Ay hadi inşallahSagol canım sevindim bayram arkasi gidiyorum inşallah
İllaki eleştirirdik ama zaten sen bunun neden oldugunun bilincindesin azıcık saçlarından surundururuz konu kapanirDemoralize olursam toparlar miyim bidedemenizden korkuyorum
MasallahDene Canım ben Hindistan cevizi yağı koymayı düşünüyorum bir ara kuru kayısının cevizin üstüne sürer yerdim özellikle kışın afedersin burnum bile akmadı yani hasta olmadım bir senedir şu gazoz olayı hariç acile gitmedim şükür
Sağol Canım benim evet sağlıklı beslenmeye odaklandım artık inan tartıya takılmıyorum sadece kusurlu çıkıyor ya ona gıcık oluyorum ya paketin ne zaman yenilecek ki o zamana kadar izinli yazar seni @puantiyeli_kelebek canım buraları aksatmaİllaki eleştirirdik ama zaten sen bunun neden oldugunun bilincindesin azıcık saçlarından surundururuz konu kapanirumarım demoralize olmazsın belkide hedef belirlemek iyi gelebilir. Bu hafta kızlar oha dedi haftaya o lafları getireceğim .gibi.
Masallahaklımda bulunsun hep bunlar mutlaka deneyecegim beğeniyorum senin tarzını kilo vermeye odaklı degil sağlıklı bir hayat odaklisin. Zaten sağlıklı yaşamın getiriside dengeli yağ kilo oranı oluyor
Kızlar internet paket im diplerde. Girmeye çalışacağım gözüm üzeriniz de ama fazla takılmam muhtemelen. Zaten malum bayramda yani yarın tartı bildirimi yapamayacagim
@puantiyeli_kelebek hergun girip menü yazamazsam affola görebildiğim zamanlarda girip bilgi verecegim
Bir dahaki ayin 6sında yenilenecek. Maalesef aksayacak menü bildirimleri ama her çarşamba bildirim yaparım ben yinede. Annemin tlf.Sağol Canım benim evet sağlıklı beslenmeye odaklandım artık inan tartıya takılmıyorum sadece kusurlu çıkıyor ya ona gıcık oluyorum ya paketin ne zaman yenilecek ki o zamana kadar izinli yazar seni @puantiyeli_kelebek canım buraları aksatma
Öpüyorum seniBende yatıyorumCommadante- yarın yine evdeymişim yarın temizlik yapıcam komple mutfaktan başlayacağım yapayım ki önümüzdeki hafta fırsatım olmaz spor salonu dükkan derken öpüyorum seni iyi geceler hemen şu paketi yenilet ve aramıza dön
Tamam Canım konuşalım bugün temizlik yapıcam mutfakta sen yaz ben cevaplarım şu programı bende bakayım aslında internetten görmüştüm tanıtımını bakmaya fırsatım olmadı birde tv bakma özürlüyüm ben daha gecen yıl aldım tvKuzum bende artık karatayci olucam kesin kararimi verdim cnn de biberonla vardı Canan Karatay in anlattıkları beni çok etkiledi ve benden bahsetti o kadın benim dedim :))Miyav_su azıcık uyuyim konuşalım bunu ciddi anlamda )
Seninde Canım iyiyiz şükür bende birkaç gün evde olucağım temizlik ile değerlendireyim diyorum malum sonra fırsatım olmuyorBayramınız Mübarek olsun arkadaşlar ben giremedim üç gündür çok yoğunduk ve bi esimin tarafı bi ailem derken yorgun düştüm gerçekten ; ( şimdi geldim eşim ise gitti bende uyuyacağım inşallah ; ( sizler Nasılsıniz geçmişi okumaya gireceğim tekrar
Bugün çarşamba zaten Canım tartı günümüz Çarşamba olsun haftaya verirsin herkes artıda zatenKızlar yüklendi bilmiyorum ama ben bu günü salı zannettim annemler kahvaltı yapıp evimize geldik o yuzden biraz farketmistir; (
Tamam Canım sakın aksatma olur muBir dahaki ayin 6sında yenilenecek. Maalesef aksayacak menü bildirimleri ama her çarşamba bildirim yaparım ben yinede. Annemin tlf.
Bende öpüyorum Canım kahvaltıyı bitirdim şükür birazdan başlamayı düşünüyorumÖpüyorum seni
Kolay gelsin şimdiden evin pırıl piril olacak=)
İyi geceler tatlı rüyalar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?