Sağlık olsunHerkese iyi geceler yarın güzelce rakamlar görürsünüz insallah.
Kendinize iyi bakın bayram meyveleri (saglikliolsundiyeşaaptim) =))
Çok iyi Canım maşallah bayramda dikkat etmişsin
Günaydın Canım bayramda herkes burada değil zaten için rahat olsun kız bende yedim boşver üzülme ptesi eski düzenimize dönerizGünaydın kızlar herkese iyi bayramlar çok yoğun oldugumicin giremiyorum kusura bakmayın bende kacamaklarin dibine vurdum valla
İkimizde aynıyızGeçen hafta 71.4 bu hafta 72 kizlar
Dün 2 dilim ev yapımı baklava yedim onun dışında bayram şekeri ve kolada içtim malesefpapatya1994 sende mi tatlı yedim @puantiyeli_kelebek ve P PammukPrensess gibi çok mu yedin tatlıları
İkram yapınca gittiğim yerler aman iki gün sonra başlarım diyip duramiyorumkipapatya1994 canım ben dünden bu yana eski düzenime döndüm sadece ilk gün yufka yedim sende bugün den itibaren başla Canım olmaz mı
Canim bi yufkayla nasıl yarimkilo alabiliyorsun ben çok şaşırdım işte onun için aslında ekmeği hiç birakmamak lazım çünkü vücut ekmesizlige alisinca yediği n gibi depoluyor kilo yapıyor Bence ömür boyu ekmeksiz duramazsinkiİkimizde aynıyızben sadece ekmekten aldım +500 gr insülin direnci öyle pis bir şey ki hemen alıyoruz ama verirken salyangoz gibi hızımız var sen benden sağlıklısın emin ol hemen verirsin ben yavaştan yavaştan gelirim
Ev yapımı baklavıyı sen mi yaptın daha doğrusu sorum şu siz mi şekerlediniz biliyorum garip bir soru oldun sen cevapla ben cevabını vereceğim şeker ve kolada yanlış olmuş neyse üzülme kaldığın yerden devam hatta bugünden başlarsan iyi olurDün 2 dilim ev yapımı baklava yedim onun dışında bayram şekeri ve kolada içtim malesefekmekte çok tukettim
Demek ki vücudun yakıyor bu olaya buradan bak Canım şanslısın ki metabolizman iyi çalışıyorBen günde en az 1 beyaz ekmek bitirdim iki gün boyunca yinede çok artı görmedim belki 20 tane şeker çikolata yedim enaz
Benim insülin seviyem 5 altına düşmedi sizlerin insülin seviyesi 5 altında yani insülin direnci yok bende bu rahatsızlık olduğu için direk kilo yapıyor ben o sırada tatlıda yesem aynı olucaktı anlatabildim mi bunada şükür benim seviyem 25. Seviye idi zaten 28 sonra insülin pompası Canım yani iğne vurmam gerekiyordu senin metabolizma sağlıklı olduğu için direk yakmış valla pişman mıyım hem evet hem hayır evet pişmanım rahatsız etti şekerim çıktı dün gözüm Şişti resmen sersem gibi dolaştım hayır çünkü yiyipde nefsim gördü sonuçlarınıda gördüm gluten intıleransının sonuçlarını yaşadımCanim bi yufkayla nasıl yarimkilo alabiliyorsun ben çok şaşırdım işte onun için aslında ekmeği hiç birakmamak lazım çünkü vücut ekmesizlige alisinca yediği n gibi depoluyor kilo yapıyor Bence ömür boyu ekmeksiz duramazsinki
Yok canım Teyzem yapıyor her bayram onda yiyoruzEv yapımı baklavıyı sen mi yaptın daha doğrusu sorum şu siz mi şekerlediniz biliyorum garip bir soru oldun sen cevapla ben cevabını vereceğim şeker ve kolada yanlış olmuş neyse üzülme kaldığın yerden devam hatta bugünden başlarsan iyi olur
Anladım canım geçmiş olsun evet zayiflamayla ilgili bi sağlık sorunu olunca çok güç kilo veriliyor malesefBenim insülin seviyem 5 altına düşmedi sizlerin insülin seviyesi 5 altında yani insülin direnci yok bende bu rahatsızlık olduğu için direk kilo yapıyor ben o sırada tatlıda yesem aynı olucaktı anlatabildim mi bunada şükür benim seviyem 25. Seviye idi zaten 28 sonra insülin pompası Canım yani iğne vurmam gerekiyordu senin metabolizma sağlıklı olduğu için direk yakmış valla pişman mıyım hem evet hem hayır evet pişmanım rahatsız etti şekerim çıktı dün gözüm Şişti resmen sersem gibi dolaştım hayır çünkü yiyipde nefsim gördü sonuçlarınıda gördüm gluten intıleransının sonuçlarını yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?