Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hadi bakalim yeni sayfan hayırlı olsun yarin bomba gibi bekliyorum seni.. Bütün mazeretleri arkamizda birakalim kurban bayramina kadar kacamaksiz bir diyete star verelim canim
Kesinlikle kuzummm benim hic kacamak olmicak soz veriyorum

Klima acikken uyuma tatlim fena çarpıyor penceleri ac karşılıklı hem cebini yakmaz hem seni:))

Yogurttan yapilan meyveli dondurmalar var yapip dolaba at canim aralarda yersin olma mı?

Aynen ben bayramda 2 kg aldim sonrada dikkat ettim ama malesef dukan da kacamagi oyle kolay telafi edemiyorsun. Bende Çıldırmaya ramak kala kendimk.topladim kiyafetlerden anlıyorum cok sukur incelme var bende tarti ile mesafemi korumaya karar verdim cok yüz goz olmuyorum

Ay ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldim hadim kızlar yarından itibaren asılıyoruz ekimde bakalım kaç kg olucaz
canım ekimi özellikle istiyorsun,özel bir sebebi mi var merak ettim hani yıldönümü olur bir şey olur
Evet misal ben subatta fit kadin olma hayalime kavuşmuş olurum.. ben ulasmis olursam zaten herkes ulasmis olur takimcak fit ve mutlu oluruz insallah:))
hedeflerimiz birmiş benim de ocak sonu şubat başında fit olmam lazımmm

canım ekimi özellikle istiyorsun,özel bir sebebi mi var merak ettim hani yıldönümü olur bir şey olur

hedeflerimiz birmiş benim de ocak sonu şubat başında fit olmam lazımmm
Ekim evlilik yıldönümüz gecen sene giyecek birşey bulamamıştım eşimle yemeğe gitmiştik bir sürü laf söyledi o yüzden içime oturdu

Kiz olmazsa ekimde yada Kasım sonunda bir gun belirleriz 1 kasim mesela topikcek gün yapariz herkes istedigini yer serbest gun yaparız :)) yeterki kacamaksiz varalim o günlere
Ay ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldim hadim kızlar yarından itibaren asılıyoruz ekimde bakalım kaç kg olucaz

canım inceliyorsan ama tartı oynamıyorsa hiiiç canını sıkmıyorsun.bu demek oluyor ki sen yağlarını kasa dönüştürüyorsun.kilo ondan fark etmiyor ama yağlar gidiyor,çok sağlıklı gidersin böyle,devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…