Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım çok geçmiş olsun,bana da arada öyle oluyor.pek bir şey yiyemiyorum ama yarın dengele aman kasların erimesin.bir de sağlıklı şeyler tüketmeye çalış,bisküvi yerine 1 muz falan yeseydin keşke

Aman icme canim yalnizsan canim rezene guzel uyku da yapar ama hic riske girme böyle durumlarda

canım çok geçmiş olsun,bana da arada öyle oluyor.pek bir şey yiyemiyorum ama yarın dengele aman kasların erimesin.bir de sağlıklı şeyler tüketmeye çalış,bisküvi yerine 1 muz falan yeseydin keşke
Kendime mercimek yemeği yapçaktım, aşırı zor geldi. Hazır şey yemek kolay geldi cnm napaym. Yarın keyifli olursam yerim inşallah canım..

Bende aynen.

Bende aynen bunu yapıyorum artik bitki cayimi kahvemi alip onlara eslik ediyorum baska türlü olmuyor esim 10 dk once sofradan kalkti mesela:)
yatma ile yeme arasına en az 4 saat koymamız lazımmış akşam 9 gibi yersek olmaz ki,iyi yapıyorsun canım.bu kadar emek harcıyoruz değil mi yediğimiz saat yüzünden vereceğimiz kilolardan olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…