Sağol Canım teşekkür ederim sen biraz sallıyorsun Canım baksana hiç vermemişsin gerçekten istiyorsan asıl bak bugün arkadaşım eşim arkadaşın eşi çocukları tatlı pasta neler yediler bir lokma bile yemedim birazcık iradene yüklen sonra nefsin çekmiyorAh canım inş gorursun 40 lari bileben bi 5 kilo bile veremezken maşallah sana kuzumm
Yaz zaten amaç bizim için değil kendinlen yüzleşmen CanımBen menümu hiç yazmayayimsikintidan yddimde yedim
Bayramda diyet diye düşünme sağlıklı beslenme aslında dikkat edersin ya bence dikkat etmeye çalış CanımBen bayram moduna girdim bayramda hiç diyet yapamiyorum galiba bayram bitene kadar kötü menüler cikcak benden
Merak etme Bayram'dan sonra yayından çıkmış ok gibi fırlayacaksınAy çok heyecanlı tabi canım.. merakla bekliyorum bende
Benim yol yarıda kaldı patinaj yapıp duruyor
Inşallah canım benimMerak etme Bayram'dan sonra yayından çıkmış ok gibi fırlayacaksın
Olursun sen sende sıkıntı yok Canım için rahat olsunInşallah canım benimbu modda olayım bana yeter
Iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Çok kötü bir menu bir paket bisküvi olmamış 2-3 olabilirdi nefsini koreltmek için. Madem onu yedin popkek niye yedin canim meyveli soda zaten başlı başına zarar içinde şeker var. Ve onca seyin ustune akşam 2 dilim ekmek. Abartmışsın canım bu şekilde kilo vermen imkansizSen kaşındin yazimde gorsabah iki dilim ekmek tavada yumurta öğle bol salatali kısır ara çaya 1 paket biskuvi batirip yedim sonra 1 Muzlu popkek 1 meyveli soda aksamda 2 dilim ekmek koz patlıcan biber
Sagimiz solumuz kıskanç dolu ya.İnşallah bugün arkadaşım görünce şok oldu 2 haftadır görüşmüyorduk memleketine gitti geldi küçülmüşsün dedi Mutlu oldum yanında başka bir arkadaşın hanımı vardı a yeter artık verme yüzün koca karı gibi çökmüş iyice çöker sesi sadece evet haklısın dedim geçtimkendisi azıcık tombiş yapamadı bana sen salaksın bunlar yenmeden yaşanır mı demişti kışın arkadaşın doğum günü partisinde sonra başkasından öğrendin Karataya başladı yapamadı bıraktı diye
Çok güzel olmuş beğendim bende canimSagol Canım evet bundan sonra verdiğim rakamları resim yapmayı planlıyorumNasıl olmuş mu
Çok geçmiş olsun canim. İnşallah kötü bişey yoktur. Doktorba rica et sintigrafi çekilsin. Daha detaylı belli oluyor nodul ve diğer şeyler. Bende hasimato var. Sintigrafi çekilen kadar bilemedi doktorlar ne olduğunu zehirli guatr diye değişik ilaçlar içtim. İyi bir dahiliyeci hatta varsa endokrin uzmanına götürün.Kızlar oğlumu doktora götürdüm kilo almıyor ve boyu uzamiyor troidinde nodul çıktı moralim bozukherkesten dua istiyorum bayramdan sonra yine gitcez kontrole
Afiyet olsun çok güzel bir menüSen kaşındin yazimde gorsabah iki dilim ekmek tavada yumurta öğle bol salatali kısır ara çaya 1 paket biskuvi batirip yedim sonra 1 Muzlu popkek 1 meyveli soda aksamda 2 dilim ekmek koz patlıcan biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?