Afiyet olsun CanımBayram ziyaretine gittik gec geldik kızlar menümü verip kaçıyorum
Sabah
Haslama kemikli ilikli et ve suyu ve biraz lavas bugun baslama kararim yoktu bayram bitsinde diyordum ama ani bi kararla baslamaya karar verdim lavas o yuzden
Aksam
Kuru fasulye
Sarimsakli yogurtlu kavurma
Yoğurtlu biber sote
4 gun kurusu
3 kt şu
İyiyiz Canım sen nasılsın tekrar spor yapman Çok güzel CanımSelam kuzularGiremedim 2 gündür sürekli akraba ziyaretindeydik - ya da bize geldiler Bugün annem ve babam şehirdışına cenazeye gitti o yüzden evdeyim Sizler nasılsınız bakalım
Ben bugün tekrar spora başladım
Jillian Level 2 yaptım
Ben de iyiyim kuzumİyiyiz Canım sen nasılsın tekrar spor yapman Çok güzel Canım
İnsan spora alışınca bırakamıyor bırakıncada vücüd istiyor işte hem okul stresinide alır ne güzel Canım benimBen de iyiyim kuzumGeçen salıdan pazara kadar yaptım - pazartesi,salı zaman bulamadım ama şimdi yine başlamak gerçekten çok güzel Yaptıkça rahatlıyorum
Grip devam ediyor dün başladıbu ara tatlıydı vs çok abandım... Herşeyden az az diyeti yapmayı düşünüyorum. Çünkü yoklukta saldırıyorum tatlı krizi falan oluyor.. Kendimi toplamam lazım 80 kiloları istemiyorum
@puantiyeli_kelebek beni izine ayırdin mi canim :) bi görünüp kaçayım dedim kızlar
Tartıda guzel rakam görenleri tebrik eder ve yanaklarından minciririm :)) vermeyenleride saçların dan surunduruyorumhaftaya görüşmek uzereeee
saat 10.00 kahvaltı haşlanmış yumurta,keten ve çörek otlu ,domates ,zeytin çiğ kabak çekirdeği ,yeşilllik şekersiz çay arada sade Türk kahvesi ve çay içtim akşam saat 20.00 közlenmiş domatesten unsuz çorba yanında mantar sote leptin hormonu için 10 saati geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek hanım senin bugün ne yediğini biliyorum yarım bende yapıcam
Askolsun miyav ya ben verdim 700 gram (regl sagolsun) =)
İyi akşamlar düğündeydim bir menü verip kaçayım
Sabah bir nescafe 2 si 1 arada öğlen 12 gibi iki minnak börek domates bayram gezmesinde bir küçük kase aşure saat 3 gibi 7 tane yaprak sarma bu sefer tatlıyı yemedim pasta da yemedim
Akşam 6 gibi ekmeksiz 4-5 çatal karnı yarık 3 kaşık etli bulgur pilavı salata bir bardak ayran şuanda düğündeyim inş daha bişi yemem:)
Kızlar bende yürüyüşe gidiyorum eşim 97 kg olmuşgeldiginden beri kükrüyor bay tombalak hergün gece kavun içinde dondurma ,baklava üstüne de çubuk kraker ile çikolataya bandırıp yiyordu saat 12 kadar turlarız gelince giremiyebilirim iyi geceler
Menüm iyi olmasada söyle
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle : 2 dilim ekmek
Ciger kavurma 1 zeytin salatalık
Patates kızartması
Ara:1 kurabiye 1 avuç kuruyemiş Türk Kahvesi
Aksam 20.00: 1 kase çorba. Fırında kaburga el kadar 3 parça eti sıyrılDigi için çok etli değildi.
2.5 litre su bitki çayları, kahve şekersiz
Bugün iki güne göre daha iyiydi normale göre kötüydü yarın daha iyi olacak inşallah. Kafamı rahatlatip güzel menüler verecem
Kızlar selam :)) ben internet işini hallettim simdilik aranizdayim
Geçmişi okuyamadım. Hemen geçmişi okuyayimda geleyim
Selam kuzularGiremedim 2 gündür sürekli akraba ziyaretindeydik - ya da bize geldiler Bugün annem ve babam şehirdışına cenazeye gitti o yüzden evdeyim Sizler nasılsınız bakalım
Ben bugün tekrar spora başladım
Jillian Level 2 yaptım
Ben eşlik ederim halayaBende 60 lardayim ama artık 6 rakamını goresim yok5 rakamını görünce evde halay cekecem
Sende sorun yok Canım eşimde sorun yemesi sağlıklı değil o hem yedi kışın hem işler yok diye madende çalıştı memleketinde ekmeğini ,kızartmasını ,çikolatasını yemiş memleketinde buraya gelince yemeye devam etti e hareket yok verdiği 15 kg geri almaya başladı normal ben gel derim spor yapıyorum diye Homili gırtlak yersen olmaz bu işGecmis olsun canim dukandan çıktıktan sonra hizla kilo alabilirsin dikkat et sekil a da ben
Liste yapmadım bu hafta canim gelecek hafta liste olacak. Sen de o zamana kadar net sorununu halledersin diye izne ayirmadim gelemezsen yazarim
Cok guzel canım afiyet olsun
Evet sen ve @88'li kilo verenlersiniz bu hafta
Buda bayram menüsü ama kontrollü olmus afiyet olsun
Esinlr ayni kilodayim ama hala kukremiyorum bende sorun var biliyorum zati
Bayram bitti canim benim de dün oncekilere göre daha iyiydi toparlayacagiz canim baslangic yaptık diğer gunler daha güzel olacak
Sevindim canım o zaman izin yazmamayayim degilmi
Iyiyiz sukur canim dun Evde kalmissin ama o zamani da guzel degerlendirmissin ķuşum bravo sana.
Günaydın Canım çok iyi fazla almamışsınGünaydın kızlar :) sabah tartıldım 86 kgım çok şükür sadece 500gr falan almışım :) neyse başladım tekrar bakalım :)
Günaydın bitanemmmGünaydın kızlar
İyi bari canım sadece 500 almışsın ne güzel 1,2 günlük iş o kiloyu vermekGünaydın kızlar :) sabah tartıldım 86 kgım çok şükür sadece 500gr falan almışım :) neyse başladım tekrar bakalım :)
Nasıl oldun Canım gittin mi hastaneyeGünaydın bitanemmm
Söz mü kız çekecek misinBende 60 lardayim ama artık 6 rakamını goresim yok5 rakamını görünce evde halay cekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?