Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun kolay gelsin Canım

Merhaba Canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler Nasıl yaptın peki Canım şuan listemiz dolu malesef Sana kilo vermede başarılar buraya sohbete bekleriz

Miyav_su canım 600 gr arti ile bayramdan çıktığın icin tebrik ederim Harikasın
Sagol Canım benim ilk gün abarttım sorma şimdi de Canan karatayı bakıyorum benim hastalığı anlatıyor insülin direncini papatya1994 fırsatın olursa imkanın varsa sende izle Sen dedin ya ekmek hemen Nasıl artı yaptı diye orada anlatıyor Canan hoca sende üzülme @puantiyeli_kelebek canım bugünden itibaren başla ptesi doktor işini hallet

Kızlar geçen hafta 65.6 bu hafta 66.2 +600 gr birde regl oldum onunda etkisi var yoksa iki gündür hiç abartmadan yedim. Neyse kaldığımız yerden devam moral bozmak yok

Aynen moral bozmuyoruz. Ben bayram arkasi okullar acilinca degisecek hersey demekten sıkılmıştim şükür bayrami atlattik okullarda acilinca tamamdir sahsen benim bahanem kalmıyor coskulu bir sekilde devam bu kis hepimiz hedefimize ulasacagiz insallah

İnşallah ulaşalım Canım benim hepimiz hedeften önce sağlık canım benim sağlıklı yaşama sağlıklı

@puantiyeli_kelebek glutenide anlatmış Canan hoca tam tahılları herşeyi kitaplarınıdaki özet geçmiş kadın ay şifa bulanlar kitabını gösterdi eşim bana da demişti gönder diye pişman oldum sağlıklı yaşıyoruz sayfasında gönderin diye yayınlamışlardı ikimizde yapalım ikinci kitapta bizde olalım

İnşallah ulaşalım Canım benim hepimiz hedeften önce sağlık canım benim sağlıklı yaşama sağlıklı

Hadi hayırlısı bakalim bebek mujdesi yakın gibi gözüküyor canim. Yumurtaliklarin çalışıyor adetin düzene girmiş hepimizi 2017 yilinda teyze yaparsin insallah

Hadi hayırlısı bakalim bebek mujdesi yakın gibi gözüküyor canim. Yumurtaliklarin çalışıyor adetin düzene girmiş hepimizi 2017 yilinda teyze yaparsin insallah
Ay inşallah hayırlısı Canım benim artık başlayın patik yelek örmeye sen de güzel fit ve güzel bir anne olucak topiğin ismine yakışır bir şekilde

Evet ilk defa böyle ayrintili bir söyleşisini dinledim. Ahmet hakan da güzel konusturmus oyle mankenlerin sordugu sorulara verdigi cevaplar gibi degil
Sen gonderseydin gercekten gelecek sefere gönder kesinlikle canim
belki 1 sene falan sürerse çıkması benimde basari hikayem yer alir
Benim bugun yuzum felaket sis başım dönüyor ve inan zihnim bulanik sanki

Sonuna kadar izledim canım o kadar yorgun olmama rağmen 2 saat daha surse izlerdim :)) akilde yer edecek sekilde anlattı elastik olan degil citirdayani yiyeceksiniz dedi
Canan karatayı sonuna kadar izledin mi kadın insülin direncini anlatmış tamam lahmacun ve pizzayı karşılaştırmış Canım salı günü o Zaman

Ama Ahmet Hakan ona çok yüklenmiş ve dalga geçmişti köşesinde Adamı utandırdı ya helal olsun güzel konuşmuş ya helal olsun kadına ben istemedim bilmem eşim ısrar etmişti ikimizde gönderelim sen takip et ben takip ediyorum zaten bilgim olursa haber veririm işte yediğin gıdaların yan etkisi normal ben dün öyleydim artık tamamen bırak bugünden itibaren

Ay inşallah hayırlısı Canım benim artık başlayın patik yelek örmeye sen de güzel fit ve güzel bir anne olucak topiğin ismine yakışır bir şekilde

Patik yelek orecek potansiyel yok bende ama zibinlari cicileri hazirlariz yeterki gelsin mujdesiTopigin ismine yakismayi cok istiyorum zaten o yuzden artidan dolayi ayrica Üzgünüm Ama hersey daha yeni başlıyor

Itiraf etti daha once dalga gectigini ama sona dogru bende yarindan itibaren Karatayci oluyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…