Evet benim kurufasulyeden bahsetmişSonuna kadar izledim canım o kadar yorgun olmama rağmen 2 saat daha surse izlerdim :)) akilde yer edecek sekilde anlattı elastik olan degil citirdayani yiyeceksiniz dedi
EvetItiraf etti daha once dalga gectigini ama sona dogru bende yarindan itibaren Karatayci oluyorum dedi
Deme bende dedim Puantiyeli yaptırırım diyordumPatik yelek orecek potansiyel yok bendeama zibinlari cicileri hazirlariz yeterki gelsin mujdesi Topigin ismine yakismayi cok istiyorum zaten o yuzden artidan dolayi ayrica Üzgünüm Ama hersey daha yeni başlıyor
Ya aslında sadece dün dikkat ettim bütün hafta deli gibi abur cubur yedim. Dün kendime geldim akşam misafirliğe gitmemize rağmen ağzıma lokma koymadım. Sabah da kendimi iyi hissettiğim için marketten abur cubur almadım. Sadece muz aldım sabah bi tane yedim o kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum :))Çok iyi Canım maşallah bayramda dikkat etmişsin
Çok iyi Canım afiyet olsun muz ithal alma yerli al CanımYa aslında sadece dün dikkat ettim bütün hafta deli gibi abur cubur yedim. Dün kendime geldim akşam misafirliğe gitmemize rağmen ağzıma lokma koymadım. Sabah da kendimi iyi hissettiğim için marketten abur cubur almadım. Sadece muz aldım sabah bi tane yedim o kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum :))
Evet benim kurufasulyeden bahsetmişsizin ildeki hayvanları söylemiş kırmızı et olarak uçakla geliyorum en kısa zamanda oradaki küçük başları yemeye zaten bu sene burada keçi yoktu seneye Antalya'ya gideceğim Toroslara
Deme bende dedim Puantiyeli yaptırırım diyordumsagol düşünmen bile yeterli ama çok örgü örmüyorsan bari oradan kuzu yada keçi göndersen olmaz mı yakında topiğin isimine yakışacaksın Canım
Ya aslında sadece dün dikkat ettim bütün hafta deli gibi abur cubur yedim. Dün kendime geldim akşam misafirliğe gitmemize rağmen ağzıma lokma koymadım. Sabah da kendimi iyi hissettiğim için marketten abur cubur almadım. Sadece muz aldım sabah bi tane yedim o kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum :))
Aynen Canım buralar çok sıcakO kısmı bi kaçırdım gibi oldu övmüs dimi :))
Hee kecileri Kargo ile gonderirim
Kiz sizin oralar sicak yelek patik cok gerekmez ciciler alırım bebekinesanki oglun olur gibi geliyor bana kizlara bayılıyorsun benim gibi isteyenlerin pek kızı olmaz hadi hayırlısı
Harikasın canim insan abur cuburlari yedikce yiyesi geliyor ama kestiginde o istek kalmiyor bir gun dikkat etmeyle eksiye dustuysen 1 haftada neler olur
Merhaba kızlaaar bi iki gün dedim ama baya oldu :/ geçmişi de okuyamadım. Burası çook kalabalık görümcemler eşimin akrabaları vs vs... Hiçte dikkat edemedim yememe içmeme. Bi iki kg artıdayım sanırım tartılmadım da ne zamandır. Bir de üstüne adetti gripti iyice kaybettim kendimi... Umarım hala listedeyimdir :)
Neden yeterli canım? Ben sürekli ithal alıyordum daha güzel diyeÇok iyi Canım afiyet olsun muz ithal alma yerli al Canım
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle artık bıraktım inşallah bi daha yemem. Bakalım bu hafta dikkat edeyim bakarsın 79a düşerimHarikasın canim insan abur cuburlari yedikce yiyesi geliyor ama kestiginde o istek kalmiyor bir gun dikkat etmeyle eksiye dustuysen 1 haftada neler olur
İlaçlama olmuyor yerlide ithalde bozulmasın diye ilaç atıyorlar CanımNeden yeterli canım? Ben sürekli ithal alıyordum daha güzel diye
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle artık bıraktım inşallah bi daha yemem. Bakalım bu hafta dikkat edeyim bakarsın 79a düşerim
İyiz Canım geçmiş olsun bitki çayı filan içtin mi yada kullandığın bir ilaç var mı peki onlarda etki etmiş olabilir yada tansiyonun düşük müKizlar nasilsiniz
Haliniz keyfiniz yerindedir inşaallah
Baya yoğun geçti bayram hala da yoğun gerçi
Sabah birden çok rahatsizlandim koridorda düştüm kaldim bembeyaz olmuşum elim ayagim buz gibiydi ayni zamanda da terliyordum
Gücümü zorla toplayip anne diye bagirdim koridora çağırdım yazik kadin napacagini şaşırdı
Sonra odama taşıdılar zorla 1 saat sonra kendime gelebildim noldu anlamadim
Şimdi hala halsizim ama kendime geldim elhamdulillah
Nasılsın şuan Canım tansiyonun NasılBu arada ben bir yedim bir yedim ki şu 3,4 gündür hepiniz toplansaniz benim yedigimi yiyemezsiniz
Nefret ediyorum kendimden ya
An itibariyle insan gibi yemeye başlamak istiyorum yazik şu organlarima
Hic bi ilac kullanmiyorum wc ye giderken sapasaglamdim ciktim varamadim odama.İyiz Canım geçmiş olsun bitki çayı filan içtin mi yada kullandığın bir ilaç var mı peki onlarda etki etmiş olabilir yada tansiyonun düşük mü
Halsizim canim hani bi agrim sizim yok ama kollarimda bacaklarimda can yok gibi.Nasılsın şuan Canım tansiyonun Nasıl
Bence nişanlının dediği olabilir Canım bazı insanların gerçekten istemeden bilinçsizce gözü değiyor ki sende güzel bir kızsın maşallah 41 kereHic bi ilac kullanmiyorum wc ye giderken sapasaglamdim ciktim varamadim odama.
Kan şekerim falan düştü galiba.
Ya da sevgilimin dediği gibi nazar degdi:))
Sanki bi onda var sevgili milletin gözü de ben de sanki:)))
Tansiyonun düşmüş olabilir Canım geçmiş olsun şuan nasılsınHalsizim canim hani bi agrim sizim yok ama kollarimda bacaklarimda can yok gibi.
Tansiyon düşük olabilir
Teşekkür ederim kuzumBence nişanlının dediği olabilir Canım bazı insanların gerçekten istemeden bilinçsizce gözü değiyor ki sende güzel bir kızsın maşallah 41 keredua oku biraz dinlen duş al Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?