Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kulkedisi30 gercekten doğruyu söyledin ki ben madensuyunu bile sadece iki marka içiyorum gerisinde nitrat çıktı her ay tarım bakanlığı sitesinde yayınlar geçenlerde et ve yoğurta hileli çıkan ürünleri söylediler ki ben şok burada çok meşhur bir restaurant Eti'nden tek tırnak çıktı biliyor musun sana tavsiyem bulunduğun ilin adı varsa bir bak

Dun akşam dogum gününde hamurislerini yedim ben malesef aslinda biraz da bilincli yedim cunku bayramda bozmama karari aldım. Ama sonrasında bi fena oldum anlatamam ayaklarımin altı sisti uyustum basima agrilar girdi ve farkettim ki eskisi gibi sinirsiz yiyemiyorm tikaniyorum.
Sabah kalktim hic birsey olmamış gibi karatay kahvaltimi yaptim kacamaksiz yoluma devam edecegim artık bayram seyran bahanesi olmadan

Vücutun artık ekmek ve türlerini istemiyor Canım sevinmelisin inşallah ama artık bozma çünkü vücudun dengesi bozuluyor

Vücutun artık ekmek ve türlerini istemiyor Canım sevinmelisin inşallah ama artık bozma çünkü vücudun dengesi bozuluyor

Hemde cok sevindim inan dün gece beyin kanamasi geçireceğimi sandim kulaklarim uguldadi bütün gece. Saglikli beslenmek gibisi yok

Hemde cok sevindim inan dün gece beyin kanamasi geçireceğimi sandim kulaklarim uguldadi bütün gece. Saglikli beslenmek gibisi yok
İşte düşün ben bunların iki katını yaşıyorum afedersin gebericem diyorum insan bu etkileri yaşayınca artık yemekten kaçıyor ve ister istemez iraden devreye giriyor tebrik ederim

Günaydın kızlar... Hafta sonunuz nasıl geçiyor benim çok sıkıcı evdeyim eşim balık tutmaya gitti çocuklar ve çizgi film... Dün iftardan sonra sütlü tatlı yedim saray lokumu bide yarım franboğazlı dido sahurda bişi yemedim artık daha ne yiyeyim dimi:) akşam için ne yapcağımı bilmiyorum neyse öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…