Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İşte düşün ben bunların iki katını yaşıyorum afedersin gebericem diyorum insan bu etkileri yaşayınca artık yemekten kaçıyor ve ister istemez iraden devreye giriyor tebrik ederim

Sagol canim Aynen hafif yaşamak varken çöp kutusu gibi gezmenin anlami yok:)

Allah kabul etsin canim bayramdan sonra daha dikkatli menüler verecegine eminim

merhaba bayanlar bende diyet yapıyorum diyetimdeki en önemli nokta seker , sekerden uzak durmam gerekiyor ama cok zorlanıyorum bi kakaolu kraker yada cıkolata kaplı bişeyler yiyorum arada ,bu tatlı krizmi nasıl bastırabilirim? 73 kıloyum dengesiz beslenmem yüzünden 20 kılo aldım 2 yıl önce 53 kıloydum

Merhaba geçmiş olsun ben ya tatlı bir koku sıkıyorum yada şu cayı yapıyorum etkisi oldu bana şuan aramıyorum

Tatlılar fazla olmuş neyse afiyet olsun

kızlaaar merhabaa !!! Bir şey sorabilir miyim ? Ekmek tercihlerinizi nasıl yapıyorsunuz ??
Ekmek yemiyoruz Canım kendi adıma konuşayım diğer kızlarda 1 dilim yada 2 dilim yiyorlar inan hiç sormadım çünkü çavdar ve tam buğday ekmeği diğer ekmekten fazla şekere sahip

Ekmek yemiyoruz Canım kendi adıma konuşayım diğer kızlarda 1 dilim yada 2 dilim yiyorlar inan hiç sormadım çünkü çavdar ve tam buğday ekmeği diğer ekmekten fazla şekere sahip
anladım canımm çok teşekkür ederim. bi arkadaşım var birlikte baş koyduk bu yola :) o bi yer keşfetmiş, kilo vermeye yardımcı, meyve unlarından falan ekmekler yapılıyomuş. almış, bi deniyim dedim günde 1 dilim bile olsa... sadece ekmeği kesemiyorum

O tarz ürünlere güvenmeyin bence sana tavsiyem sağlık bakanlığından onaylı mı peki meyvede zaten şeker içeriyor

Burada isim vermeyin lütfen reklama giriyor siz isterseniz tüketin fakat burada marka dükkan ismi vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…