Çok güzel tatlım afiyet olsunsaat 10.00 kahvaltı haşlanmış yumurta,keten ve çörek otlu ,domates ,zeytin çiğ kabak çekirdeği ,yeşilllik şekersiz çay arada sade Türk kahvesi ve çay içtim akşam saat 20.00 közlenmiş domatesten unsuz çorba yanında mantar sote leptin hormonu için 10 saati geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek hanım senin bugün ne yediğini biliyorum yarım bende yapıcam
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun dikkat et kendine
Sağol tatlım.Canim cok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba, ya da yediklerini vücut kaldiramadi mi. Şimdi nasılsın peki
Sagol Canım Nasıl oldun dün neler yedin de olduÇok güzel tatlım afiyet olsun
Allah razı olsun canım, guatra bu ts3 4 ten mi bakılıyorTamam canım bundan sonra yerli muza dönüş yapıyorum :)
Canım çok çok geçmiş olsun. Bi dr a görün istersen. Bende eskiden çok oluyordu guatr çıktı sebebi.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim üzüldüm sasirdim neden oyle oldu ki acaba acile gitseydiniz tansiyon sekere bakilsaydi ihmal etme dr git mutlaka pazartesi okullar açılıyor ama ogleden sonrasina bi randevu al git bence
Yedim canım ilk gün kavurma yedim ikinci günde ciğer yedim:))Et yedin mi en cok onu merak ettim:)) saglikli Beslen lütfen canim saglik cok kıymetli sabahki olay bi hatırlatma olsun sana
Yok canım gitmedim gece ishal oldum sonra rahatladım biraz şükür.Nasıl oldun Canım gittin mi hastaneye
Dün var ya resmen çöplük gibiydim miyav kendimden iğrendim.Sagol Canım Nasıl oldun dün neler yedin de oldu
Evet kötü beslenmişsin Canım şekerpare ve baklava zaten şerbetli tatlı vücudun kaldırmamış geçmiş olsun evet bugünden itibaren başla canımDün var ya resmen çöplük gibiydim miyav kendimden iğrendim.
Çörek yedim şekerpare yedim bi sürü baklava yedim yemek olarak da pilav çorba salata et tavuk
Iyy bu ne böyle ya
Amaaa bu sabah yepyeni eski Su olarak kalktım sağlıklı beslenmeme ve sporuma başlayacağım inşallah
Şeftali yada haşlanmış patates ye Canım ishali direk keserYok canım gitmedim gece ishal oldum sonra rahatladım biraz şükür.
Çok ve karışık yemek mahvetti beni ya
Canım karataydan bahsetmişsiniz neyle ilgiliydi kısaca bahsedebilir misin banaEvet kötü beslenmişsin Canım şekerpare ve baklava zaten şerbetli tatlı vücudun kaldırmamış geçmiş olsun evet bugünden itibaren başla canım
Zaten her şeyi çıkardım kuş gibi hafifledim:))Şeftali yada haşlanmış patates ye Canım ishali direk keser
Rahatlamışsındır hafif ye bugün ıhlamur adaçayı iç kendine gelirsin oh bol bol yürüZaten her şeyi çıkardım kuş gibi hafifledim:))
Birazdan yürüyüşe çıkcaaammmm
Canım Bayram'ın 1.günü canlı yayına çıktı Canan Karatay genel kitaplarının açıklamasını yaptı ve Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı bende dün izledim you tubedenCanım karataydan bahsetmişsiniz neyle ilgiliydi kısaca bahsedebilir misin bana
Yaa aç uyumak kadar güzeli yokRahatlamışsındır hafif ye bugün ıhlamur adaçayı iç kendine gelirsin oh bol bol yürü
Hımm ben de bi izleyeyim o zamanCanım Bayram'ın 1.günü canlı yayına çıktı Canan Karatay genel kitaplarının açıklamasını yaptı ve Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı bende dün izledim you tubeden
Yaa aç uyumak kadar güzeli yok
İzle Canım yanlız çok uzun 3 saat yürüyüşden sonra bakHımm ben de bi izleyeyim o zaman
iyi düşünmüşsünListe yapmadım bu hafta canim gelecek hafta liste olacak. Sen de o zamana kadar net sorununu halledersin diye izne ayirmadim gelemezsen yazarim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?