Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim cok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba, ya da yediklerini vücut kaldiramadi mi. Şimdi nasılsın peki

Ben onu dukanci saniyordum valla :)

Sen yokken cok feci hasta oldum canim 1 hafta boyunca ishalden gidiyordum nerdeyse bir daha sade et görmeye tahammulum kalmayinca karatay a gecis yaptım sağolsun Miyav_su nun destegi ile devam ediyorum ama asil baslangic bugunden sonra
Rica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız ben @kulkedisi30 karataycı olur gibime geliyor 2. Miyavsu

Gelen bas göz üstüne :)) hadi bakalım hayırlısı

Dimi canim sende bana iyi gelmiyor demiştin yanlis hatırlamıyorsam rahatsiz oldun mu bayramda?
Insallah canim bende güveniyorum bize biz yapariz kuzum

Grip devam ediyor dün başladı bu ara tatlıydı vs çok abandım... Herşeyden az az diyeti yapmayı düşünüyorum. Çünkü yoklukta saldırıyorum tatlı krizi falan oluyor.. Kendimi toplamam lazım 80 kiloları istemiyorum

Nasıl oluyor ki bu fırında patates öyle seviyo merak ettim
Canım patatesleri elma dilimli doğruyorum sonra üzerine zeytinyağı kekik ,acı toz biber,biberiye ile harmanlıyorum Borcam yağlıyorum zeytinyağı ile tepsine sıra halinde diziyorum 220 derece fırında 30 dk pişiriyorum tabi fırını önceden 10 dk ısıtıyorum

Yapmazsan adamin dilinden kurtulamazsin zaten o kadarda demis :)) kolay gelsin canim
Zaten yapmazsan telefonu alır 3 gün Avratlar kulubüne giremezsin dedi şimdi domates közlüyorum çorba için onun patatesler hazır direk fırına gelince sıcak sıcak yer yoksa taktı buraya

Geçmiş olsun sende dukan yapıyordun değil mi Canım yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Dimi canim sende bana iyi gelmiyor demiştin yanlis hatırlamıyorsam rahatsiz oldun mu bayramda?
Insallah canim bende güveniyorum bize biz yapariz kuzum
Hemde nasıl canım hem wc ye çıkamadım hem de acayip şişkinlik yaptı bende. gazdan davul gibi sistim bugün daha iyiyim çok şükür. Benim günlük maks limitim iki dilim fazlası yaramıyor. Tabiki yaparız canım iki çocuklu fıstık gibi anneler olacaz inşallah

Kimse veremedi Canım hepimiz toplu ve Mutlu bir şekilde artıdayız iyi bakalım kaç fıstık

saat 10.00 kahvaltı haşlanmış yumurta,keten ve çörek otlu ,domates ,zeytin çiğ kabak çekirdeği ,yeşilllik şekersiz çay arada sade Türk kahvesi ve çay içtim akşam saat 20.00 közlenmiş domatesten unsuz çorba yanında mantar sote leptin hormonu için 10 saati geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek hanım senin bugün ne yediğini biliyorum yarım bende yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…