Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ah canım inş gorursun 40 lari bileben bi 5 kilo bile veremezken maşallah sana kuzumm
Sağol Canım teşekkür ederim sen biraz sallıyorsun Canım baksana hiç vermemişsin gerçekten istiyorsan asıl bak bugün arkadaşım eşim arkadaşın eşi çocukları tatlı pasta neler yediler bir lokma bile yemedim birazcık iradene yüklen sonra nefsin çekmiyor

İyi geceler hatunlar Menumu yazayım
Sabah bir haşlanmış yumurta çeyrek simit
Ara yesilcay
Öğlen iki dolma bi kase yoğurt bi dilim kabak mucver az yagda kizartilmis.
bir şeftali
Aksam 5te 4 dilim etliekmek bi bardak ayran
Ara bi sütlü nescafe
Su 2 litre
Spor 35 dk jilyan

Sen kaşındin yazimde gorsabah iki dilim ekmek tavada yumurta öğle bol salatali kısır ara çaya 1 paket biskuvi batirip yedim sonra 1 Muzlu popkek 1 meyveli soda aksamda 2 dilim ekmek koz patlıcan biber
Çok kötü bir menu bir paket bisküvi olmamış 2-3 olabilirdi nefsini koreltmek için. Madem onu yedin popkek niye yedin canim meyveli soda zaten başlı başına zarar içinde şeker var. Ve onca seyin ustune akşam 2 dilim ekmek. Abartmışsın canım bu şekilde kilo vermen imkansiz

Sagimiz solumuz kıskanç dolu ya.
Kiloluyken kv diyodu ki hamilemiii diye soruyorlar
Zayıfladım hastamı gelin diye soruyorlar dedi. Ne yaparsan yap millet konuşacak bişey buluyo. Kardeşimle bi on gündür görüşmüyordük bugün anneme gittim abla bacakların incelmis belin incelmiş dedi nasıl sevindirik oldum. Alyansimi taktım bugün oluyor artık bi 5 daha verince bu seferde büyük olur yine takamam

Kızlar oğlumu doktora götürdüm kilo almıyor ve boyu uzamiyor troidinde nodul çıktı moralim bozukherkesten dua istiyorum bayramdan sonra yine gitcez kontrole
Çok geçmiş olsun canim. İnşallah kötü bişey yoktur. Doktorba rica et sintigrafi çekilsin. Daha detaylı belli oluyor nodul ve diğer şeyler. Bende hasimato var. Sintigrafi çekilen kadar bilemedi doktorlar ne olduğunu zehirli guatr diye değişik ilaçlar içtim. İyi bir dahiliyeci hatta varsa endokrin uzmanına götürün.

Bugünkü menüsü veriyim bari bende
Sabah kahvaltısı yapmadım çünkü geç kalktım öğlen yemek yedim
1 kaşe çorba
1 kaşe kuru fasulye ve
1 kaşe yogurt
Arada 1 neskafe içtim
Aksam
1 kaşe çorba
Minik kofte (hazır paket )5 adet
Az makarna
Ara türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…