Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok canım Teyzem yapıyor her bayram onda yiyoruz
Sofra şekeri kullanmıştır teyzen ellerine sağlık hepimiz insanız bu baklava dışarıdakinden şeker olarak sağlık dışarıdaki baklavalarda malesef Mısır şurubu kullanılıyor ki çok zararlı sofra şekeri onun yanında daha sağlıklı şöyle ayırt edebilirsin dışarda tatlı yediğinde ilk lokmada Boğaz'ın yanarsa bil ki Mısır şurubu sakın sakın tüketme bilgine ev baklavası yediğinde de yürüyüş yapman lazım 1 dilim 30-40 dk yürüyüş

Ay evet ya bazen tatlı yiyin ce bogazina çok keskin bi tad geliyo aynen yanıyor valla öğrendiğim iyi oldu saol cnm

Canım sen yine tatlı yemişsin ya iyi misin dünden bu yana çok abartılı yedin artık ikramlara hayır demelisin
İyiyim yoo normal zamana göre çok az yiyorum :) küçük dilimler tercih ediyorum senin rahatsızlığın olduğu için rahatsız ediyor tatlı yoksa abartılı değil bide öğün yerine tercih ettiğim için daha iyi oluyor en azından yemek üstüne tatlı değil yemek yerine tüketiyorum ki ben on kilo verdiğim zamnda da böyle yaptım pasta yiceksem onun bir önceki öğününü yemedim bu şekilde verdim vücudumuzu tanıyınca sıkıntı olmuyor canım

Anladım Canım afiyet olsun

Gunah benden gitti o zaman atarım yarin fotoyu valla derseniz
Ay aglanacak halime gülüyorum
Selam canım tartıldında mı öyle düşünüyosun yoksa tahmini mi çünkü bazen böyle şeyler metonolizmayı ters etkiliyor ve kilo almak yerine veriyor olabiliyosun buarada ben annemlerdeyim burada tartı yok tartılamayacağım eve gidince tartılırım

Olsun o kadar da bizimkilerin yanında gayet iyi senin ama ben tartılamadım evde değilim ama beni gören herkes aşırı zayıflamışsın dediler mutlu oldum

Neyse dünkü menumu yazıp kaciyorum bahçeye gidicez bi dünya iş var
Sabah bir dilim su boregi domates salatalık
Ara bir elma
Aksam 4 de bir lavaş büyüklüğünde ekmeğimiz var mayali deriz. Kv onu kavrulan kıymayın icine atar bir buçuk mayali ve söğüs salata bir bardakta mecburen fanta ictim. Ayran yoktu boğazımdan geçmedi mecburen ictim. O saatten sonr abaskada bişey yemedim

merhabalar kızlar, benimde kılo sorunum var bundan yaklasık 4 sene once kk ile yaklasık 20 kılo verdım suan 8 kılo tekrar aldım ne kadar spora ve dıyete nıyetlensemde bı turlu baslayamıyorum anladım kı motısvasyona ıhtıyacım var ve kk ile işim kolaylasıyor bende katılabılır mıyım aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…