Canım yarın tartıl ama buraya yazma canım kendin gör rakamı tatlı mı çok yedin ne oldu
Zaten yarın tartılma yok değil mi Canım ben tartılmayı düşünmüyorum kesin Dünki yufka ile artıya çıkmışımdır bir tek sen kötü beslenmedin bende varım P PammukPrensess var Canım aşırı tatlı tüketti ya aslında bir doktora çıksa çok daha iyi olurIyi geceler kızlar nasılsınız? Dun de bugun de ugradim ama pek okuyamadim yazamadım da inanilmaz yogun geçti
Benden haberler kotu hic girmeyeyim detaylara uzgunum yarina tartilmayacagim büyük bir arti girmek moralimi bozar bayram iznini kullanayim bu defalik. En kötü beslenen benim aranızda
Sende bir doktora çıksana Canım bende öyleydim inan banaTartilayim yuzlesmek icin yazmam dedigin gibi ama buyuk bir rakam göreceğim kesin evet bahcede cok acikinca lavas yedim ama mayali ekmek tabi ondan sonrasi felaket oldu tatli ve ekmek cok oldu ama nasil krize girdim öyle diyeyim
Evet döndüm şükür gözlerim sabah şişti sanki üzerimde yarım ton ağırlık vardı inanır mısın sağ göz hafif kapalı artık düşün kaçamağın sonuçları tatlı yesem ne olurdu bilmiyorum bugün arkadaşlar geldi bize ne tatlı ne kuru pasta nede dondurma yemedim şükür
Ben çok daha kötü oluyorum en son tarhana içtiğimde fena olunca eşim sinir krizi geçirdi ve ben bitirdim hayatımdan çıkardım şu gluten inteloransı testi yaptırmam lazım doktorum hep söylüyor inşallah bir gün yaptırırım işte beyinde bitirmek benim birazda bu hastanelik olmam bitirmemi sağladı izlemedim Canım dün hem dükkan hem dükkan çıkışı et ile uğraştık birde yağmuru yiyince eve geldim yattım tekrarı bulur izlerimCok iyi anliyorum hatta tatli yersen nasil olacagini bile biliyorum cunku bende oldu bir goz kapagim yastığın katina gelmis sanırım öğlene kadar o iz gitmediuzerimde 2 ton var 5 kilo almis gibi görünüyorum yarinki misafirleri de atlatim mi tamam
Dun akşam Karatay ahmet hakan söyleşisini izledin mi harikaydı guzel penceler acti zihnimde daha iyi bir baslangic yapabilcegim insallah
Zaten yarın tartılma yok değil mi Canım ben tartılmayı düşünmüyorum kesin Dünki yufka ile artıya çıkmışımdır bir tek sen kötü beslenmedin bende varım P PammukPrensess var Canım aşırı tatlı tüketti ya aslında bir doktora çıksa çok daha iyi olur
Bencede aslında oda olur ben etkilenmem senin kaçacamağından hoş herkes ben gibi değil oda varBence tartil ve buraya da rakamı yaz. Böylece haftaya gelecek sonucu guzel yazmak için çaba verirsin dikkat edersin hani oy bi sonuç yazayım diyerek
Bence tartil ve buraya da rakamı yaz. Böylece haftaya gelecek sonucu guzel yazmak için çaba verirsin dikkat edersin hani oy bi sonuç yazayım diyerek
Glutenin iyi gelmediginin farkindasin ama canim teshis olunca tedavisi varmı ki?Ben çok daha kötü oluyorum en son tarhana içtiğimde fena olunca eşim sinir krizi geçirdi ve ben bitirdim hayatımdan çıkardım şu gluten inteloransı testi yaptırmam lazım doktorum hep söylüyor inşallah bir gün yaptırırım işte beyinde bitirmek benim birazda bu hastanelik olmam bitirmemi sağladı izlemedim Canım dün hem dükkan hem dükkan çıkışı et ile uğraştık birde yağmuru yiyince eve geldim yattım tekrarı bulur izlerim
Milango ne Canım tatlı çeşiti mi şimdi var ya triliçe diye popüler onun gibimiBence olmasin bu haftayi es gecelim moraller bozulmasın boş yere ben hem ekmek hem tatli dun aksam milangolari ardarda yuttum nefes almadan ve ardindan bende buna karar verdim Jinekolog yapiyor bu tahlilleri ama dahiliyeye mi gitsem, ic hastaliklarina mi?
