Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi akşamlar düğündeydim bir menü verip kaçayım
Sabah bir nescafe 2 si 1 arada öğlen 12 gibi iki minnak börek domates bayram gezmesinde bir küçük kase aşure saat 3 gibi 7 tane yaprak sarma bu sefer tatlıyı yemedim pasta da yemedim
Akşam 6 gibi ekmeksiz 4-5 çatal karnı yarık 3 kaşık etli bulgur pilavı salata bir bardak ayran şuanda düğündeyim inş daha bişi yemem:)

Afiyet olsun iyi eğlenceler

Kusursuz maşallah

Menüm iyi olmasada söyle
Sabah 1 kepçe çorba

Öğle : 2 dilim ekmek
Ciger kavurma 1 zeytin salatalık
Patates kızartması

Ara:1 kurabiye 1 avuç kuruyemiş Türk Kahvesi

Aksam 20.00: 1 kase çorba. Fırında kaburga el kadar 3 parça eti sıyrılDigi için çok etli değildi.
2.5 litre su bitki çayları, kahve şekersiz
Bugün iki güne göre daha iyiydi normale göre kötüydü yarın daha iyi olacak inşallah. Kafamı rahatlatip güzel menüler verecem

Vuhhu kız neler yemişin öyle neyse inşallah düzeltirsin. Bende bu ara hominigırtlak yiyorum. Yarın sabah başlıyorum bi dahaaa... Şöyle bi 80 e insem bi dukan atak yaparım 70 lere gelince de göbek atarım

Afiyet olsun Canım zaten bayramdayız millet yerken bakacak mıydın oh şifa olsun kilo olmasın yarına toparlarsın inanıyorum ben sana

Vuhhu kız neler yemişin öyle neyse inşallah düzeltirsin. Bende bu ara hominigırtlak yiyorum. Yarın sabah başlıyorum bi dahaaa... Şöyle bi 80 e insem bi dukan atak yaparım 70 lere gelince de göbek atarım
Bende 60 lardayim ama artık 6 rakamını goresim yok 5 rakamını görünce evde halay cekecem

Afiyet olsun Canım zaten bayramdayız millet yerken bakacak mıydın oh şifa olsun kilo olmasın yarına toparlarsın inanıyorum ben sana
Kesinlikle canım bu 10 kiloyu verirken 5 tane şeye yaklaşmiyordum
-Paketli market ürünleri
-hamur işi pasta börekler
-asitli içecekler
-pirinç pilavı makarna(çok kısıtlı)
-BEYAZ EKMEK
bunlara dikkat ederken tıkır tıkır verdim kilolarimi. Nasıl ki kendimi begenmeye başladım ucundan yeme hakkını görmeye başladım. ama yanlış yaptım çünkü bu sefer durakliyorsun. Yarından itibaren yine ilk başladığımdaki mantıkla başlıyorum inşallah

İnanıyorum Canım sana kızma ve arkana bakma

Bayram ziyaretine gittik gec geldik kızlar menümü verip kaçıyorum

Sabah
Haslama kemikli ilikli et ve suyu ve biraz lavas bugun baslama kararim yoktu bayram bitsin diyordum ama ani bi kararla baslamaya karar verdim lavas o yuzden

Aksam
Kuru fasulye
Sarimsakli yogurtlu kavurma
Yoğurtlu biber sote
4 gun kurusu
3 kt şu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…