- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Çok mu yedin ki canım öyle rahatsız etti seniHemde cok sevindim inan dün gece beyin kanamasi geçireceğimi sandim kulaklarim uguldadi bütün gece. Saglikli beslenmek gibisi yok
İşte düşün ben bunların iki katını yaşıyorum afedersin gebericem diyorum insan bu etkileri yaşayınca artık yemekten kaçıyor ve ister istemez iraden devreye giriyor tebrik ederim
Günaydın kızlar... Hafta sonunuz nasıl geçiyor benim çok sıkıcı evdeyim eşim balık tutmaya gitti çocuklar ve çizgi film... Dün iftardan sonra sütlü tatlı yedim saray lokumu bide yarım franboğazlı dido sahurda bişi yemedim artık daha ne yiyeyim dimi:) akşam için ne yapcağımı bilmiyorum neyse öpüldünüz
Çok mu yedin ki canım öyle rahatsız etti seni
Yok canım anasin8fi Mayıs ayında 5 bitti 2011 dogumluBu arada bu yıl 1. Sınıfa başlamıyor değil mi
Sagol canim Aynen hafif yaşamak varken çöp kutusu gibi gezmenin anlami yok:)
Merhaba geçmiş olsun ben ya tatlı bir koku sıkıyorum yada şu cayı yapıyorum etkisi oldu bana şuan aramıyorummerhaba bayanlar bende diyet yapıyorum diyetimdeki en önemli nokta seker , sekerden uzak durmam gerekiyor ama cok zorlanıyorum bi kakaolu kraker yada cıkolata kaplı bişeyler yiyorum arada ,bu tatlı krizmi nasıl bastırabilirim? 73 kıloyum dengesiz beslenmem yüzünden 20 kılo aldım 2 yıl önce 53 kıloydum
Hayir eskiden yediğimin yarisini yedim desem :)
Tabagimda yas pasta 1 dilim islak kek 1 börek 1 kucuk kase makarna salatası vardı yas pastayi hazir oldugu icin hic yemedim ama diğerlerini yedim
Hayır artık vücudunu unuttu ve istemiyorum diyorÇok mu yedin ki canım öyle rahatsız etti seni
Tatlılar fazla olmuş neyse afiyet olsunGünaydın kızlar... Hafta sonunuz nasıl geçiyor benim çok sıkıcı evdeyim eşim balık tutmaya gitti çocuklar ve çizgi film... Dün iftardan sonra sütlü tatlı yedim saray lokumu bide yarım franboğazlı dido sahurda bişi yemedim artık daha ne yiyeyim dimi:) akşam için ne yapcağımı bilmiyorum neyse öpüldünüz
Ekmek yemiyoruz Canım kendi adıma konuşayım diğer kızlarda 1 dilim yada 2 dilim yiyorlar inan hiç sormadım çünkü çavdar ve tam buğday ekmeği diğer ekmekten fazla şekere sahipkızlaaar merhabaa !!! Bir şey sorabilir miyim ? Ekmek tercihlerinizi nasıl yapıyorsunuz ??
E yani çokta değilmiş aslında niye öyle oldun acabaHayir eskiden yediğimin yarisini yedim desem :)
Tabagimda yas pasta 1 dilim islak kek 1 börek 1 kucuk kase makarna salatası vardı yas pastayi hazir oldugu icin hic yemedim ama diğerlerini yedim
Artık vücudu artık o besinleri unuttu ve ikaz veriyor onlarsız daha mutluyum diye bende bunların iki katı yaşıyorum ve direk acil servise gidiyorumE yani çokta değilmiş aslında niye öyle oldun acaba
anladım canımm çok teşekkür ederim. bi arkadaşım var birlikte baş koyduk bu yola :) o bi yer keşfetmiş, kilo vermeye yardımcı, meyve unlarından falan ekmekler yapılıyomuş. almış, bi deniyim dedim günde 1 dilim bile olsa... sadece ekmeği kesemiyorumEkmek yemiyoruz Canım kendi adıma konuşayım diğer kızlarda 1 dilim yada 2 dilim yiyorlar inan hiç sormadım çünkü çavdar ve tam buğday ekmeği diğer ekmekten fazla şekere sahip
O tarz ürünlere güvenmeyin bence sana tavsiyem sağlık bakanlığından onaylı mı peki meyvede zaten şeker içeriyoranladım canımm çok teşekkür ederim. bi arkadaşım var birlikte baş koyduk bu yola :) o bi yer keşfetmiş, kilo vermeye yardımcı, meyve unlarından falan ekmekler yapılıyomuş. almış, bi deniyim dedim günde 1 dilim bile olsa... sadece ekmeği kesemiyorum
O tarz ürünlere güvenmeyin bence sana tavsiyem sağlık bakanlığından onaylı mı peki meyvede zaten şeker içeriyor
Burada isim vermeyin lütfen reklama giriyor siz isterseniz tüketin fakat burada marka dükkan ismi vermeyinmeyvenin kabuğundan yapıyolarmış, baya bi bilgi almış arkadaşım. Araştırdım ben de glisemik indeksi düşük ekmekler, tarçınlı falan, farklı değişik ekmekler var. Adı da sağlıklı ekmek merkezi olunca, ayrı bi güven verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?