Canim cok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba, ya da yediklerini vücut kaldiramadi mi. Şimdi nasılsın pekiKizlar nasilsiniz
Haliniz keyfiniz yerindedir inşaallah
Baya yoğun geçti bayram hala da yoğun gerçi
Sabah birden çok rahatsizlandim koridorda düştüm kaldim bembeyaz olmuşum elim ayagim buz gibiydi ayni zamanda da terliyordum
Gücümü zorla toplayip anne diye bagirdim koridora çağırdım yazik kadin napacagini şaşırdı
Sonra odama taşıdılar zorla 1 saat sonra kendime gelebildim noldu anlamadim
Şimdi hala halsizim ama kendime geldim elhamdulillah
Ben onu dukanci saniyordum valla :)
Rica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız ben @kulkedisi30 karataycı olur gibime geliyor 2. Miyavsu
Kızlar ben kaçtım yemek yapıcam eşim fırında patates yapıcam en son yılbaşında yapmışım garibime yesin kendime çorba salata öpüyorum
@puantiyeli_kelebek canım takacak bir şey yok sende zaten çok iyi motivesin maşallahbenim vucudumda öyle ekmek bana hiç yaramaz direk arti yapar bünye meselesi kuzum. Ileride ideal kilomuzda zaten çok iyi koruyacagimiza eminim
Grip devam ediyor dün başladıMerhaba hosgeldin canim bugun bende listeye bakarken bi gecmisine baktim bugun liste düzenlesem cikaracaktim itiraf edeyim bıraktın diye düşündüm çünkü Gecmis olsun umarim iyilesmissindir hadi artik dolu dizgin baslayalim
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineHic bi ilac kullanmiyorum wc ye giderken sapasaglamdim ciktim varamadim odama.
Kan şekerim falan düştü galiba.
Ya da sevgilimin dediği gibi nazar degdi:))
Sanki bi onda var sevgili milletin gözü de ben de sanki:)))
Ya evet sağlık önemli olan bünue alışacak artıkDerken Canım vücudu sağlığına kavuşunca Bayram'ları tatlısından yer 1 paket değil 1 dilim yer canım bu o kadar kötü birşey değil sağlıklı beslenmek sonuçta robot değiliz
Nasıl oluyor ki bu fırında patates öyle seviyo merak ettimKızlar ben kaçtım yemek yapıcam eşim fırında patates yapıcam en son yılbaşında yapmışım garibime yesin kendime çorba salata öpüyorum
Canım patatesleri elma dilimli doğruyorum sonra üzerine zeytinyağı kekik ,acı toz biber,biberiye ile harmanlıyorum Borcam yağlıyorum zeytinyağı ile tepsine sıra halinde diziyorum 220 derece fırında 30 dk pişiriyorum tabi fırını önceden 10 dk ısıtıyorumNasıl oluyor ki bu fırında patates öyle seviyo merak ettim
Zaten yapmazsan telefonu alır 3 gün Avratlar kulubüne giremezsin dedi şimdi domates közlüyorum çorba için onun patatesler hazır direk fırına gelince sıcak sıcak yer yoksaYapmazsan adamin dilinden kurtulamazsin zaten o kadarda demis :)) kolay gelsin canim
Geçmiş olsun sende dukan yapıyordun değil mi Canım yanlış mı hatırlıyorum yoksaGrip devam ediyor dün başladıbu ara tatlıydı vs çok abandım... Herşeyden az az diyeti yapmayı düşünüyorum. Çünkü yoklukta saldırıyorum tatlı krizi falan oluyor.. Kendimi toplamam lazım 80 kiloları istemiyorum
Hemde nasıl canım hem wc ye çıkamadım hem de acayip şişkinlik yaptı bende. gazdan davul gibi sistim bugün daha iyiyim çok şükür. Benim günlük maks limitim iki dilim fazlası yaramıyor. Tabiki yaparız canım iki çocuklu fıstık gibi anneler olacaz inşallahDimi canim sende bana iyi gelmiyor demiştin yanlis hatırlamıyorsam rahatsiz oldun mu bayramda?
Insallah canim bende güveniyorum bize biz yapariz kuzum
Geldim kaçıyorum şimdi çikolataları yengeye çevirme zamanı hoscakal opuyorumCommadante- bayramlaşman bitti yalım topladın mı para çikolata kız çikolataları bakkala satarsın o para ile yengen eniştem yersin
Kimse veremedi Canım hepimiz toplu ve Mutlu bir şekilde artıdayız iyi bakalım kaç fıstık@puantiyeli_kelebek beni izine ayırdin mi canim :) bi görünüp kaçayım dedim kızlar
Tartıda guzel rakam görenleri tebrik eder ve yanaklarından minciririm :)) vermeyenleride saçların dan surunduruyorumhaftaya görüşmek uzereeee
Geldim kaçıyorum şimdi çikolataları yengeye çevirme zamanı hoscakal opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?