Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menumu yazayim

Sabah 12 de
Tereyagli yumurta
Otlu peynir lor peyniri beyaz peynir hepsinden azar azar
10 zeytin
2 gun kurusu
Ceviz ici
Domates salatalik

Aksam 17 de
Haslanma et
Yoğurt

2.5 lt su

Aynen her şey zamanında oluyo İlerde gezebilmek için totomu kırıp test çzöüyorum evde bu aralar
Bencede Canım şaka bir yanada Allah kolaylık versin çok zor sınava hazırlanmak okumak mezun olmak iş bulmak hayat zor boşver sen yaşına göre akıllı ve olgun bir kızsın maşallahın var

Menumu yazayim

Sabah 12 de
Tereyagli yumurta
Otlu peynir lor peyniri beyaz peynir hepsinden azar azar
10 zeytin
2 gun kurusu
Ceviz ici
Domates salatalik

Aksam 17 de
Haslanma et
Yoğurt

2.5 lt su
Afiyet olsun Sen erken başlamışsın et yemeye maşallah Canım bende yarını hayal ediyorum

Of aynı sorun bende de car annemlerin dolabına bırakacağım bende sen ne yapacaksın peki

Benim 2 buzdolabi varya canim 1 tanesini boşaltmaya çalışıyorum ona sıkıştırmaya çalışacağım bakalım olmazsa birkac günlük eti buzdolabi bölümünde tutar öyle tuketirim diyorum bakalım bizimkiler ortak dana aldılar söylentilere göre dana da kucukmus bakalim nasil olacak belki fazla yer bile kalir

Sen Canım acilen derin dondurucu aldır eşine dananın küçüğünü düşünemiyorum rabbim kanını kabul etsin senin yöntemde iyimiş ama bıkarsınız ya hergün et

Bencede Canım şaka bir yanada Allah kolaylık versin çok zor sınava hazırlanmak okumak mezun olmak iş bulmak hayat zor boşver sen yaşına göre akıllı ve olgun bir kızsın maşallahın var
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kuzum Evet ne yazık ki yıllar geçtikçe geçim şartları çok zorlaştı

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kuzum Evet ne yazık ki yıllar geçtikçe geçim şartları çok zorlaştı
Malesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükür

Sen Canım acilen derin dondurucu aldır eşine dananın küçüğünü düşünemiyorum rabbim kanını kabul etsin senin yöntemde iyimiş ama bıkarsınız ya hergün et

Almıyor yaa hep oyaladi beni ne oldu bide biliyor musun bizim eski buzdolabını da yedek olarak kullaniyorduk onu 1 ay önce eşim is yerine götürdü bana lazim zaten sana derin dondurucu alacağım diye birkac gün sonra bize bir marketin hediye cekilisinden buzdolabı çıktı
Tamam dedim onu almayiz üstüne verir bayiden derin dondurucu alirim bayi kabul etmedi esim de alici bulmakla ugrasamam dedi eve getirdi yepisyeni iki buzdolabım var artik alacagini sanmam

Kizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden

Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize

Yarin icin kolay gelsin
Sana da saglikli mutlu ve huzurlu evlatlarinla ailenele Hayirli bayramlar

Sevgili toat ekmeklerimm
Bugunku menum kahvaltida yine yeni yeniiiideeen tost
7zeytin ve cay

Oglede 1 kase corba. 1 kase patatessiz sulukofte 2 tt ekmek.

Aksam 2 asiri bol yesillikli lahmacun b.bardak ayran

Ogle ile aksam arasinda 7 saat var ben de leptini calistirmis oluyormuyum

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-11-20-00-50.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 18
İyi geceler hatunlar yarın gorusemeyiz belki şimdiden hepinize iyi mutlu bayramlar diliyorum az yiyin efendim
Menumu yazayım
Sabah 11de bir Torku çikolatalı krep bir dilim ekmekle menemen 3-4 çatal patates kızartması evde yaptığım vişne suyundan bir bardak
Ara iki bademli kurabiye 3 çikolatalı badem şekeri 2 kare çikolata.
Aksam patlican guvec üç kaşık pirinç pilavı bir bardak fanta yarim kase cacik
2 litre su 30dk jilyan
Bugün battım farkındayım hep sabah gördüğüm tartıdaki muhteşem rakamdan dolayı oldu. Evet pişmanım o yüzden bayramda bana kaçamak yok hakettim ben bunu. bu hafta 2 gün çikolata günü oldu çok aşırı oldu benim icin.
Ah bu boğazımı tutamadım. Şımardım ekside görünce kendimi

Bu haftanın şampiyonu sensin canım şimdiden belli. Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…