Askolsun miyav ya ben verdim 700 gram (regl sagolsun) =)Kimse veremedi Canım hepimiz toplu ve Mutlu bir şekilde artıdayız iyi bakalım kaç fıstık
Doğru sen verdinAskolsun miyav ya ben verdim 700 gram (regl sagolsun) =)
Afiyet olsun iyi eğlencelerİyi akşamlar düğündeydim bir menü verip kaçayım
Sabah bir nescafe 2 si 1 arada öğlen 12 gibi iki minnak börek domates bayram gezmesinde bir küçük kase aşure saat 3 gibi 7 tane yaprak sarma bu sefer tatlıyı yemedim pasta da yemedim
Akşam 6 gibi ekmeksiz 4-5 çatal karnı yarık 3 kaşık etli bulgur pilavı salata bir bardak ayran şuanda düğündeyim inş daha bişi yemem:)
Kusursuz maşallahsaat 10.00 kahvaltı haşlanmış yumurta,keten ve çörek otlu ,domates ,zeytin çiğ kabak çekirdeği ,yeşilllik şekersiz çay arada sade Türk kahvesi ve çay içtim akşam saat 20.00 közlenmiş domatesten unsuz çorba yanında mantar sote leptin hormonu için 10 saati geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek hanım senin bugün ne yediğini biliyorum yarım bende yapıcam
Doğru canm ama bıraktım dukanı burada mümkün değil yapmam. Ekmeği kesip tatlıyı azaltıp deneyeceğim bir süreGeçmiş olsun sende dukan yapıyordun değil mi Canım yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Vuhhu kız neler yemişin öyleMenüm iyi olmasada söyle
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle : 2 dilim ekmek
Ciger kavurma 1 zeytin salatalık
Patates kızartması
Ara:1 kurabiye 1 avuç kuruyemiş Türk Kahvesi
Aksam 20.00: 1 kase çorba. Fırında kaburga el kadar 3 parça eti sıyrılDigi için çok etli değildi.
2.5 litre su bitki çayları, kahve şekersiz
Bugün iki güne göre daha iyiydi normale göre kötüydü yarın daha iyi olacak inşallah. Kafamı rahatlatip güzel menüler verecem
Afiyet olsun Canım zaten bayramdayız millet yerken bakacak mıydın oh şifa olsun kilo olmasın yarına toparlarsın inanıyorum ben sanaMenüm iyi olmasada söyle
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle : 2 dilim ekmek
Ciger kavurma 1 zeytin salatalık
Patates kızartması
Ara:1 kurabiye 1 avuç kuruyemiş Türk Kahvesi
Aksam 20.00: 1 kase çorba. Fırında kaburga el kadar 3 parça eti sıyrılDigi için çok etli değildi.
2.5 litre su bitki çayları, kahve şekersiz
Bugün iki güne göre daha iyiydi normale göre kötüydü yarın daha iyi olacak inşallah. Kafamı rahatlatip güzel menüler verecem
Anladım CanımDoğru canm ama bıraktım dukanı burada mümkün değil yapmam. Ekmeği kesip tatlıyı azaltıp deneyeceğim bir süre
Valla 70 inincede 60 lar dersin benim gibi CanımVuhhu kız neler yemişin öyleneyse inşallah düzeltirsin. Bende bu ara hominigırtlak yiyorum. Yarın sabah başlıyorum bi dahaaa... Şöyle bi 80 e insem bi dukan atak yaparım 70 lere gelince de göbek atarım
Bende 60 lardayim ama artık 6 rakamını goresim yokVuhhu kız neler yemişin öyleneyse inşallah düzeltirsin. Bende bu ara hominigırtlak yiyorum. Yarın sabah başlıyorum bi dahaaa... Şöyle bi 80 e insem bi dukan atak yaparım 70 lere gelince de göbek atarım
Kesinlikle canım bu 10 kiloyu verirken 5 tane şeye yaklaşmiyordumAfiyet olsun Canım zaten bayramdayız millet yerken bakacak mıydın oh şifa olsun kilo olmasın yarına toparlarsın inanıyorum ben sana
İnanıyorum Canım sana kızma ve arkana bakmaKesinlikle canım bu 10 kiloyu verirken 5 tane şeye yaklaşmiyordum
-Paketli market ürünleri
-hamur işi pasta börekler
-asitli içecekler
-pirinç pilavı makarna(çok kısıtlı)
-BEYAZ EKMEK
bunlara dikkat ederken tıkır tıkır verdim kilolarimi. Nasıl ki kendimi begenmeye başladım ucundan yeme hakkını görmeye başladım. ama yanlış yaptım çünkü bu sefer durakliyorsun. Yarından itibaren yine ilk başladığımdaki mantıkla başlıyorum inşallah
Geldin mi sen bende senin dedikodunu yapmıştım tühKızlar selam :)) ben internet işini hallettim simdilik aranizdayim
Geçmişi okuyamadım. Hemen geçmişi okuyayimda geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?