- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
He ya ne güzel olur değil miHer hafta 1 kilo gitsek daha ne isteriz kiiii
Çok sevindimBen de sabah tartildim guzel bi sayi gordum ama yarin tekrar tartilip onu yazicam=) kapanisi ben yaparim artik=))
Süper olurdu Can'ım sen sağlıklısın verirsin bende insülin direnci var malesefAy ben de her hafta 1 kilo versem ahh ahay sonunda tr'ye geliyorum, harika olurdu
Ama hareketlisin sabah erkenden kalkiyorsun 3 lt su içiyorsun bence bunlar yardimci olmustur yarin güzel bir rakam cikacak tartida balım umutlu ol ki vucudunda kilk vermek icin elinden geleni yapsınYa şişkinlik Can'ım birde spor yapamadım malum
canım tekken içme,neyin yarayıp neyin yaramadığını eşinin yanında ya da biri varken test et öyle iç,amanAma çok yorgun ve stresliyim of uyayamıyorum da
Amin inşallah hayırlısı Can'ımRabbim.sanada hayirlisi ile nasip etsin kuzum
Sagol Can'ım benim ekimde 60 kg görmek istiyorum artıkAma hareketlisin sabah erkenden kalkiyorsun 3 lt su içiyorsun bence bunlar yardimci olmustur yarin güzel bir rakam cikacak tartida balım umutlu ol ki vucudunda kilk vermek icin elinden geleni yapsın
Ben vücudumu tanıyorum o yüzden içmedim işte bakalım umarım uyuyabilirimcanım tekken içme,neyin yarayıp neyin yaramadığını eşinin yanında ya da biri varken test et öyle iç,aman
He ya ne güzel olur değil mi
Ben de sabah tartildim guzel bi sayi gordum ama yarin tekrar tartilip onu yazicam=) kapanisi ben yaparim artik=))
Burdayım kuzum ya tatilden sonra adepte olmak zor oldu kuzum ya ama şimdi bomba gibiyim yarın tartilip yazarim kuzum yeniden başlıcam ramazan bayram rejim konusunda beni olumsuz etkiledi yeni bi sayfa açıp devam edicem canımGecen tartı gününü atladik canim yarin tarti günü sen Nerelerdesin kuzum sesin solugun çıkmiyor
Bende de bikac sene once hipotroid baslangici vardi aslinda, o zaman yediklerime dikkat ederek normale cekmistim tsh'i. Uzun zamandir kontrol ettirmedim gerci, tr'de baktirmakta fayda var.Süper olurdu Can'ım sen sağlıklısın verirsin bende insülin direnci var malesef
Umarım geçmiştir Can'ım buraya gelince bence bir kontrol ettirBende de bikac sene once hipotroid baslangici vardi aslinda, o zaman yediklerime dikkat ederek normale cekmistim tsh'i. Uzun zamandir kontrol ettirmedim gerci, tr'de baktirmakta fayda var.
muhtemelen benim de öyle olacak ilk 10 kilomu çok rahat verdim ama biliyorum ki gitgide verme yavaşlayacak.ama n'apıyoruz? çıldırmıyoruzKesinlikle çünkü ben takıldım veremiyorm. Bi 74 göremedim çıldırcam.
aynen aynen asla bırakmak yok,daha da hırslanmalıyız aslındaAynen Can'ım zayıfladıkça azalıyor Can'ım ama bırakmak yok
biz 1 kg verecek kadar sporumuzu yapalım,beslenmemizi ayarlayalım gitmezse kendi bilirHer hafta 1 kilo gitsek daha ne isteriz kiiii
Ay ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldimEvet misal ben subatta fit kadin olma hayalime kavuşmuş olurum.. ben ulasmis olursam zaten herkes ulasmis olur takimcak fit ve mutlu oluruz insallah:))
Burdayım kuzum ya tatilden sonra adepte olmak zor oldu kuzum ya ama şimdi bomba gibiyim yarın tartilip yazarim kuzum yeniden başlıcam ramazan bayram rejim konusunda beni olumsuz etkiledi yeni bi sayfa açıp devam edicem canım
Bende de bikac sene once hipotroid baslangici vardi aslinda, o zaman yediklerime dikkat ederek normale cekmistim tsh'i. Uzun zamandir kontrol ettirmedim gerci, tr'de baktirmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?