İşte o Zaman var yaOnu ben de yapıyorum bazen30 u da geçip 40 ları da görücez
Bencede Canım şaka bir yanada Allah kolaylık versin çok zor sınava hazırlanmak okumak mezun olmak iş bulmak hayat zor boşver sen yaşına göre akıllı ve olgun bir kızsın maşallahın varAynen her şey zamanında oluyoİlerde gezebilmek için totomu kırıp test çzöüyorum evde bu aralar
Afiyet olsun Sen erken başlamışsın et yemeye maşallah Canım bende yarını hayal ediyorumMenumu yazayim
Sabah 12 de
Tereyagli yumurta
Otlu peynir lor peyniri beyaz peynir hepsinden azar azar
10 zeytin
2 gun kurusu
Ceviz ici
Domates salatalik
Aksam 17 de
Haslanma et
Yoğurt
2.5 lt su
Dolaptaki etleri bitirmeye çalıştim canim tavuklar duruyor daha buzlukta yer yok yarın napicam bakalimAfiyet olsun Sen erken başlamışsın et yemeye maşallah Canım bende yarını hayal ediyorum
Of aynı sorun bende de car annemlerin dolabına bırakacağım bende sen ne yapacaksın pekiDolaptaki etleri bitirmeye çalıştim canim tavuklar duruyor daha buzlukta yer yok yarın napicam bakalim
Of aynı sorun bende de car annemlerin dolabına bırakacağım bende sen ne yapacaksın peki
Sen Canım acilen derin dondurucu aldır eşine dananın küçüğünü düşünemiyorumBenim 2 buzdolabi varya canim 1 tanesini boşaltmaya çalışıyorum ona sıkıştırmaya çalışacağım bakalım olmazsa birkac günlük eti buzdolabi bölümünde tutar öyle tuketirim diyorum bakalım bizimkiler ortak dana aldılar söylentilere göre dana da kucukmus bakalim nasil olacak belki fazla yer bile kalir
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kuzumBencede Canım şaka bir yanada Allah kolaylık versin çok zor sınava hazırlanmak okumak mezun olmak iş bulmak hayat zor boşver sen yaşına göre akıllı ve olgun bir kızsın maşallahın var
Malesef öyle bunada şükür keşke iyi şartlarım olsaydı da başka bir meslek olsaymışım yarın saat 06.00 Çinli grubu var hemde 5 tane arka arkaya bayramlaşma akşama kaldı her zamanki gibi sağlık olsun bunada şükürGüzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kuzumEvet ne yazık ki yıllar geçtikçe geçim şartları çok zorlaştı
Sen Canım acilen derin dondurucu aldır eşine dananın küçüğünü düşünemiyorumrabbim kanını kabul etsin senin yöntemde iyimiş ama bıkarsınız ya hergün et
@puantiyeli_kelebek canım beni izinli yazar misin..
Arada girerim tatil dönüşü son gaz devam
Azicik atayim ya nolur
Ohh gez bakalım millet temizlikten isyanlarda hava atmayayim da demiyorsun hic
Yarin icin kolay gelsinKizlar yarin giremeyebilirim bizim bahce gibi bir yer var yarin kesim orda yapilacak hep beraber gidecegiz piknik yapilacak bir yandan yogun bir gun olur simdiden
Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar sevdiklerinizle ailenizle birlikte mutlu huzurlu eğlenceli bir bayram diliyorum hepinize
Bu haftanın şampiyonu sensin canım şimdiden belli. TebriklerEki Görüntüle 1884251 kızlar tartıda bu rakamı gördüm şükür Çarşamba'dan bu yana -1.2 kg vermişim ben yarın kahvaltımı normal şekilde yapıcam akşam yersem yufka ile kavurma olur akşamında koşu yolunda koşarım artık Çarşamba'ya 71 kg görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?