Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Demoralize olursam toparlar miyim bide demenizden korkuyorum
İllaki eleştirirdik ama zaten sen bunun neden oldugunun bilincindesin azıcık saçlarından surundururuz konu kapanir umarım demoralize olmazsın belkide hedef belirlemek iyi gelebilir. Bu hafta kızlar oha dedi haftaya o lafları getireceğim .gibi.
Masallah aklımda bulunsun hep bunlar mutlaka deneyecegim beğeniyorum senin tarzını kilo vermeye odaklı degil sağlıklı bir hayat odaklisin. Zaten sağlıklı yaşamın getiriside dengeli yağ kilo oranı oluyor

Kızlar internet paket im diplerde. Girmeye çalışacağım gözüm üzeriniz de ama fazla takılmam muhtemelen. Zaten malum bayramda yani yarın tartı bildirimi yapamayacagim
@puantiyeli_kelebek hergun girip menü yazamazsam affola görebildiğim zamanlarda girip bilgi verecegim

Sağol Canım benim evet sağlıklı beslenmeye odaklandım artık inan tartıya takılmıyorum sadece kusurlu çıkıyor ya ona gıcık oluyorum ya paketin ne zaman yenilecek ki o zamana kadar izinli yazar seni @puantiyeli_kelebek canım buraları aksatma

Bir dahaki ayin 6sında yenilenecek. Maalesef aksayacak menü bildirimleri ama her çarşamba bildirim yaparım ben yinede. Annemin tlf.

Öpüyorum seni
Kolay gelsin şimdiden evin pırıl piril olacak=)
İyi geceler tatlı rüyalar =)

Bayramınız Mübarek olsun arkadaşlar ben giremedim üç gündür çok yoğunduk ve bi esimin tarafı bi ailem derken yorgun düştüm gerçekten ; ( şimdi geldim eşim ise gitti bende uyuyacağım inşallah ; ( sizler Nasılsıniz geçmişi okumaya gireceğim tekrar

Tamam Canım konuşalım bugün temizlik yapıcam mutfakta sen yaz ben cevaplarım şu programı bende bakayım aslında internetten görmüştüm tanıtımını bakmaya fırsatım olmadı birde tv bakma özürlüyüm ben daha gecen yıl aldım tv

Seninde Canım iyiyiz şükür bende birkaç gün evde olucağım temizlik ile değerlendireyim diyorum malum sonra fırsatım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…