Iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Canim diğer ictiklerim senin dediklerinden sadece ikinci aradaki dışarda olduğu için secenek yoktu maalesef. Burası küçük yer düğün yapılan yerin kafesinde içtik arkadaslarlaSüpersin yanlız nescafeyi içerken bir kez daha düşün derim onun yerine ya Türk kahvesi yada filtre kahve içmeni daha çok isterim
Anladım Canım bundan sonra su yada çay içersin inan o nescafede kahve yok içinde şeker ve zararlı maddeler var bende geçenlerde filtre kahve aldım ama frenchpress kırılmış bugün Carrefour'dan almayı düşünüyorum seviyorsan filtre kahve evde kendin içe bilirsinCanim diğer ictiklerim senin dediklerinden sadece ikinci aradaki dışarda olduğu için secenek yoktu maalesef. Burası küçük yer düğün yapılan yerin kafesinde içtik arkadaslarlazaten o kadar alışmışim ki artık şekersiz içmeye bu iğrenç geldi
Valla kuzum çok yakışmış hem de çok fitsin superrsin bebeeemmtevafuk55 sana komik birşey anlatayım da Gül dün akşam eşimle yürüyüş öncesi bana mevsimlik uzun kollu birşey bakmaya çıktık evde artık giyecek birşeyim kalmadı neyse ben kelebekli kıyafetleri çok severim çocuk bölümünde ne göreyim kelebekli elbise fakat kumaşta esnek 14 yaşını aldım eşim yok olurdu olmazdı giydim hatta eşim al dedi çok komikti ya artık zayıfladığıma inandım dur Sana foto atayım şimdi pazara gideceğim bol bol yeşillik ve sebze alıcam
Aynen canım su onlardan bin kat iyidirAnladım Canım bundan sonra su yada çay içersin inan o nescafede kahve yok içinde şeker ve zararlı maddeler var bende geçenlerde filtre kahve aldım ama frenchpress kırılmış bugün Carrefour'dan almayı düşünüyorum seviyorsan filtre kahve evde kendin içe bilirsin
13-14 yaş elbise ileValla kuzum çok yakışmış hem de çok fitsin superrsin bebeeemm
Kesinlikle su ve çay dışarda içebileceğim içecekler çok güvenirli olursa kahvede içerim özellikle tchiboda önünde kahveyi öğütüp Sana veriyorlar bende Pazar'dan geldim bir tuhaf oldum ya midem bulandı pazardaAynen canım su onlardan bin kat iyidir
Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim CanımSelam herkesee. Ben geldim.
Bayram boyu giremedim malesef. Telefonun cekmesini biraktim hattimi baska operatore gecirince hic kullanamadim bile. Giremedim o yuzden ozur diliyorum. Ilk gun baya serbest yedim ictim ama sonrasinda elimden geldigi kadar dikkat etmeye calistim. Dun gece geldik eve. Daha anca uyanabildim cok yorulmusum..
Sizler nasilsiniz neler yaptiniz bayram boyu?
Neden kuzum hayırdırKesinlikle su ve çay dışarda içebileceğim içecekler çok güvenirli olursa kahvede içerim özellikle tchiboda önünde kahveyi öğütüp Sana veriyorlar bende Pazar'dan geldim bir tuhaf oldum ya midem bulandı pazarda
Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber verSelam herkesee. Ben geldim.
Bayram boyu giremedim malesef. Telefonun cekmesini biraktim hattimi baska operatore gecirince hic kullanamadim bile. Giremedim o yuzden ozur diliyorum. Ilk gun baya serbest yedim ictim ama sonrasinda elimden geldigi kadar dikkat etmeye calistim. Dun gece geldik eve. Daha anca uyanabildim cok yorulmusum..
Sanırım hava sıcaklığı birden düştü burada ve kısa kollu ile gittim gecen gecede yürüyüşe giderken şort ve askılı giydim sanırım üşüttüm şimdi sıcak birşeyler içiyorum ondan sonra salona gideceğim 2 saat ter atarsam kendime gelirimNeden kuzum hayırdır
Canlar o kadar mesgulumki geçmişi okuyamadim. Cumarteside günüm var bende. @puantiyeli_kelebek canım beni pazartesiye kadar izinli yazarmisin.
Dünkü menumu yazayım berbattı. Bugün düzelttim ama şükür.
Sabah 11de kiymalı yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğlen 2 gibi bi kase kısır piyaz domates salatalık biber turşusu
Aksam 8 de sebzeli ciğer sote. Salata ve malesef 2 bardak fanta
bugün 100gr daha almışım bugün dikkat edersem biraz düzelir sanırsam.
Eşin Nasıl oldu iyi mi geçmiş olsun
Günaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu dilerim
Kesinlikle su ve çay dışarda içebileceğim içecekler çok güvenirli olursa kahvede içerim özellikle tchiboda önünde kahveyi öğütüp Sana veriyorlar bende Pazar'dan geldim bir tuhaf oldum ya midem bulandı pazarda
Selam herkesee. Ben geldim.
Sanırım hava sıcaklığı birden düştü burada ve kısa kollu ile gittim gecen gecede yürüyüşe giderken şort ve askılı giydim sanırım üşüttüm şimdi sıcak birşeyler içiyorum ondan sonra salona gideceğim 2 saat ter atarsam kendime gelirim
Fazlaliklardan kurtulmana sevindim canim@puantiyeli_kelebek canım, benim fazlaliklar gitti sen ne durumdasin canım. Kesin karar verdim bir daha iki dilim ekmeği asmayacam
Eşin mi Canım peki o verdi mi kilo merak etme vereceksin hatta eşinden. Bile fit olucaksınFazlaliklardan kurtulmana sevindim canim
Sen benim kadar cok almamistin
Simdilik tartilmiyorum almak kolay benim icin vermek zor biliyorum o yüzden de cok kizginim kendime doğru dürüst devam etseydim su an 90 kilo olmustum dun esim kilo almışsin dedi zaten terazi gibi adam hemen anlıyor alip verdigimi:))
@puantiyeli_kelebek canım, benim fazlaliklar gitti sen ne durumdasin canım. Kesin karar verdim bir daha iki dilim ekmeği asmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?