Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar herkese iyi bayramlar çok yoğun oldugumicin giremiyorum kusura bakmayın bende kacamaklarin dibine vurdum valla
Günaydın Canım bayramda herkes burada değil zaten için rahat olsun kız bende yedim boşver üzülme ptesi eski düzenimize döneriz

Canim bi yufkayla nasıl yarimkilo alabiliyorsun ben çok şaşırdım işte onun için aslında ekmeği hiç birakmamak lazım çünkü vücut ekmesizlige alisinca yediği n gibi depoluyor kilo yapıyor Bence ömür boyu ekmeksiz duramazsinki

Dün 2 dilim ev yapımı baklava yedim onun dışında bayram şekeri ve kolada içtim malesefekmekte çok tukettim
Ev yapımı baklavıyı sen mi yaptın daha doğrusu sorum şu siz mi şekerlediniz biliyorum garip bir soru oldun sen cevapla ben cevabını vereceğim şeker ve kolada yanlış olmuş neyse üzülme kaldığın yerden devam hatta bugünden başlarsan iyi olur

Benim insülin seviyem 5 altına düşmedi sizlerin insülin seviyesi 5 altında yani insülin direnci yok bende bu rahatsızlık olduğu için direk kilo yapıyor ben o sırada tatlıda yesem aynı olucaktı anlatabildim mi bunada şükür benim seviyem 25. Seviye idi zaten 28 sonra insülin pompası Canım yani iğne vurmam gerekiyordu senin metabolizma sağlıklı olduğu için direk yakmış valla pişman mıyım hem evet hem hayır evet pişmanım rahatsız etti şekerim çıktı dün gözüm Şişti resmen sersem gibi dolaştım hayır çünkü yiyipde nefsim gördü sonuçlarınıda gördüm gluten intıleransının sonuçlarını yaşadım

Yok canım Teyzem yapıyor her bayram onda yiyoruz

Anladım canım geçmiş olsun evet zayiflamayla ilgili bi sağlık sorunu olunca çok güç kilo veriliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…