Var işte hayatımızdan çıkarmak ne Zaman unlu gıda tüketsem Canan Karatay bir söyleşide dedi çorbanın içine giren un şekeri yükseltir diye şeker teşhisi konmadan önce ben çorbanın içine un girdiğinde direk kusardım ondan önce yarım çokonat yemiştim oda öyle gece 12 den sabah 05.00 kadar beklettiler beni acilde tatlıdan soğudum ya unlu gıdalarda öyle çok rahatım onları yemeyince enerjik onları yiyince deliye dönüyorum artık peynirsiz yumurtaya alıştım şükür zorla yedimGlutenin iyi gelmediginin farkindasin ama canim teshis olunca tedavisi varmı ki?
Ben öyle birşey demem merak etme diğer kızlarda demez hepimiz insanızDemoralize olursam toparlar miyim bidedemenizden korkuyorum
Milango ne Canım tatlı çeşiti mi şimdi var ya triliçe diye popüler onun gibimiendokrin doktoruna çık özellikle özel hastane olursa daha iyi Canım ben şüphelenip gitmiştim sağlık ocağına onlarda şeker yok demişlerdi sonra burada doçent var semin Fenkçi bayan 1 ay sonra sıra geldi bir sürü tahlil yaptırdı hatta ben ekstradan başka tahilierde istedim Sağolsun yaptırdı o tanıyı koydu bana hiç unutmuyorum kadın gözleri açık kalmıştı sekerim 350 çıkmıştı zaten ondan sonrası koma
Ben öyle birşey demem merak etme diğer kızlarda demez hepimiz insanız
O zaman dahiliye çık Canım doğrudur burada işte semin var o yoğun olunca hem ona hem özelde başka bir doktor var ayrıca buranın diyabet Başkan'ı çok neşeli enerjik ona çıkıyorum çok pozitif devlet hastaneleri öyle değil malesef hatta geçenlerde dükkanıma geldi doçent semin Fenkçi çok mütevazi hanımefendi işte her yerde böyle doktorlar yok sen devlet dahiliye çık dur ben bakayımYok fıstıklı bayram cikolatasi canim :)
Cok gecmis olsun bir daha yasatmasin Rabbim ayni durumu
Burda oyle bir hastane yok canim iki tane dandik ozel denilen hastane var her bölümü de bulamiyorsun :) devlet hastanesinde çocuk kardiyoloji bile yok baska sehirlere sevk ediyor düşün ama yine de bir arastirayim
Ben demem merak etme bende +yım çünkü yufka yedim hatta bende atarım sorun değilGunah benden gitti o zaman atarım yarin fotoyu valladerseniz
Ay aglanacak halime gülüyorum
Dene Canım ben Hindistan cevizi yağı koymayı düşünüyorum bir ara kuru kayısının cevizin üstüne sürer yerdim özellikle kışın afedersin burnum bile akmadı yani hasta olmadım bir senedir şu gazoz olayı hariç acile gitmedim şükürMiyav_su ekler için teşekkürler deneyecegim bir gun tadını seversem bende boyle icerim
Yarın iyisinden anlarım canim=) saf kan karatenizleyim :))
@puantiyeli_kelebek insallah toparlarsın bayramdan sonra. Disiplin gerek bize bende kaybediyorum bazen bu disiplini
Sagol canım sevindim bayram arkasi gidiyorum inşallah@puantiyeli_kelebek canım devlet var endokrin arzu gedikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?