Çok sagol tatlim.Tansiyonun düşmüş olabilir Canım geçmiş olsun şuan nasılsın
Hepimiz insanız Canım karşı taraftada artı niyet yoktur eminim işte bazı insanların istemeden olsa değiyor ben inanıyorum nazara geçmiş olsun dikkat etTeşekkür ederim kuzum
Evet bak hic aklima gelmedi bi okuyayim ben
Rica ederim Canım sıhhatler olsunÇok sagol tatlim.
Şimdi daha iyiyim bi duş alayim kendime geleyim
Tamam canım bundan sonra yerli muza dönüş yapıyorum :)İlaçlama olmuyor yerlide ithalde bozulmasın diye ilaç atıyorlar Canım
Canım çok çok geçmiş olsun. Bi dr a görün istersen. Bende eskiden çok oluyordu guatr çıktı sebebi.Kizlar nasilsiniz
Haliniz keyfiniz yerindedir inşaallah
Baya yoğun geçti bayram hala da yoğun gerçi
Sabah birden çok rahatsizlandim koridorda düştüm kaldim bembeyaz olmuşum elim ayagim buz gibiydi ayni zamanda da terliyordum
Gücümü zorla toplayip anne diye bagirdim koridora çağırdım yazik kadin napacagini şaşırdı
Sonra odama taşıdılar zorla 1 saat sonra kendime gelebildim noldu anlamadim
Şimdi hala halsizim ama kendime geldim elhamdulillah
Evet guatr sebeplerinden doğru diyorsunTamam canım bundan sonra yerli muza dönüş yapıyorum :)
Canım çok çok geçmiş olsun. Bi dr a görün istersen. Bende eskiden çok oluyordu guatr çıktı sebebi.
Neden yeterli canım? Ben sürekli ithal alıyordum daha güzel diye
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle artık bıraktım inşallah bi daha yemem. Bakalım bu hafta dikkat edeyim bakarsın 79a düşerim
Ay bende başından kalkmiyorum ya :) ya bilmiyorum çok güzel. Anlattı bayıldım kadına daha çok baglandim kitaplarını alıp okumak istiyorumTamam Canım konuşalım bugün temizlik yapıcam mutfakta sen yaz ben cevaplarım şu programı bende bakayım aslında internetten görmüştüm tanıtımını bakmaya fırsatım olmadı birde tv bakma özürlüyüm ben daha gecen yıl aldım tv
Bende gezmelerden bugün döndüm eve yorgun düşmusum uyumusumSeninde Canım iyiyiz şükür bende birkaç gün evde olucağım temizlik ile değerlendireyim diyorum malum sonra fırsatım olmuyor
Kizlar nasilsiniz
Haliniz keyfiniz yerindedir inşaallah
Baya yoğun geçti bayram hala da yoğun gerçi
Sabah birden çok rahatsizlandim koridorda düştüm kaldim bembeyaz olmuşum elim ayagim buz gibiydi ayni zamanda da terliyordum
Gücümü zorla toplayip anne diye bagirdim koridora çağırdım yazik kadin napacagini şaşırdı
Sonra odama taşıdılar zorla 1 saat sonra kendime gelebildim noldu anlamadim
Şimdi hala halsizim ama kendime geldim elhamdulillah
Nereye yazmisim:))) bulamadim:)))))
Et yedin mi en cok onu merak ettim:)) saglikli Beslen lütfen canim saglik cok kıymetli sabahki olay bi hatırlatma olsun sanaBu arada ben bir yedim bir yedim ki şu 3,4 gündür hepiniz toplansaniz benim yedigimi yiyemezsiniz
Nefret ediyorum kendimden ya
An itibariyle insan gibi yemeye başlamak istiyorum yazik şu organlarima
Canan Karatay cnntürk biberin demissin benimde dikkatimi çekti :)) alintilamistim da alıntılar gidince kaldıNereye yazmisim:))) bulamadim:)))))
Beni ilk etiketledipin yazıNereye yazmisim:))) bulamadim:)))))
Sanırım hızlı yazınca olmuşCanan Karatay cnntürk biberin demissin benimde dikkatimi çekti :)) alintilamistim da alıntılar gidince kaldı
Ben zaten devamlı bakarım onun konuşmalarına tekrar olarak netten takıldım kaldım Bencede kitaplarını okuAy bende başından kalkmiyorum ya :) ya bilmiyorum çok güzel. Anlattı bayıldım kadına daha çok baglandim kitaplarını alıp okumak istiyorum
Ne demek istedim ki ya heyecan yapıp yazdım ya biraz uykulu bide hahaha çok güldüm suan :)))Canan Karatay cnntürk biberin demissin benimde dikkatimi çekti :)) alintilamistim da alıntılar gidince kaldı
Kız enişte gazozuna ilaç mı attı ne attı ondan şüphelenmeye başladım ayağını denk al haNe demek istedim ki ya heyecan yapıp yazdım ya biraz uykulu bide hahaha çok güldüm suan :)))Miyav_su sarhostum hatırlamıyorum :))
Valla çok severdim ama hiç oturup uzun uzun dinlememisim o gün de kurban bayramı ilk günü bulasik vs yıkarken mutfakta açtım güzel. De oldu iyiki denk geldimBen zaten devamlı bakarım onun konuşmalarına tekrar olarak netten takıldım kaldım Bencede kitaplarını oku
Canım Karatay başlarsan 3 kişi olucaz çok iyi olur hepimiz içinValla çok severdim ama hiç oturup uzun uzun dinlememisim o gün de kurban bayramı ilk günü bulasik vs yıkarken mutfakta açtım güzel. De oldu iyiki denk geldim
Ne demek istedim ki ya heyecan yapıp yazdım ya biraz uykulu bide hahaha çok güldüm suan :)))Miyav_su sarhostum hatırlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?