Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İlaçlama olmuyor yerlide ithalde bozulmasın diye ilaç atıyorlar Canım
Tamam canım bundan sonra yerli muza dönüş yapıyorum :)

Canım çok çok geçmiş olsun. Bi dr a görün istersen. Bende eskiden çok oluyordu guatr çıktı sebebi.

Neden yeterli canım? Ben sürekli ithal alıyordum daha güzel diye

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle artık bıraktım inşallah bi daha yemem. Bakalım bu hafta dikkat edeyim bakarsın 79a düşerim

Hizli verirsin canim lahusasin o odemi vücudun hizla atmaya hazır yeterki saglikli beslen ben 79 a cok kolay ulasacagina inanıyorum bebekte emiyordur extra 500 kalori de ordan yakiyorsun ohh mis

Ay bende başından kalkmiyorum ya :) ya bilmiyorum çok güzel. Anlattı bayıldım kadına daha çok baglandim kitaplarını alıp okumak istiyorum

Gecmis olsun canim üzüldüm sasirdim neden oyle oldu ki acaba acile gitseydiniz tansiyon sekere bakilsaydi ihmal etme dr git mutlaka pazartesi okullar açılıyor ama ogleden sonrasina bi randevu al git bence

Bu arada ben bir yedim bir yedim ki şu 3,4 gündür hepiniz toplansaniz benim yedigimi yiyemezsiniz
Nefret ediyorum kendimden ya
An itibariyle insan gibi yemeye başlamak istiyorum yazik şu organlarima
Et yedin mi en cok onu merak ettim:)) saglikli Beslen lütfen canim saglik cok kıymetli sabahki olay bi hatırlatma olsun sana

Ben zaten devamlı bakarım onun konuşmalarına tekrar olarak netten takıldım kaldım Bencede kitaplarını oku
Valla çok severdim ama hiç oturup uzun uzun dinlememisim o gün de kurban bayramı ilk günü bulasik vs yıkarken mutfakta açtım güzel. De oldu iyiki denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…