- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Hym anladım canım ama işte nereye kadar dikkat etcen ne kadar zamn yemicenP PammukPrensess canım ac karnina tartildim ben 2 gun boyunca çok agir seyler yedim ve benim bunyem boyle malesef yiyince acaip hızlı alıyorum
Derken Canım vücudu sağlığına kavuşunca Bayram'ları tatlısından yer 1 paket değil 1 dilim yer canım bu o kadar kötü birşey değil sağlıklı beslenmek sonuçta robot değilizHym anladım canım ama işte nereye kadar dikkat etcen ne kadar zamn yemicen
Olabilir olabilirim kuzum :)))))Anladım canim ask sarhoşu muydun
Sen ben diğer arkadaş kimdi :))Canım Karatay başlarsan 3 kişi olucaz çok iyi olur hepimiz için
Ay ne ictiysem artık sabah sabah bibereon miberon:)))Kız enişte gazozuna ilaç mı attı ne attı ondan şüphelenmeye başladım ayağını denk al ha
Topik Başkan'ı kelebeğimiz CanımSen ben diğer arkadaş kimdi :))
Gece filan dikkatAy ne ictiysem artık sabah sabah bibereon miberon:)))
Ben onu dukanci saniyordum valla :)Topik Başkan'ı kelebeğimiz Canım
Hym anladım canım ama işte nereye kadar dikkat etcen ne kadar zamn yemicen
HAHA :))) erkek milleti işte :)Gece filan dikkateniştenin niyeti bozuk Nuri alço filan izletme gözü açılmasın
Dukandan döndürdüm onu korkun benden demiştim sen var mıydınBen onu dukanci saniyordum valla :)
Derken Canım vücudu sağlığına kavuşunca Bayram'ları tatlısından yer 1 paket değil 1 dilim yer canım bu o kadar kötü birşey değil sağlıklı beslenmek sonuçta robot değiliz
Olabilir valla hatırlıyor gibiyim bunu :))Dukandan döndürdüm onu korkun benden demiştim sen var mıydın
Zaten hastalığımız yoksa ideal kiloda olunca yufka ince ekmek bayramda kilo kilo tatlı değil 1 dilim nefsimizi yetecek kadar yiyebiliriz işteEkmek tatli bana iyi gelmiyor bunu anladim ya canim kafamda soru isareti kalmadi artik bugun bütün gun basim ağrıdı bunu cekmek yememekten daha zahmetli geliyor bana.
Aliskanlik haline geldiginde ve ben kendimi iyi hissetigimde yoksunluk duygusu olmayacagina eminim buyuk basarilar inancla başlar
Yani yufkada öyle lahmacun da kitapları okunca iyice kavrayacaksınEvet canim zaten hoca belirtti bayramdan bayrama 1 dilime karsi degilim dedi
HAHA :))) erkek milleti işte :)
Yani işte ben böyleyimOlabilir valla hatırlıyor gibiyim bunu :))
Ben onu dukanci saniyordum valla :)
Rica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız benSen yokken cok feci hasta oldum canim 1 hafta boyunca ishalden gidiyordum nerdeyse bir daha sade et görmeye tahammulum kalmayinca karatay a gecis yaptım sağolsunMiyav_su nun destegi ile devam ediyorum ama asil baslangic bugunden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?