Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hym anladım canım ama işte nereye kadar dikkat etcen ne kadar zamn yemicen

Ekmek tatli bana iyi gelmiyor bunu anladim ya canim kafamda soru isareti kalmadi artik bugun bütün gun basim ağrıdı bunu cekmek yememekten daha zahmetli geliyor bana.
Aliskanlik haline geldiginde ve ben kendimi iyi hissetigimde yoksunluk duygusu olmayacagina eminim buyuk basarilar inancla başlar

Derken Canım vücudu sağlığına kavuşunca Bayram'ları tatlısından yer 1 paket değil 1 dilim yer canım bu o kadar kötü birşey değil sağlıklı beslenmek sonuçta robot değiliz

Evet canim zaten hoca belirtti bayramdan bayrama 1 dilime karsi degilim dedi

Zaten hastalığımız yoksa ideal kiloda olunca yufka ince ekmek bayramda kilo kilo tatlı değil 1 dilim nefsimizi yetecek kadar yiyebiliriz işte

Ben onu dukanci saniyordum valla :)

Sen yokken cok feci hasta oldum canim 1 hafta boyunca ishalden gidiyordum nerdeyse bir daha sade et görmeye tahammulum kalmayinca karatay a gecis yaptım sağolsun Miyav_su nun destegi ile devam ediyorum ama asil baslangic bugunden sonra

Rica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız ben kulkedisi30 karataycı olur gibime geliyor 2. Miyavsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…