Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum idare eder
Sabah Menemen 1 dlm ekmek yarım has.yumurta peynir zeytin 1 tk t.pekmez
12 de 1 kase ayran çorbası
4 de 1 tabak et sote 2 yk bulgur pilavı salata ayran
Az önce de 1 tane muffin
Daha bişey yemem inş yarın da alışverişe gidiyorum bakalım inş fazla kacirmam

Patlıcan yazın çok kullanırız Canım arkadaşa gittim denk geldi ben olsam yemezdim

Afiyet olsun Canım

Afiyet olsun Canım

Öğlen yemişsin patates akşam yemeseydin olurmuş Canım fazla olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun Canım

Valla süper kışkırtıcı, gaza getirici
İnstgramda takip ettiğim biri böyle bir resim yapmış tabi onun rakamı 40 bende ondan kopya çektim yalnız 30 rakama gelince ben çok kötü ağlarım galiba o rakama 4 sayı kaldı acayip heyecan bastı bakalım 40 rakamını bende görür müyüm benim hedef 48 rakamı Muğla plakası

Kesinlikle görürsün kuzum bu menüler ve spora ne 30 ne de 40 dayanır sonrasında da biz senin başarı hikayelerini mutlulukla dinleriz

Afiyet olsun canim. Su icmeyince sindirim çok zor oluyor bende şişkinliğim artıyor artık vucudumun buna ihtiyacı old emin oluyorum o zaman. Menü fena değil ama su miktarı fena canım
Ben beğendim canım menunu muffin gözüme bile batmadi afiyet olsun

Kesinlikle görürsün kuzum bu menüler ve spora ne 30 ne de 40 dayanır sonrasında da biz senin başarı hikayelerini mutlulukla dinleriz
İnşallah bugün arkadaşım görünce şok oldu 2 haftadır görüşmüyorduk memleketine gitti geldi küçülmüşsün dedi Mutlu oldum yanında başka bir arkadaşın hanımı vardı a yeter artık verme yüzün koca karı gibi çökmüş iyice çöker sesi sadece evet haklısın dedim geçtim kendisi azıcık tombiş yapamadı bana sen salaksın bunlar yenmeden yaşanır mı demişti kışın arkadaşın doğum günü partisinde sonra başkasından öğrendin Karataya başladı yapamadı bıraktı diye

5.5 yaşında canım bayram bitince anasinifina gidecek teşekkür ederim verdiğin bilgiler için babası hep kek çikolata Hazır meyve suyu cips hep getirir sürekli yerler artık izin vermwyecem almasina

Gerçekten insan çok mutlu oluyor canım. Insanlarin söylediklerini az çok kestirwbiliyoruz artık. Çoğu uzanamadigi ciğer yüzünden tükaka modundalar. O yüzden He deyip geçerek en iyisini yapmışsın

tevafuk55 bayramda bozmazsam inşallah yani insülin direnci devreye girmezse Bayram'dan sonraki hafta 30 a -2 rakamı kalıyor ay şimdi den kalbim hızlı çarpmaya başladı
Ah canım inş gorursun 40 lari bileben bi 5 kilo bile veremezken maşallah sana kuzumm

tevafuk55 bayramda bozmazsam inşallah yani insülin direnci devreye girmezse Bayram'dan sonraki hafta 30 a -2 rakamı kalıyor ay şimdi den kalbim hızlı çarpmaya başladı
Ay çok heyecanlı tabi canım.. merakla bekliyorum bende
Benim yol yarıda kaldı patinaj yapıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…