Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selam kuzular Giremedim 2 gündür sürekli akraba ziyaretindeydik - ya da bize geldiler Bugün annem ve babam şehirdışına cenazeye gitti o yüzden evdeyim Sizler nasılsınız bakalım
Ben bugün tekrar spora başladım
Jillian Level 2 yaptım

Afiyet olsun Canım

İyiyiz Canım sen nasılsın tekrar spor yapman Çok güzel Canım

Ben de iyiyim kuzum Geçen salıdan pazara kadar yaptım - pazartesi,salı zaman bulamadım ama şimdi yine başlamak gerçekten çok güzel Yaptıkça rahatlıyorum
İnsan spora alışınca bırakamıyor bırakıncada vücüd istiyor işte hem okul stresinide alır ne güzel Canım benim

Gecmis olsun canim dukandan çıktıktan sonra hizla kilo alabilirsin dikkat et sekil a da ben

Liste yapmadım bu hafta canim gelecek hafta liste olacak. Sen de o zamana kadar net sorununu halledersin diye izne ayirmadim gelemezsen yazarim

Cok guzel canım afiyet olsun
Askolsun miyav ya ben verdim 700 gram (regl sagolsun) =)

Evet sen ve @88'li kilo verenlersiniz bu hafta

Buda bayram menüsü ama kontrollü olmus afiyet olsun

Esinlr ayni kilodayim ama hala kukremiyorum bende sorun var biliyorum zati

Bayram bitti canim benim de dün oncekilere göre daha iyiydi toparlayacagiz canim baslangic yaptık diğer gunler daha güzel olacak

Kızlar selam :)) ben internet işini hallettim simdilik aranizdayim
Geçmişi okuyamadım. Hemen geçmişi okuyayimda geleyim

Sevindim canım o zaman izin yazmamayayim degilmi

Iyiyiz sukur canim dun Evde kalmissin ama o zamani da guzel degerlendirmissin ķuşum bravo sana.

Sende sorun yok Canım eşimde sorun yemesi sağlıklı değil o hem yedi kışın hem işler yok diye madende çalıştı memleketinde ekmeğini ,kızartmasını ,çikolatasını yemiş memleketinde buraya gelince yemeye devam etti e hareket yok verdiği 15 kg geri almaya başladı normal ben gel derim spor yapıyorum diye Homili gırtlak yersen olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…