Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok güzel tatlım afiyet olsun

Tamam canım bundan sonra yerli muza dönüş yapıyorum :)

Canım çok çok geçmiş olsun. Bi dr a görün istersen. Bende eskiden çok oluyordu guatr çıktı sebebi.
Allah razı olsun canım, guatra bu ts3 4 ten mi bakılıyor
Eğer onlardan bakılıyorsa o değerlerim normal

Gecmis olsun canim üzüldüm sasirdim neden oyle oldu ki acaba acile gitseydiniz tansiyon sekere bakilsaydi ihmal etme dr git mutlaka pazartesi okullar açılıyor ama ogleden sonrasina bi randevu al git bence
Teşekkür ederim canım
Daha öncede ramazanda böyle olmuştu gitmiştik acile iftarı yapmıştım ama şekerim düşük çıkmıştı galiba yine öyle oldu

Sagol Canım Nasıl oldun dün neler yedin de oldu
Dün var ya resmen çöplük gibiydim miyav kendimden iğrendim.
Çörek yedim şekerpare yedim bi sürü baklava yedim yemek olarak da pilav çorba salata et tavuk
Iyy bu ne böyle ya
Amaaa bu sabah yepyeni eski Su olarak kalktım sağlıklı beslenmeme ve sporuma başlayacağım inşallah

Evet kötü beslenmişsin Canım şekerpare ve baklava zaten şerbetli tatlı vücudun kaldırmamış geçmiş olsun evet bugünden itibaren başla canım

Liste yapmadım bu hafta canim gelecek hafta liste olacak. Sen de o zamana kadar net sorununu halledersin diye izne ayirmadim gelemezsen yazarim

.
iyi düşünmüşsün şimdilik int sorunumu hallettim ilerde de bi aksilik çıkmaz inşallah haftaya çarsamba bende bildirim yapacagım.
Dünkü menüm:
sabah 09.00 civarı: 1 peynirli tost çay
14.30: çeyrek elma 1 büyük bardak ayran
17.30: 1 dilim kır pidesi
bu saatten sonrasını böyle okuyacaksınız eminim
20.00: stresten ölürken 8 tane bayram çikolatası yedim.
21.00 3 dilim haşlanmış patates bol pul biber ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…