Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Arkadaşın facesini hacklemişler mesaj atıyo bana telefonunu kaydettim ver diye şüphelendim önce sonra yazdım tamam ben seni çaldırıyorum dedim. cevap gelmedi. aradım yok öyle bişey dedi. nasıl dolandıracaklarsa artık.

Evet insallah 71 leri gorurum

P PammukPrensess bugün tatlı niyetine kavun yedim Canım dün diyordun ya tatlı yemiyor musun diye kavunun glisemik indeks değeri 65 yani toz şekere eşit
Bana kavun tatlı olarak gelmiyor ya:) gerçi ben kavunda sevmem de ben de kremalı pastalara dayanamıyorum çikolata filan değil de buarada miyav su yarım saat önce tartıldım 74.900 ben şok acaba orucum diyemi böyle gerçi çarşamba tartı bildiriminde de oruçtum 76 çıkmıştım ama

Benim için tatlı yerine geçiyor Canım toz şekere eşit glisemik indekse bakıyorum ben çok iyi Canım Bayram'dan sonra 72 kg olursun sen

Benim için tatlı yerine geçiyor Canım toz şekere eşit glisemik indekse bakıyorum ben çok iyi Canım Bayram'dan sonra 72 kg olursun sen
Afiyet olsun o zamn bayramdan sonra artmazsam iyi inşallah çok kaçırmam da olurum ayy çok heycanlandım şimdi bak bugün yemeğimde yok gerçi iftara çok ama du bakalım buarada bugün biraz iş gördüm çok susadım ya ilk dört gün hiç susamamıştım

Canım eminim ki dikkat edersin kendine bir gün belirle o gün istediklerini ye ertesi gün kaldığın yerden devam edersin susuzluk çok kötü ya az kaldı sayılır iftira Allah kabul etsin

Afiyet olsun canım...
Bildiğimiz acı yeşil biberden mi yaptınız ?
Merak ettim, benimde annem acıyı çok sever.
Tarifini paylaşırsan ona anlatayım, belki yapmak ister ...
Yok canım acı kırmızı biber tohumu nu sapini falan temizliyoruz burda biber çekme makinaları var ondan geciyoruz robottanda gecirilebilir bizim burda hava nemli değil güneş sıcak sonra tepsilere koyup güneşin önüne koyuyoruz 3 saatte bir kariatiriyoruz Salça kıvamıni alınca tuz koyup kaldiriyoruz

Ne güzel tamamen oh tamamen organik ve doğal besleniyorsunuz çok şanslısın Canım kıymetini bil

Canım eminim ki dikkat edersin kendine bir gün belirle o gün istediklerini ye ertesi gün kaldığın yerden devam edersin susuzluk çok kötü ya az kaldı sayılır iftira Allah kabul etsin
Evet doğru söylüyosun ya gerçi ben artık bu şekil beslenmeyi düzen haline getirmek istiyorum bir gün fazla yiyince ertesi gün daha az yiyerek dengelemeye çalışıyorum yaklaşık beş altı senedir bu kilolara inmemiştim ama mutluyum ilk hedefim 70 sonra 65 sonrada koruma yani 65 bana yeterli

Ekrani bozulmus degismesi lazim demekki canim
kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah ben bugun ısten ızın aldım bırazdan cıkacagım gıremeyecegım sanırım cok cok :)

Hayirli cumalar canım bayramda ugra arada bize

Ooo sabah ogle guzelde sonrasi abarti olmus oku oku bitmedi:))

Afiyet olsun canim kuruyemis olmasada olur yada öğlenin yanina kaydirsan şahane olurdu

Ya bende philips in lazerini alfim lumea ama hala düzenli yapamadım biliyorum kesin çözüm degil ama en azindan daha pratik olur dedim gözümde büyüdü aksine
Herkese günaydınlar canlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel cumada herkesin dileğini kabul eylesin

Amin canım
Kizlar bi hafta sonra ilk kez tartida azalma gordumm 93.8 iken simdi 91.9 ciktimm

Tebrikler canim adına sevindim gözlemle kendini ne ise yaramis olabilir acaba diye

Amin inşallah Canım bu aralar sıkıntım büyük inşallah Allah'ın izniyle atlatırım

Allah hayırlı kapilar acip sıkıntını gidersin inşallah

Amin inşallah canim sanada hayırlı keyifli bayramlar

Harika oluyordur Ohh canim cekti ya aslında pratikmis kaynatma falan yok sağlıkla yiyin

Bayramdan sonra daha coskuku devam edip hedeflerimize ulasacagiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…