ayy benim de patatesEn büyük zaafım itiraf ediyorum kısır ve turşu malesefne tatlı ne dondurma nede börek çörek
Yok canım iğneden korkmam severm hatta kasmadım yani anlıcağın bilmiyorum yapanın eli mi ağır, ilaç mı fazla etkişi. Koymadım hiç canımCanım kendini mi sıktın yoksa normalde böyle birşey olmaz buz koydun mu peki
Evet bende çok seviyorum yeşil çayı içemiyorum malesef çok faydalı benim tansiyonumu düşürüyor
Evet canın öyleydi :) böyle daha hoş oldu :)Evet aynen Can'ım senin nicki mi değişti Zeliha idi galiba
Bir koy istersen hafifletir Ağrı'nıYok canım iğneden korkmam severm hatta kasmadım yani anlıcağın bilmiyorum yapanın eli mi ağır, ilaç mı fazla etkişi. Koymadım hiç canım
Bencede güzel olmuşEvet canın öyleydi :) böyle daha hoş oldu :)
@puantiyeli_kelebek kuzum iyice diyetten uzaklastimmm bayramdayarin tarti gunyla duzenli başlıyorum kuzum gecen catsamba tarti gunu oldumu kuzu?
Tamam canm denerim çok sağol öperim çok iyi uykular iyi gecelerBir koy istersen hafifletir Ağrı'nı
Zaten tansiyonum düşük bir ara içmiştim gözlerimi açamadım otelde calışıyordum otelin doktorunu çağırmıştık o dedi yeşil çayı içme diye şimdi bile Rezene demledim korkuyorum içmeye eşimde yok42 dereceymis orasi canim sicaktan da düşüyordur tansiyon kışın da ayni mi?
açık almışAcik mi sallama mi almış canim?
ayy benim de patateso kadar çok seviyorum ki 5 tane olsa yerim
Can'ım çalışıyor musun bilmiyorum ana vücudun alışırsa hep öyle gider annemlerin eski komşusu vardı kadın bir alışmış gündüz 4 de uyanmaya sabaha karşı 6 da uyuyordu yıllarca hep böyle devam etti sonra sağlık sorunları çıktı obez çok zor değiştirdi 1 ay uğraştı aman dikkat
Çok iyi açık olması afiyet olsunaçık almış
Çok iyimiş senin alarmBende çözümü oglumun gelip beni uyandurmasinda buldum sağolsun alarm gibi kendisi.durterek uyandırıyor anneeee sabah erkenden kaldir demistinnnn kalkicanmiii diyor bazen yarim saat sonra bi daha uyandırir mısın diyorum onuda yapıyor kuzum:)))
Bir gün giremedim, 425 mesaaj
Dün akşam baş dönmesi, mide bulantısından öldüm.
Bugün hiç keyfm yok yiyemedim doğrı düzgün.
Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen 1 paket eti form zeytinli kraker yedim. Ve üç tane mavi yeşil kremalı.bisküvi. Akşamda bi koçan mısır yedim.
Şmdi yine karnım acıktı ekmek peynir yerim herhalde. Canm hiç bişi istemiyo.
Ekmekte yulaf kepeğinden yapılma.
Sagol bitanem yarın yoğun bir gün saat 6 da uzakdoğulu gelicek malum onlar otelden saat 4 uyanıyor 5 de kahvaltı yapıyor geliyorlarTamam canm denerim çok sağol öperim çok iyi uykular iyi geceler
Canım duş aldım ama fayda etmedi, daha çok ateşim yükseldi. Allahtan ateş düştü. Acile gittim dün gece gebemisin yoksa dedi doktor ahaha :) keşkee dedm bende içimden düşünüyoruz dedm oda o zaman hamilelere yaptığımz baş dönmesi iğnesini yapalm dedi tamam dedm yaptılar şmdi yaptığı kısma oturamıyorum nasl bi iğneyseinşallah yine olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?