Kesinlikle kuzummm benim hic kacamak olmicak soz veriyorumHadi bakalim yeni sayfan hayırlı olsun yarin bomba gibi bekliyorum seni.. Bütün mazeretleri arkamizda birakalim kurban bayramina kadar kacamaksiz bir diyete star verelim canim
@puantiyeli_kelebek bugün 3 litreyi geçti su içmem çayı saymazsak çok sıcaktı 43 dereceyi gördük Pamukkale'de hafta sonuna 45 dereceyi geçecekmiş rabbim yardımcımız olsun benim dükkanda klimada yok karşımda dondurma satılıyor düşün halimi eve gelince klimayı açıyor öyle uyuyorum
@puantiyeli_kelebek bugün 3 litreyi geçti su içmem çayı saymazsak çok sıcaktı 43 dereceyi gördük Pamukkale'de hafta sonuna 45 dereceyi geçecekmiş rabbim yardımcımız olsun benim dükkanda klimada yok karşımda dondurma satılıyor düşün halimi eve gelince klimayı açıyor öyle uyuyorum
Can'ım burada binalar dip dibe hepsi emekli insanlar sabaha kadar balkonda oturuyorlar düşün mecburuz işte zaten fazla gelmiyor en fazla 85 TL ödedikKlima acikken uyuma tatlim fena çarpıyor penceleri ac karşılıklı hem cebini yakmaz hem seni:))
Canım kisirin bi zarari yok kuzumKızlar ekimde 60 kg olursam tek hayalim 1 tabak kısır ve turşu yemek istiyorum şekersiz çay ile
Aklımdan geçmedi değil hele bugün çok zorlandım turistlerin hepsiYogurttan yapilan meyveli dondurmalar var yapip dolaba at canim aralarda yersin olma mı?
muhtemelen benim de öyle olacak ilk 10 kilomu çok rahat verdim ama biliyorum ki gitgide verme yavaşlayacak.ama n'apıyoruz? çıldırmıyoruzgidecek o kilolar.
aynen aynen asla bırakmak yok,daha da hırslanmalıyız aslında
biz 1 kg verecek kadar sporumuzu yapalım,beslenmemizi ayarlayalım gitmezse kendi bilirilla gidecek,1 gitmese 500 gidecek
Karatay'da verme aşamasında yasak Can'ım hergün yerim yani o kadar çok seviyorumCanım kisirin bi zarari yok kuzum
canım ekimi özellikle istiyorsun,özel bir sebebi mi var merak ettimAy ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldimhadim kızlar yarından itibaren asılıyoruz ekimde bakalım kaç kg olucaz
hedeflerimiz birmiş benim de ocak sonu şubat başında fit olmam lazımmmEvet misal ben subatta fit kadin olma hayalime kavuşmuş olurum.. ben ulasmis olursam zaten herkes ulasmis olur takimcak fit ve mutlu oluruz insallah:))
Benden çok yaşayacaksın Can'ım bende onu söylemeyi düşünüyordum @puantiyeli_kelebek ne dersin fıstıkKızlar haftalik yada aylik hedefler koysak mi ki?
He bak bilmiyordum kuzum ah ebnde bayilirimKaratay'da verme aşamasında yasak Can'ım hergün yerim yani o kadar çok seviyorum
Ekim evlilik yıldönümüz gecen sene giyecek birşey bulamamıştım eşimle yemeğe gitmiştik bir sürü laf söyledi o yüzdencanım ekimi özellikle istiyorsun,özel bir sebebi mi var merak ettimhani yıldönümü olur bir şey olur
hedeflerimiz birmiş benim de ocak sonu şubat başında fit olmam lazımmm
Ay ağzından bal damlıyor ne güzel sözler bunlar canımsın gaza geldimhadim kızlar yarından itibaren asılıyoruz ekimde bakalım kaç kg olucaz
canım inceliyorsan ama tartı oynamıyorsa hiiiç canını sıkmıyorsun.bu demek oluyor ki sen yağlarını kasa dönüştürüyorsun.kilo ondan fark etmiyor ama yağlar gidiyor,çok sağlıklı gidersin böyle,devamAynen ben bayramda 2 kg aldim sonrada dikkat ettim ama malesef dukan da kacamagi oyle kolay telafi edemiyorsun. Bende Çıldırmaya ramak kala kendimk.topladim kiyafetlerden anlıyorum cok sukur incelme var bende tarti ile mesafemi korumaya karar verdim cok yüz goz olmuyorum
Hepimiz uzunca sagliklica fitt bisekilde huzurla yasayalim INSALLAH tatlimBenden çok yaşayacaksın Can'ım bende onu söylemeyi düşünüyordum @puantiyeli_kelebek ne dersin fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?