Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Amin inşallah rabbim güzel hayırlı bir kapı açsın hepimize

Kızlar bugün menüm saat 11.00 zeytinyağlı barbunya ,közlenmiş patlıcan biber, zeytin ve 1 çay bardağı kuruyemiş ,2 dilim kavun glisemik indeksi 65 tatlı niyetine toz şekere eşit akşam yemeği 19.00 menemen ,barbunya ,közlenmiş patlıcan arkadaşda olunca aynı menü oldu mecburen yiyeceğim spor olarak 1 saat Kardio +1 saat ağırlık arada sade Türk kahvesi ve çay içtim su 4 litre leptinim 6 saat oldu @puantiyeli_kelebek canım

Allah şifalar versin
Kac yaşında oğlun canim 2.5-3 yaslarinda varsa tahim pekmez ver onun yiyeceklerini tereyagi ve zeytinyagi ile yap yumurtayı ihmal etme keci sutu bulabiliyorsan mutlaka icir zaten vitamin vermiş sagliksiz gidalarla degil saglikli gidalarla kilo alirsa boyu da uzar inşallah
Kızlar oğlumu doktora götürdüm kilo almıyor ve boyu uzamiyor troidinde nodul çıktı moralim bozukherkesten dua istiyorum bayramdan sonra yine gitcez kontrole

Denizli nin milli yemegi mi barbunya patlican :)) sen mi arkadastaydin o mu sana geldi onu anlamadim.
Kiz ben daha aksam yemegi yemedim eltimin kızlarının dogum gunu var orda yiyeyim diye aklim celindi biraz yesem mi yaaa? Makarna salatasi var börek islak kek pasta vs cok ağır seyler aksam üstünden beri aklimda dusunceler bayramda reset atacagim nasilsa ye bugun diyor
Yesem mi yesem mi

Bu arada menun harika sporun mukemmel diye yorum yapmamisim canim verdiğin arada cok guzel ben tarti gününde senden fena tirsiyorum:))

Selamlar ve simdiden mutlu bayramlar herkese=) Dunku menum
Oglen: Tavuk sote, peynirli mercimekli salata, haslanmis brokoli, enginar
Aksam: Tavuklu peynirli salata, ufak bi tabak kiymali karnibahar
Merak ettim yemeklerini senmi hazırlıyorsun canim

Maşallah canım Harikasın afiyet olsun. 26 verdiğin kilo değil mi doğru anladım sanırım

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kayısı
Kahvaltı 8 30: bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt

Ara 12.00: şekersiz kahve 3 dilim bitter

Öğle 14.00: 1 tabak Fas kavurma(yumurtali)
7 yaprak sarma, büyük b ayran

Aksam 19 00: 3 kaşık Fas kavurma küçük kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su

İyi akşamlar hatunlar... Dün beş tane yulaflı bisküvi bir domates üç dört kaşıkta bulgur pilavı yedim sahur için
Bu akşamki iftar menümde sırın yedim yarım tabak iki tane közlenmiş biber bir domates üç dört ağızda dünki tavadan bolca su bakalım... Her kese afiyet olsun canlar

Merhaba arkadaslar :)
Menumu yazayim
Sabah kahvalti yapmadim.
2 yk taze fasulye
3 adt. Kofte
3 dlm tavada patates
Ceyrek tt ekmek 3 isirik kadar
2 ck visne receli
1 mandalina

Ara sekersiz turk kahvesi ve 1 dilim tiramisu
Yarim mandalina

Aksam
1 kase corba
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt
3 adt kofte ve 5 dlm tavada patates
1 tt ekmek
Yaz yaz bitmedi. Ben bayrami bekleyemedim kacamak icin. Bugun boyle gectigi icin bayramda kacamak yapmayacagim.

Su yalnizca 600ml uyuyana kadar 1.8lt yapmak istiyorum
Spor yok kas agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…