Ay hiç sevmiyorum hastaneleri.Doktora git kuzum ihmal etme sağlığını geçmiş olsun
Yok canım daha yumurtlsma zamanı bile gelmedi regl üç gün önce bitti olamaz yani daha.Aaa olabilir mi acaba testte yapsaydiniz ya. Hayırlisi canim
ayy menü mükemmelmiş,ham hammmVeee sporum bittiiiAkşam menümde; fırında patates ve acılı tarhana çorbası var
Ayy canm bu arada benm ismim değişti, haberin olsun :)) karıştırma yabancı değilim
Iyi geceler tatlim en erken kalkanimiz sensin açılışı senden bekliyorum :))İyi gecelerkızlar sabah erkenden uyanmam lazım tartılır buraya foto atarım artık
canım çok geçmiş olsun,bana da arada öyle oluyor.pek bir şey yiyemiyorum ama yarın dengele aman kasların erimesin.bir de sağlıklı şeyler tüketmeye çalış,bisküvi yerine 1 muz falan yeseydin keşkeBir gün giremedim, 425 mesaaj
Dün akşam baş dönmesi, mide bulantısından öldüm.
Bugün hiç keyfm yok yiyemedim doğrı düzgün.
Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen 1 paket eti form zeytinli kraker yedim. Ve üç tane mavi yeşil kremalı.bisküvi. Akşamda bi koçan mısır yedim.
Şmdi yine karnım acıktı ekmek peynir yerim herhalde. Canm hiç bişi istemiyo.
Ekmekte yulaf kepeğinden yapılma.
Sabah 5 de uyanıp atabilirsem o ara atarım atamazsam dükkana gidince atarım artıkIyi geceler tatlim en erken kalkanimiz sensin açılışı senden bekliyorum :))
Zaten tansiyonum düşük bir ara içmiştim gözlerimi açamadım otelde calışıyordum otelin doktorunu çağırmıştık o dedi yeşil çayı içme diye şimdi bile Rezene demledim korkuyorum içmeye eşimde yok
Ama çok yorgun ve stresliyim of uyayamıyorum daAman icme canim yalnizsan canim rezene guzel uyku da yapar ama hic riske girme böyle durumlarda
açık almış
heyecanlandımYarın büyük gün kızlar
Çok iyimiş senin alarmher eve lazım maşallah
Kendime mercimek yemeği yapçaktım, aşırı zor geldi. Hazır şey yemek kolay geldi cnm napaym. Yarın keyifli olursam yerim inşallah canım..canım çok geçmiş olsun,bana da arada öyle oluyor.pek bir şey yiyemiyorum ama yarın dengele aman kasların erimesin.bir de sağlıklı şeyler tüketmeye çalış,bisküvi yerine 1 muz falan yeseydin keşke
Kesinlikle çünkü ben takıldım veremiyorm. Bi 74 göremedim çıldırcam.heyecanlandımher hafta 1 kg 1 kg verebilsem keşke,çok güzel olurdu.ama zayıfladıkça vermek zorlaşacak değil mi kızlar
yatma ile yeme arasına en az 4 saat koymamız lazımmış akşam 9 gibi yersek olmaz ki,iyi yapıyorsun canım.bu kadar emek harcıyoruz değil mi yediğimiz saat yüzünden vereceğimiz kilolardan olmayalımBende aynen.
Bende aynen bunu yapıyorum artik bitki cayimi kahvemi alip onlara eslik ediyorum baska türlü olmuyor esim 10 dk once sofradan kalkti mesela:)
Kiz ben senden umutluyum menuler guzeldi bayramda kacamak yok superdin tarti yüzünü güldürecek bence
Aynen Can'ım zayıfladıkça azalıyor Can'ım ama bırakmak yokheyecanlandımher hafta 1 kg 1 kg verebilsem keşke,çok güzel olurdu.ama zayıfladıkça vermek zorlaşacak değil mi kızlar
heyecanlandımher hafta 1 kg 1 kg verebilsem keşke,çok güzel olurdu.ama zayıfladıkça vermek zorlaşacak değil mi kızlar
Ya şişkinlik Can'ım birde spor yapamadım malumKiz ben senden umutluyum menuler guzeldi bayramda kacamak yok superdin tarti yüzünü güldürecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?