91 Kilomuydun gerçekten vavvvvv nasıl verdin masallahŞimdi ben 45 kilo verdim şuan 56 civarı bişeyim o 6 kiloyu da vermek istiyorum azıcık yardım etseniz mi
Spor ve sürekli haraketle he bi de bol su içmeyi unutmamak gerek tabi91 Kilomuydun gerçekten vavvvvv nasıl verdin masallah
Anladım Canım o Zaman eşin almaz ya baksana 2 buzdolabı olmuş evde şansına küsAlmıyor yaa hep oyaladi beni ne oldu bide biliyor musun bizim eski buzdolabını da yedek olarak kullaniyorduk onu 1 ay önce eşim is yerine götürdü bana lazim zaten sana derin dondurucu alacağım diye birkac gün sonra bize bir marketin hediye cekilisinden buzdolabı çıktı
Tamam dedim onu almayiz üstüne verir bayiden derin dondurucu alirim bayi kabul etmedi esim de alici bulmakla ugrasamam dedi eve getirdi yepisyeni iki buzdolabım var artik alacagini sanmam
Yok Canım ya ne şampiyonu benim şampıiyonluğum salyangozlar arasında olur bu hızlaBu haftanın şampiyonu sensin canım şimdiden belli. Tebrikler
Amin Canım inşallah hayırlısı artıkAllah kolaylık ve bol kazanç versin bitanem
Anladım Canım afiyet olsun Rezene iç tavsiyemCanim dolapa atmistim son kalanı da yapmis oldum. Sağolasın balım ya ama regl den dolayi sisim baya ne kadar az da olsa şişkinlik fazla oluyor
Sana da iyi Bayram'lar CanımEki Görüntüle 1884496 herkese iyi bayramlar ailenizle ince mutlu bayramlara
Çok güzel vermişsiniz tebrikler yanlız listemiz dolu kusura bakmayın ama sohbete bekleriz 45 kg veren 6 kg verir merak etmeyin sporunuzu değiştirin size tavsiyemŞimdi ben 45 kilo verdim şuan 56 civarı bişeyim o 6 kiloyu da vermek istiyorum azıcık yardım etseniz mi
İyi Bayram'lar Canım iyi tatillerKızlar slmm şimdiden hayırlı bayramlar ben bayramda tatildeyim hazrlk yapıyorum izinli yazarmsnz beni bayram bitene kadar arada uğrarım yanınıza
Evet çalıştırmış oluyorsun fakat ekmek lahmacun olmamış CanımSevgili toat ekmeklerimm
Bugunku menum kahvaltida yine yeni yeniiiideeen tost
7zeytin ve cay
Oglede 1 kase corba. 1 kase patatessiz sulukofte 2 tt ekmek.
Aksam 2 asiri bol yesillikli lahmacun b.bardak ayran
Ogle ile aksam arasinda 7 saat varben de leptini calistirmis oluyormuyum
İyi tatiller Canım@puantiyeli_kelebek canım beni izinli yazar misin..
Arada girerim tatil dönüşü son gaz devam
Bir ben kalmışım kızım neler yemişsin sana tartılmak yasak gaza geliyor yiyorsunİyi geceler hatunlar yarın gorusemeyiz belki şimdiden hepinize iyi mutlu bayramlar diliyorum az yiyin efendim
Menumu yazayım
Sabah 11de bir Torku çikolatalı krep bir dilim ekmekle menemen 3-4 çatal patates kızartması evde yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara iki bademli kurabiye 3 çikolatalı badem şekeri 2 kare çikolata.
Aksam patlican guvec üç kaşık pirinç pilavı bir bardak fanta yarim kase cacik
2 litre su 30dk jilyan
Bugün battım farkındayım hep sabah gördüğüm tartıdaki muhteşem rakamdan dolayı oldu. Evet pişmanım o yüzden bayramda bana kaçamak yokhakettim ben bunu. bu hafta 2 gün çikolata günü oldu çok aşırı oldu benim icin.
Ah bu boğazımı tutamadım. Şımardım ekside görünce kendimi
Afiyet olsun Canım hayırlı yolculuklar hayırlı Bayram'larGunaydinn benim telefon bozuldu malesef simdilik baska bi telefona gectim.
Bayraminiz mubarek olsun hatunlar.
Dunku menumu yazayim.
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 ece cikolata (dun regl oldum deli gibi cikolata yiyesim vardi)
Aksam
Firinda sebzeli patatesli tavuk (patataes az 3 kanat 1 baget)
1 servis kasigi bulgur.pilavi
Cacik
Su 1.8 litre
Ben yarin sabah tartilip bildiririm veya kendim not alirim. Carsamba gunu tartilamicam. 16si aksami da yola cikip eve donecegiz zaten.
Günaydın Canım Dünki menün güzelmiş afiyet olsun sağol Canım bugün yaparım kaçamağı sonra artık yine aynı tempoya devam bence o rakam doğrudur Canım bayramda dikkat edersen dahada eksiye çıkarsın Bayram'ın mübarek olsunGünaydın canlar...bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Dün bir ara net yoktu sonrada yoğunluktan yazamadım. Dünki iftar menüm tavuk ızgara bir kasede eşkili köfte bol salata hepinizi seviyorum buarada miyav su 71,500 çok iyi allah nazarlardan korusun bende 74,500 gördüm ama çok kanmadım oruçluyken daha az gösteriyor
Ben varım buyur beğenirsen beni alMerhaba tik tik tik kimse var miiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?