- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Benden mi korkuyorsun Canım hiç güleceğim yoktu Canım kaplumbağ bile benden hızlıBu arada menun harika sporun mukemmel diye yorum yapmamisim canim verdiğin arada cok guzel ben tarti gününde senden fena tirsiyorum:))
Patlıcan yazın çok kullanırız Canım arkadaşa gittim denk geldiDenizli nin milli yemegi mi barbunya patlican :)) sen mi arkadastaydin o mu sana geldi onu anlamadim.
Kiz ben daha aksam yemegi yemedim eltimin kızlarının dogum gunu var orda yiyeyim diye aklim celindi biraz yesem mi yaaa? Makarna salatasi var börek islak kek pasta vs cok ağır seyler aksam üstünden beri aklimda dusunceler bayramda reset atacagim nasilsa ye bugun diyor
Yesem mi yesem mi
Afiyet olsun CanımMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 1 kayısı
Kahvaltı 8 30: bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Ara 12.00: şekersiz kahve 3 dilim bitter
Öğle 14.00: 1 tabak Fas kavurma(yumurtali)
7 yaprak sarma, büyük b ayran
Aksam 19 00: 3 kaşık Fas kavurma küçük kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Afiyet olsun Canımİyi akşamlar hatunlar... Dün beş tane yulaflı bisküvi bir domates üç dört kaşıkta bulgur pilavı yedim sahur için
Bu akşamki iftar menümde sırın yedim yarım tabak iki tane közlenmiş biber bir domates üç dört ağızda dünki tavadan bolca su bakalım... Her kese afiyet olsun canlar
Öğlen yemişsin patates akşam yemeseydin olurmuş Canım fazla olmuş afiyet olsunMerhaba arkadaslar :)
Menumu yazayim
Sabah kahvalti yapmadim.
2 yk taze fasulye
3 adt. Kofte
3 dlm tavada patates
Ceyrek tt ekmek 3 isirik kadar
2 ck visne receli
1 mandalina
Ara sekersiz turk kahvesi ve 1 dilim tiramisu
Yarim mandalina
Aksam
1 kase corba
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt
3 adt kofte ve 5 dlm tavada patates
1 tt ekmek
Yaz yaz bitmedi. Ben bayrami bekleyemedim kacamak icin. Bugun boyle gectigi icin bayramda kacamak yapmayacagim.
Su yalnizca 600ml uyuyana kadar 1.8lt yapmak istiyorum
Spor yok kas agrim var
Afiyet olsun CanımMenum idare eder
Sabah Menemen 1 dlm ekmek yarım has.yumurta peynir zeytin 1 tk t.pekmez
12 de 1 kase ayran çorbası
4 de 1 tabak et sote 2 yk bulgur pilavı salata ayran
Az önce de 1 tane muffin
Daha bişey yemem inş yarın da alışverişe gidiyorum bakalım inş fazla kacirmam
Valla süper kışkırtıcı, gaza getiriciSagol Canım evet bundan sonra verdiğim rakamları resim yapmayı planlıyorumNasıl olmuş mu
İnstgramda takip ettiğim biri böyle bir resim yapmış tabi onun rakamı 40 bende ondan kopya çektim yalnız 30 rakama gelince ben çok kötü ağlarım galibaValla süper kışkırtıcı, gaza getirici
Kesinlikle görürsün kuzum bu menüler ve spora ne 30 ne de 40 dayanırİnstgramda takip ettiğim biri böyle bir resim yapmış tabi onun rakamı 40 bende ondan kopya çektim yalnız 30 rakama gelince ben çok kötü ağlarım galibao rakama 4 sayı kaldı acayip heyecan bastı bakalım 40 rakamını bende görür müyüm benim hedef 48 rakamı Muğla plakası
Afiyet olsun canim. Su icmeyince sindirim çok zor oluyor bende şişkinliğim artıyor artık vucudumun buna ihtiyacı old emin oluyorum o zaman. Menü fena değil ama su miktarı fena canımMerhaba arkadaslar :)
Menumu yazayim
Sabah kahvalti yapmadim.
2 yk taze fasulye
3 adt. Kofte
3 dlm tavada patates
Ceyrek tt ekmek 3 isirik kadar
2 ck visne receli
1 mandalina
Ara sekersiz turk kahvesi ve 1 dilim tiramisu
Yarim mandalina
Aksam
1 kase corba
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt
3 adt kofte ve 5 dlm tavada patates
1 tt ekmek
Yaz yaz bitmedi. Ben bayrami bekleyemedim kacamak icin. Bugun boyle gectigi icin bayramda kacamak yapmayacagim.
Su yalnizca 600ml uyuyana kadar 1.8lt yapmak istiyorum
Spor yok kas agrim var
Ben beğendim canım menunu muffin gözüme bile batmadi afiyet olsunMenum idare eder
Sabah Menemen 1 dlm ekmek yarım has.yumurta peynir zeytin 1 tk t.pekmez
12 de 1 kase ayran çorbası
4 de 1 tabak et sote 2 yk bulgur pilavı salata ayran
Az önce de 1 tane muffin
Daha bişey yemem inş yarın da alışverişe gidiyorum bakalım inş fazla kacirmam
İnşallah bugün arkadaşım görünce şok oldu 2 haftadır görüşmüyorduk memleketine gitti geldi küçülmüşsün dedi Mutlu oldum yanında başka bir arkadaşın hanımı vardı a yeter artık verme yüzün koca karı gibi çökmüş iyice çöker sesi sadece evet haklısın dedim geçtimKesinlikle görürsün kuzum bu menüler ve spora ne 30 ne de 40 dayanırsonrasında da biz senin başarı hikayelerini mutlulukla dinleriz
5.5 yaşında canım bayram bitince anasinifina gidecek teşekkür ederim verdiğin bilgiler için babası hep kek çikolata Hazır meyve suyu cips hep getirirAllah şifalar versin
Kac yaşında oğlun canim 2.5-3 yaslarinda varsa tahim pekmez ver onun yiyeceklerini tereyagi ve zeytinyagi ile yap yumurtayı ihmal etme keci sutu bulabiliyorsan mutlaka icir zaten vitamin vermiş sagliksiz gidalarla degil saglikli gidalarla kilo alirsa boyu da uzar inşallah
Gerçekten insan çok mutlu oluyor canım. Insanlarin söylediklerini az çok kestirwbiliyoruz artık. Çoğu uzanamadigi ciğer yüzünden tükaka modundalar. O yüzden He deyip geçerek en iyisini yapmışsınİnşallah bugün arkadaşım görünce şok oldu 2 haftadır görüşmüyorduk memleketine gitti geldi küçülmüşsün dedi Mutlu oldum yanında başka bir arkadaşın hanımı vardı a yeter artık verme yüzün koca karı gibi çökmüş iyice çöker sesi sadece evet haklısın dedim geçtimkendisi azıcık tombiş yapamadı bana sen salaksın bunlar yenmeden yaşanır mı demişti kışın arkadaşın doğum günü partisinde sonra başkasından öğrendin Karataya başladı yapamadı bıraktı diye
Ah canım inş gorursun 40 lari biletevafuk55 bayramda bozmazsam inşallah yani insülin direnci devreye girmezse Bayram'dan sonraki hafta 30 a -2 rakamı kalıyor ay şimdi den kalbim hızlı çarpmaya başladı
Ay çok heyecanlı tabi canım.. merakla bekliyorum bendetevafuk55 bayramda bozmazsam inşallah yani insülin direnci devreye girmezse Bayram'dan sonraki hafta 30 a -2 rakamı kalıyor ay şimdi den kalbim hızlı çarpmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?