Valla işi çözdün kız senSüper menu çıkarmak benim işim
Valla işi çözdün kız senSüper menu çıkarmak benim işim
106 cm boyu 16.5 kilosupapatya1994 canım oğlun için acil şifalar. Kizimla hemen hemen aynı yastalar boyu kilosu kaç oğlunun.
Anladım canım benim kızım henüz tam 5 olmadı 2 ay sonra tam 5 yasında olacak. Boyu 105 kilosu da 18. Kilosu güzel ama bana da boyu çok iyi gelmiyor.106 cm boyu 16.5 kilosu
Bu arada bu yıl 1. Sınıfa başlamıyor değil mi106 cm boyu 16.5 kilosu
Ben ilk gün yerim sonra koşu yolunda koşarım Nasıl olsa kimse olmaz çişim bile gelse kimseler görmez 5 km bir yol zatenAllahım inşallah ya yufka lara dayanirsam benden iyisi olmaz
Çok iyisin o Zaman CanımBugün kendimi çarşamba gününe göre eskide gördüm dün o kadar şey yememe ragmen
Ben ilk gün yerim sonra koşu yolunda koşarım Nasıl olsa kimse olmaz çişim bile gelse kimseler görmez 5 km bir yol zaten
Kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan demislerMiyavsu -2birden kendimi gördüm aferin kız
Tesekkur ederim canimcimKesinlikle Canım millet bir alem yanlız çok güzel oldun ya kesinlikle hele pembiş tunikle beyaz pantolon çok belli ediyor zayıfladığını
Kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan demisler
Tesekkur ederim canimcim
Vücutun artık ekmek ve türlerini istemiyor Canım sevinmelisin inşallah ama artık bozma çünkü vücudun dengesi bozuluyorDun akşam dogum gününde hamurislerini yedim ben malesef aslinda biraz da bilincli yedim cunku bayramda bozmama karari aldım. Ama sonrasında bi fena oldum anlatamam ayaklarımin altı sisti uyustum basima agrilar girdi ve farkettim ki eskisi gibi sinirsiz yiyemiyorm tikaniyorum.
Sabah kalktim hic birsey olmamış gibi karatay kahvaltimi yaptim kacamaksiz yoluma devam edecegim artık bayram seyran bahanesi olmadan
Vücutun artık ekmek ve türlerini istemiyor Canım sevinmelisin inşallah ama artık bozma çünkü vücudun dengesi bozuluyor
İşte düşün ben bunların iki katını yaşıyorum afedersin gebericem diyorum insan bu etkileri yaşayınca artık yemekten kaçıyor ve ister istemez iraden devreye giriyor tebrik ederimHemde cok sevindim inan dün gece beyin kanamasi geçireceğimi sandim kulaklarim uguldadi bütün gece. Saglikli beslenmek gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?