Teşekkür ederim CanımÇok güzel olmuş beğendim bende canim
Günaydın Canım kolay gelsinİyi geceler hanimlar. Yarın temizlik yapıcam dün gelmedi kadın çok sinirlendim iş başa düştü yine. Bi tonda ütü var. Sanırım akşama kadar uğraşırım. Fırsat buldukça uğrarım
Tekrardan iyi geceler beni özleyin
Afiyet olsun Canımİyi geceler hatunlar Menumu yazayım
Sabah bir haşlanmış yumurta çeyrek simit
Ara yesilcay
Öğlen iki dolma bi kase yoğurt bi dilim kabak mucver az yagda kizartilmis.
bir şeftali
Aksam 5te 4 dilim etliekmek bi bardak ayran
Ara bi sütlü nescafe
Su 2 litre
Spor 35 dk jilyan
Miyavsu -2Çok kötü bir menu bir paket bisküvi olmamış 2-3 olabilirdi nefsini koreltmek için. Madem onu yedin popkek niye yedin canim meyveli soda zaten başlı başına zarar içinde şeker var. Ve onca seyin ustune akşam 2 dilim ekmek. Abartmışsın canım bu şekilde kilo vermen imkansiz
Kesinlikle Canım millet bir alem yanlız çok güzel oldun ya kesinlikle hele pembiş tunikle beyaz pantolon çok belli ediyor zayıfladığınıSagimiz solumuz kıskanç dolu ya.
Kiloluyken kv diyodu ki hamilemiii diye soruyorlar
Zayıfladım hastamı gelin diye soruyorlar dedi. Ne yaparsan yap millet konuşacak bişey buluyo. Kardeşimle bi on gündür görüşmüyordük bugün anneme gittim abla bacakların incelmis belin incelmiş dedi nasıl sevindirik oldum. Alyansimi taktım bugün oluyor artık bi 5 daha verince bu seferde büyük olur yine takamam
Afiyet olsunBugünkü menüsü veriyim bari bende
Sabah kahvaltısı yapmadım çünkü geç kalktım öğlen yemek yedim
1 kaşe çorba
1 kaşe kuru fasulye ve
1 kaşe yogurt
Arada 1 neskafe içtim
Aksam
1 kaşe çorba
Minik kofte (hazır paket )5 adet
Az makarna
Ara türk kahvesi
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese milli temizlikte kolay gelsin
Teşekkürler canmAfiyet olsun
Miyavim nihayet regl oldum bayramdan iki gün önce olunca bi yönden mutlu oldum
Ben sana dedim evet of şimdi o ağrı ile işte yapılmaz Canım Allah kolaylık versin bende hastanedeyim tahlillerimin sonuçlarını bekliyorumMiyavim nihayet regl oldum bayramdan iki gün önce olunca bi yönden mutlu oldum
Ama bu kadar is bana bakarken de pöfff
Amin inşallah Canım afiyet olsun kolay gelsinTeşekkürler canm
Günaydın kızçeler musmutlu bol eksili gününüz olsun inşallah benim günüm tempolu olucak yine az önce bebisime omlet yaptım kendimde ondan yedim ve hemen çkıyorum eşime yardıma gidim sonra da eve gelip öğlene temizliğe girişicem
Sağol cnmAmin inşallah Canım afiyet olsun kolay gelsin
Süper menu çıkarmak benim işimAfiyet olsun çok güzel bir menü
Allahım inşallah ya yufka lara dayanirsam benden iyisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?