Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sonuna kadar izledim canım o kadar yorgun olmama rağmen 2 saat daha surse izlerdim :)) akilde yer edecek sekilde anlattı elastik olan degil citirdayani yiyeceksiniz dedi
Evet benim kurufasulyeden bahsetmiş sizin ildeki hayvanları söylemiş kırmızı et olarak uçakla geliyorum en kısa zamanda oradaki küçük başları yemeye zaten bu sene burada keçi yoktu seneye Antalya'ya gideceğim Toroslara

Patik yelek orecek potansiyel yok bende ama zibinlari cicileri hazirlariz yeterki gelsin mujdesiTopigin ismine yakismayi cok istiyorum zaten o yuzden artidan dolayi ayrica Üzgünüm Ama hersey daha yeni başlıyor
Deme bende dedim Puantiyeli yaptırırım diyordum sagol düşünmen bile yeterli ama çok örgü örmüyorsan bari oradan kuzu yada keçi göndersen olmaz mı yakında topiğin isimine yakışacaksın Canım

Çok iyi Canım maşallah bayramda dikkat etmişsin
Ya aslında sadece dün dikkat ettim bütün hafta deli gibi abur cubur yedim. Dün kendime geldim akşam misafirliğe gitmemize rağmen ağzıma lokma koymadım. Sabah da kendimi iyi hissettiğim için marketten abur cubur almadım. Sadece muz aldım sabah bi tane yedim o kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum :))

Çok iyi Canım afiyet olsun muz ithal alma yerli al Canım

O kısmı bi kaçırdım gibi oldu övmüs dimi :))

Deme bende dedim Puantiyeli yaptırırım diyordum sagol düşünmen bile yeterli ama çok örgü örmüyorsan bari oradan kuzu yada keçi göndersen olmaz mı yakında topiğin isimine yakışacaksın Canım

Hee kecileri Kargo ile gonderirim
Kiz sizin oralar sicak yelek patik cok gerekmez ciciler alırım bebekine sanki oglun olur gibi geliyor bana kizlara bayılıyorsun benim gibi isteyenlerin pek kızı olmaz hadi hayırlısı

Harikasın canim insan abur cuburlari yedikce yiyesi geliyor ama kestiginde o istek kalmiyor bir gun dikkat etmeyle eksiye dustuysen 1 haftada neler olur

Aynen Canım buralar çok sıcak yanlız benim temizlik kaldı eşim demişti sen Avratlar kulübünden ayrılamazsın bana patates yapmazsın demişti onada söz verdim adresi vereyim gönder kuzu keçi soğan yiyin diyor onu yakaladın mı

Merhaba kızlaaar bi iki gün dedim ama baya oldu :/ geçmişi de okuyamadım. Burası çook kalabalık görümcemler eşimin akrabaları vs vs... Hiçte dikkat edemedim yememe içmeme. Bi iki kg artıdayım sanırım tartılmadım da ne zamandır. Bir de üstüne adetti gripti iyice kaybettim kendimi... Umarım hala listedeyimdir :)

Merhaba hosgeldin canim bugun bende listeye bakarken bi gecmisine baktim bugun liste düzenlesem cikaracaktim itiraf edeyim bıraktın diye düşündüm çünkü Gecmis olsun umarim iyilesmissindir hadi artik dolu dizgin baslayalim

Çok iyi Canım afiyet olsun muz ithal alma yerli al Canım
Neden yeterli canım? Ben sürekli ithal alıyordum daha güzel diye

Harikasın canim insan abur cuburlari yedikce yiyesi geliyor ama kestiginde o istek kalmiyor bir gun dikkat etmeyle eksiye dustuysen 1 haftada neler olur
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle artık bıraktım inşallah bi daha yemem. Bakalım bu hafta dikkat edeyim bakarsın 79a düşerim

Kizlar nasilsiniz
Haliniz keyfiniz yerindedir inşaallah
Baya yoğun geçti bayram hala da yoğun gerçi
Sabah birden çok rahatsizlandim koridorda düştüm kaldim bembeyaz olmuşum elim ayagim buz gibiydi ayni zamanda da terliyordum
Gücümü zorla toplayip anne diye bagirdim koridora çağırdım yazik kadin napacagini şaşırdı
Sonra odama taşıdılar zorla 1 saat sonra kendime gelebildim noldu anlamadim
Şimdi hala halsizim ama kendime geldim elhamdulillah

İyiz Canım geçmiş olsun bitki çayı filan içtin mi yada kullandığın bir ilaç var mı peki onlarda etki etmiş olabilir yada tansiyonun düşük mü

İyiz Canım geçmiş olsun bitki çayı filan içtin mi yada kullandığın bir ilaç var mı peki onlarda etki etmiş olabilir yada tansiyonun düşük mü
Hic bi ilac kullanmiyorum wc ye giderken sapasaglamdim ciktim varamadim odama.
Kan şekerim falan düştü galiba.
Ya da sevgilimin dediği gibi nazar degdi:))
Sanki bi onda var sevgili milletin gözü de ben de sanki:)))

Hic bi ilac kullanmiyorum wc ye giderken sapasaglamdim ciktim varamadim odama.
Kan şekerim falan düştü galiba.
Ya da sevgilimin dediği gibi nazar degdi:))
Sanki bi onda var sevgili milletin gözü de ben de sanki:)))
Bence nişanlının dediği olabilir Canım bazı insanların gerçekten istemeden bilinçsizce gözü değiyor ki sende güzel bir kızsın maşallah 41 kere dua oku biraz dinlen duş al Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…