Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ama hareketlisin sabah erkenden kalkiyorsun 3 lt su içiyorsun bence bunlar yardimci olmustur yarin güzel bir rakam cikacak tartida balım umutlu ol ki vucudunda kilk vermek icin elinden geleni yapsın
Sagol Can'ım benim ekimde 60 kg görmek istiyorum artık

Gecen tartı gününü atladik canim yarin tarti günü sen Nerelerdesin kuzum sesin solugun çıkmiyor
Burdayım kuzum ya tatilden sonra adepte olmak zor oldu kuzum ya ama şimdi bomba gibiyim yarın tartilip yazarim kuzum yeniden başlıcam ramazan bayram rejim konusunda beni olumsuz etkiledi yeni bi sayfa açıp devam edicem canım

Süper olurdu Can'ım sen sağlıklısın verirsin bende insülin direnci var malesef
Bende de bikac sene once hipotroid baslangici vardi aslinda, o zaman yediklerime dikkat ederek normale cekmistim tsh'i. Uzun zamandir kontrol ettirmedim gerci, tr'de baktirmakta fayda var.

@puantiyeli_kelebek bugün 3 litreyi geçti su içmem çayı saymazsak çok sıcaktı 43 dereceyi gördük Pamukkale'de hafta sonuna 45 dereceyi geçecekmiş rabbim yardımcımız olsun benim dükkanda klimada yok karşımda dondurma satılıyor düşün halimi eve gelince klimayı açıyor öyle uyuyorum

Kesinlikle çünkü ben takıldım veremiyorm. Bi 74 göremedim çıldırcam.
muhtemelen benim de öyle olacak ilk 10 kilomu çok rahat verdim ama biliyorum ki gitgide verme yavaşlayacak.ama n'apıyoruz? çıldırmıyoruz gidecek o kilolar.
Aynen Can'ım zayıfladıkça azalıyor Can'ım ama bırakmak yok
aynen aynen asla bırakmak yok,daha da hırslanmalıyız aslında
Her hafta 1 kilo gitsek daha ne isteriz kiiii
biz 1 kg verecek kadar sporumuzu yapalım,beslenmemizi ayarlayalım gitmezse kendi bilir illa gidecek,1 gitmese 500 gidecek

Evet misal ben subatta fit kadin olma hayalime kavuşmuş olurum.. ben ulasmis olursam zaten herkes ulasmis olur takimcak fit ve mutlu oluruz insallah:))
Ay ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldim hadim kızlar yarından itibaren asılıyoruz ekimde bakalım kaç kg olucaz

Burdayım kuzum ya tatilden sonra adepte olmak zor oldu kuzum ya ama şimdi bomba gibiyim yarın tartilip yazarim kuzum yeniden başlıcam ramazan bayram rejim konusunda beni olumsuz etkiledi yeni bi sayfa açıp devam edicem canım

Hadi bakalim yeni sayfan hayırlı olsun yarin bomba gibi bekliyorum seni.. Bütün mazeretleri arkamizda birakalim kurban bayramina kadar kacamaksiz bir diyete star verelim canim

Geçmiş olsun kuzum inşallah bir sorun olmamıştır
Bende de bikac sene once hipotroid baslangici vardi aslinda, o zaman yediklerime dikkat ederek normale cekmistim tsh'i. Uzun zamandir kontrol ettirmedim gerci, tr'de baktirmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…