Hafif yaparsan reglin Ağrı'sı olmaz CanımJilyan da yarın level 2 ye başlamayı dusunuyorum. İki gündür yorgunluktan spor yapamadım. Birde regl olunca spor yapasım gelmiyor
Afiyet olsun kolay gelsin CanımNeyse dünkü menumu yazıp kaciyorum bahçeye gidicez bi dünya iş var
Sabah bir dilim su boregi domates salatalık
Ara bir elma
Aksam 4 de bir lavaş büyüklüğünde ekmeğimiz var mayali deriz. Kv onu kavrulan kıymayın icine atar bir buçuk mayali ve söğüs salata bir bardakta mecburen fanta ictim. Ayran yoktu boğazımdan geçmedi mecburen ictim. O saatten sonr abaskada bişey yemedim
Merhaba Canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler Nasıl yaptın peki Canım şuan listemiz dolu malesef Sana kilo vermede başarılar buraya sohbete beklerizmerhabalar kızlar, benimde kılo sorunum var bundan yaklasık 4 sene once kk ile yaklasık 20 kılo verdım suan 8 kılo tekrar aldım ne kadar spora ve dıyete nıyetlensemde bı turlu baslayamıyorum anladım kı motısvasyona ıhtıyacım var ve kk ile işim kolaylasıyor bende katılabılır mıyım aranıza
Sen ptesi mutlaka şu doktor işini hallet Canım benimP PammukPrensess canım ac karnina tartildim ben 2 gun boyunca çok agir seyler yedim ve benim bunyem boyle malesef yiyince acaip hızlı alıyorum
Sagol Canım benim ilk gün abarttım sorma şimdi de Canan karatayı bakıyorum benim hastalığı anlatıyor insülin direnciniMiyav_su canım 600 gr arti ile bayramdan çıktığın icin tebrik ederim Harikasın
Kızlar geçen hafta 65.6 bu hafta 66.2 +600 gr birde regl oldum onunda etkisi var yoksa iki gündür hiç abartmadan yedim. Neyse kaldığımız yerden devam moral bozmak yok
İnşallah ulaşalım Canım benim hepimiz hedeften önce sağlık canım benim sağlıklı yaşamaAynen moral bozmuyoruz. Ben bayram arkasi okullar acilinca degisecek hersey demekten sıkılmıştim şükür bayrami atlattik okullarda acilinca tamamdir sahsen benim bahanem kalmıyor coskulu bir sekilde devam bu kis hepimiz hedefimize ulasacagiz insallah
Pazartesi çocuklar okula başladığı için zor olur ama salı giderim canim bende korktum kendimdenSen ptesi mutlaka şu doktor işini hallet Canım benim
İnşallah ulaşalım Canım benim hepimiz hedeften önce sağlık canım benim sağlıklı yaşamasağlıklı
Canan karatayı sonuna kadar izledin mi kadın insülin direncini anlatmış tamam lahmacun ve pizzayı karşılaştırmış Canım salı günü o ZamanPazartesi çocuklar okula başladığı için zor olur ama salı giderim canim bende korktum kendimden
Ay inşallah hayırlısı Canım benim artık başlayın patik yelek örmeyeHadi hayırlısı bakalim bebek mujdesi yakın gibi gözüküyor canim. Yumurtaliklarin çalışıyor adetin düzene girmiş hepimizi 2017 yilinda teyze yaparsin insallah
@puantiyeli_kelebek glutenide anlatmış Canan hocatam tahılları herşeyi kitaplarınıdaki özet geçmiş kadın ay şifa bulanlar kitabını gösterdi eşim bana da demişti gönder diye pişman oldum sağlıklı yaşıyoruz sayfasında gönderin diye yayınlamışlardı ikimizde yapalım ikinci kitapta bizde olalım
Canan karatayı sonuna kadar izledin mi kadın insülin direncini anlatmış tamam lahmacun ve pizzayı karşılaştırmış Canım salı günü o Zaman
Ama Ahmet Hakan ona çok yüklenmiş ve dalga geçmişti köşesinde Adamı utandırdı ya helal olsun güzel konuşmuş ya helal olsun kadına ben istemedim bilmem eşim ısrar etmişti ikimizde gönderelim sen takip et ben takip ediyorum zaten bilgim olursa haber veririm işte yediğin gıdaların yan etkisi normal ben dün öyleydim artık tamamen bırak bugünden itibarenEvet ilk defa böyle ayrintili bir söyleşisini dinledim. Ahmet hakan da güzel konusturmus oyle mankenlerin sordugu sorulara verdigi cevaplar gibi degil
Sen gonderseydin gercekten gelecek sefere gönder kesinlikle canim
belki 1 sene falan sürerse çıkması benimde basari hikayem yer alir
Benim bugun yuzum felaket sis başım dönüyor ve inan zihnim bulanik sanki
Ay inşallah hayırlısı Canım benim artık başlayın patik yelek örmeyesen de güzel fit ve güzel bir anne olucak topiğin ismine yakışır bir şekilde
Ama Ahmet Hakan ona çok yüklenmiş ve dalga geçmişti köşesinde Adamı utandırdı ya helal olsun güzel konuşmuş ya helal olsun kadına ben istemedim bilmem eşim ısrar etmişti ikimizde gönderelim sen takip et ben takip ediyorum zaten bilgim olursa haber veririm işte yediğin gıdaların yan etkisi normal ben dün öyleydim artık tamamen bırak bugünden itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?