiz sağlıkla beslenip, bol hareket ederiz umarım...
Hayırlısı ile bir hafta sonra görüşmek üzere ...
Yok canım acı kırmızı biber tohumu nu sapini falan temizliyoruz burda biber çekme makinaları var ondan geciyoruz robottanda gecirilebilir bizim burda hava nemli değil güneş sıcak sonra tepsilere koyup güneşin önüne koyuyoruz 3 saatte bir kariatiriyoruz Salça kıvamıni alınca tuz koyup kaldiriyoruz
Evet doğru söylüyosun ya gerçi ben artık bu şekil beslenmeyi düzen haline getirmek istiyorum bir gün fazla yiyince ertesi gün daha az yiyerek dengelemeye çalışıyorum yaklaşık beş altı senedir bu kilolara inmemiştim ama mutluyum ilk hedefim 70 sonra 65 sonrada koruma yani 65 bana yeterli
Evet canım bu yıl buzlu ga attığım kisliklari bile annemlerin tarlasinda topladım çok iyi oldu :)Ne güzel tamamen oh tamamen organik ve doğal besleniyorsunuz çok şanslısın Canım kıymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?