- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Niye bukadar erken geliyor bunlar hiç uyumuyormu yaMalesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükür
Iyi bayramlar canımİyi geceler hatunlar yarın gorusemeyiz belki şimdiden hepinize iyi mutlu bayramlar diliyorum az yiyin efendim
Menumu yazayım
Sabah 11de bir Torku çikolatalı krep bir dilim ekmekle menemen 3-4 çatal patates kızartması evde yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara iki bademli kurabiye 3 çikolatalı badem şekeri 2 kare çikolata.
Aksam patlican guvec üç kaşık pirinç pilavı bir bardak fanta yarim kase cacik
2 litre su 30dk jilyan
Bugün battım farkındayım hep sabah gördüğüm tartıdaki muhteşem rakamdan dolayı oldu. Evet pişmanım o yüzden bayramda bana kaçamak yokhakettim ben bunu. bu hafta 2 gün çikolata günü oldu çok aşırı oldu benim icin.
Ah bu boğazımı tutamadım. Şımardım ekside görünce kendimi
Allah kolaylık ve bol kazanç versin bitanemMalesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükür
İyi bayramlar kuzumKizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden
Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize
Iyi bayramlar canımKizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden
Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize
Salı gidiyorum canım dönüş tam belli değil de en az 7 gün kalacağızYazarim tabi canim ne zaman basliyor tatil kac gun sürecek sonraki carsambaya kadar gelir misin?
İyi bayramlar canımIyi bayramlar kızlar.....
Canim dolapa atmistim son kalanı da yapmis oldum. Sağolasın balım ya ama regl den dolayi sisim baya ne kadar az da olsa şişkinlik fazla oluyorIspanak çıktı mı Canım afiyet olsun yarın için hafif yemişsin iyi olmuş
süpersin maşallah nasıl verdin kızŞimdi ben 45 kilo verdim şuan 56 civarı bişeyim o 6 kiloyu da vermek istiyorum azıcık yardım etseniz mi
Spor yaparak çok şükür sarkma çatlak bişey de olmadı şuan yoğun tempodan spor yapamıyorum ama İdealim olan kiloya düşmek istiyorumsüpersin maşallah nasıl verdin kız
Kilo alma sorunum yok zaten yemekten de almadım 3 kez üst üste ameliyat olup 1 sene yatınca ilaç serum derken aldım ama verdim kiloya karşı antisempatim var hemen vermek istiyorum veriyorum bi şekilde çok hareketli insanım biraz daben normalde bu tipinin üyesi değilim öyle bir geçerKen uğradım ben bi 10 kg verdim gerisi yok bi 10 daha vermeliyim.ama daha da alıyorum malesef.çok iyi vermişsin tebrikler
İyi geceler iyi Bayram'largeçmiş olsun
ne güzel verebilmişsin.
bünyen de müsait kilo da yerleşmemiş tabi.
hadi iyi geceler
tanıdık tanımadık herkese iyii hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?