Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpersin yanlız nescafeyi içerken bir kez daha düşün derim onun yerine ya Türk kahvesi yada filtre kahve içmeni daha çok isterim
Canim diğer ictiklerim senin dediklerinden sadece ikinci aradaki dışarda olduğu için secenek yoktu maalesef. Burası küçük yer düğün yapılan yerin kafesinde içtik arkadaslarla zaten o kadar alışmışim ki artık şekersiz içmeye bu iğrenç geldi

iyi geceler kızlar berbat bi gündü menü bile yok abur cuburla geçti hep. Yarın kendime söz veriyorum ve size artık abur cubur yok...

Anladım Canım bundan sonra su yada çay içersin inan o nescafede kahve yok içinde şeker ve zararlı maddeler var bende geçenlerde filtre kahve aldım ama frenchpress kırılmış bugün Carrefour'dan almayı düşünüyorum seviyorsan filtre kahve evde kendin içe bilirsin

tevafuk55 sana komik birşey anlatayım da Gül dün akşam eşimle yürüyüş öncesi bana mevsimlik uzun kollu birşey bakmaya çıktık evde artık giyecek birşeyim kalmadı neyse ben kelebekli kıyafetleri çok severim çocuk bölümünde ne göreyim kelebekli elbise fakat kumaşta esnek 14 yaşını aldım eşim yok olurdu olmazdı giydim hatta eşim al dedi çok komikti ya artık zayıfladığıma inandım dur Sana foto atayımşimdi pazara gideceğim bol bol yeşillik ve sebze alıcam

Valla kuzum çok yakışmış hem de çok fitsin superrsin bebeeemm

Aynen canım su onlardan bin kat iyidir

Selam herkesee. Ben geldim.

Bayram boyu giremedim malesef. Telefonun cekmesini biraktim hattimi baska operatore gecirince hic kullanamadim bile. Giremedim o yuzden ozur diliyorum. Ilk gun baya serbest yedim ictim ama sonrasinda elimden geldigi kadar dikkat etmeye calistim. Dun gece geldik eve. Daha anca uyanabildim cok yorulmusum..

Sizler nasilsiniz neler yaptiniz bayram boyu?

Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim Canım

Neden kuzum hayırdır

Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber ver

Neden kuzum hayırdır
Sanırım hava sıcaklığı birden düştü burada ve kısa kollu ile gittim gecen gecede yürüyüşe giderken şort ve askılı giydim sanırım üşüttüm şimdi sıcak birşeyler içiyorum ondan sonra salona gideceğim 2 saat ter atarsam kendime gelirim

Sorun degil canim haber verdigin için Sağol kolay gelsin
Eşin Nasıl oldu iyi mi geçmiş olsun

Iyi canim oda çok yemeği bırakınca düzeldi şükür

Günaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu dilerim

Günaydın canim:)

Sicak havadan mi diyecektim ama sen altta yazmissin dikkatrt canim havalar dengesizlesti bu ara aldanma sakin mevsimlik giy

Hosgeldin canim Benim bayram bol kaçamakli gecti. Sorun degil bayram yoğunlugu vardı zaten herkeste Sen nasilsin telefon sorunun halloldu mu

Gecmis olsun canim evet ter atmak iyi gelir bencede

@puantiyeli_kelebek canım, benim fazlaliklar gitti sen ne durumdasin canım. Kesin karar verdim bir daha iki dilim ekmeği asmayacam
Fazlaliklardan kurtulmana sevindim canim
Sen benim kadar cok almamistin
Simdilik tartilmiyorum almak kolay benim icin vermek zor biliyorum o yüzden de cok kizginim kendime doğru dürüst devam etseydim su an 90 kilo olmustum dun esim kilo almışsin dedi zaten terazi gibi adam hemen anlıyor alip verdigimi:))

Eşin mi Canım peki o verdi mi kilo merak etme vereceksin hatta eşinden. Bile fit olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…