Sofra şekeri kullanmıştır teyzen ellerine sağlık hepimiz insanız bu baklava dışarıdakinden şeker olarak sağlık dışarıdaki baklavalarda malesef Mısır şurubu kullanılıyor ki çok zararlı sofra şekeri onun yanında daha sağlıklı şöyle ayırt edebilirsin dışarda tatlı yediğinde ilk lokmada Boğaz'ın yanarsa bil ki Mısır şurubu sakın sakın tüketme bilgine ev baklavası yediğinde de yürüyüş yapman lazım 1 dilim 30-40 dk yürüyüşYok canım Teyzem yapıyor her bayram onda yiyoruz
Evet benim metabolizma bozuk sağlıksız beslenmenin sonuçları bunlarAnladım canım geçmiş olsun evet zayiflamayla ilgili bi sağlık sorunu olunca çok güç kilo veriliyor malesef
Hayır demesini öğrenmelisinİkram yapınca gittiğim yerler aman iki gün sonra başlarım diyip duramiyorumki
Ay evet ya bazen tatlı yiyin ce bogazina çok keskin bi tad geliyo aynen yanıyor valla öğrendiğim iyi oldu saol cnmSofra şekeri kullanmıştır teyzen ellerine sağlık hepimiz insanız bu baklava dışarıdakinden şeker olarak sağlık dışarıdaki baklavalarda malesef Mısır şurubu kullanılıyor ki çok zararlı sofra şekeri onun yanında daha sağlıklı şöyle ayırt edebilirsin dışarda tatlı yediğinde ilk lokmada Boğaz'ın yanarsa bil ki Mısır şurubu sakın sakın tüketme bilgine ev baklavası yediğinde de yürüyüş yapman lazım 1 dilim 30-40 dk yürüyüş
Önemli değil öğrenmiş oldun afiyet olsun CanımAy evet ya bazen tatlı yiyin ce bogazina çok keskin bi tad geliyo aynen yanıyor valla öğrendiğim iyi oldu saol cnm
İyiyim yoo normal zamana göre çok az yiyorum :) küçük dilimler tercih ediyorum senin rahatsızlığın olduğu için rahatsız ediyor tatlı yoksa abartılı değil bide öğün yerine tercih ettiğim için daha iyi oluyor en azından yemek üstüne tatlı değil yemek yerine tüketiyorum ki ben on kilo verdiğim zamnda da böyle yaptım pasta yiceksem onun bir önceki öğününü yemedim bu şekilde verdim vücudumuzu tanıyınca sıkıntı olmuyor canımCanım sen yine tatlı yemişsin ya iyi misin dünden bu yana çok abartılı yedin artık ikramlara hayır demelisin
Anladım Canım afiyet olsunİyiyim yoo normal zamana göre çok az yiyorum :) küçük dilimler tercih ediyorum senin rahatsızlığın olduğu için rahatsız ediyor tatlı yoksa abartılı değil bide öğün yerine tercih ettiğim için daha iyi oluyor en azından yemek üstüne tatlı değil yemek yerine tüketiyorum ki ben on kilo verdiğim zamnda da böyle yaptım pasta yiceksem onun bir önceki öğününü yemedim bu şekilde verdim vücudumuzu tanıyınca sıkıntı olmuyor canım
Selam canım tartıldında mı öyle düşünüyosun yoksa tahmini mi çünkü bazen böyle şeyler metonolizmayı ters etkiliyor ve kilo almak yerine veriyor olabiliyosun buarada ben annemlerdeyim burada tartı yok tartılamayacağım eve gidince tartılırımGunah benden gitti o zaman atarım yarin fotoyu valladerseniz
Ay aglanacak halime gülüyorum
Olsun o kadar da bizimkilerin yanında gayet iyi senin ama ben tartılamadım evde değilim ama beni gören herkes aşırı zayıflamışsın dediler mutlu oldum-500 gr oldu +500 gr sağlık olsun zaten ilk gün abartılı yedim farkındayım haftaya düşerim kızlar düşmesekte olurbayram senede 1 defa zaten Ramazan'da yemedim zaten bırakın bayramda doyayım dedim ve doydum şükür
Allah alla niye bu kadar oldu ki tatlım aç karnına mı tartıldın tok mu
Sağlık olsun Canım artık önüne bak bende şimdi Canan karartayı bakıyorum
Ne güzel sıkılaşmışsın CanımOlsun o kadar da bizimkilerin yanında gayet iyi senin ama ben tartılamadım evde değilim ama beni gören herkes aşırı zayıflamışsın dediler mutlu oldum
Bence reglin yüzünden Canım sende ilk günden sonra dikkat ettin evet kesinlikle moral bozmak yokKızlar geçen hafta 65.6 bu hafta 66.2 +600 gr birde regl oldum onunda etkisi var yoksa iki gündür hiç abartmadan yedim. Neyse kaldığımız yerden devam moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?