Sende olabilir Canım bizde olamaz üzgünümHayır bir avuç eristeli
Hayır bir avuç eristeli
Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim Canım
Su icemedim malesef canim. Ben suyun tadina cok onem veriyorum. Kayinvalidemler de tatlisu cesmesinden iciyorlar. Giderken aldim bikac sise onlar bitince kaldim oyle markete gitme firsatim olmadi..Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber ver
Havalar sogudu artik canim oyle ince kisa seylerle durma usutursun. Cok gecmis olsunSanırım hava sıcaklığı birden düştü burada ve kısa kollu ile gittim gecen gecede yürüyüşe giderken şort ve askılı giydim sanırım üşüttüm şimdi sıcak birşeyler içiyorum ondan sonra salona gideceğim 2 saat ter atarsam kendime gelirim
Sorun degil canim haber verdigin için Sağol kolay gelsin
Iyi canim oda çok yemeği bırakınca düzeldi şükür
Günaydın canim:)
Sicak havadan mi diyecektim ama sen altta yazmissin dikkatrt canim havalar dengesizlesti bu ara aldanma sakin mevsimlik giy
Hosgeldin canim Benim bayram bol kaçamakli gecti. Sorun degil bayram yoğunlugu vardı zaten herkeste Sen nasilsin telefon sorunun halloldu mu
Gecmis olsun canim evet ter atmak iyi gelir bencede
Ayy bayıldım harika ymis gerçekten altına direkt genis etekle hayal ettim süper :)
İnşallah Canım en kısa zamanda olucaz ben inanıyorum ya 2 ay sonra 36 bedene sığarım tartıdaki rakam önemli değil sende böyle düşün olur mu canım
Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim Canım
Su icemedim malesef canim. Ben suyun tadina cok onem veriyorum. Kayinvalidemler de tatlisu cesmesinden iciyorlar. Giderken aldim bikac sise onlar bitince kaldim oyle markete gitme firsatim olmadi..Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber ver
Havalar sogudu artik canim oyle ince kisa seylerle durma usutursun. Cok gecmis olsunSanırım hava sıcaklığı birden düştü burada ve kısa kollu ile gittim gecen gecede yürüyüşe giderken şort ve askılı giydim sanırım üşüttüm şimdi sıcak birşeyler içiyorum ondan sonra salona gideceğim 2 saat ter atarsam kendime gelirim
Sorun degil canim haber verdigin için Sağol kolay gelsin
Iyi canim oda çok yemeği bırakınca düzeldi şükür
Günaydın canim:)
Sicak havadan mi diyecektim ama sen altta yazmissin dikkatrt canim havalar dengesizlesti bu ara aldanma sakin mevsimlik giy
Hosgeldin canim Benim bayram bol kaçamakli gecti. Sorun degil bayram yoğunlugu vardı zaten herkeste Sen nasilsin telefon sorunun halloldu mu
Gecmis olsun canim evet ter atmak iyi gelir bencede
Ay Evet canim aynen kalp kalbe karsiymis :)
Aman sana zaten dokunurdu baska seyler iyi yapmissin miyavcim.
Ben eksiye dusemedim su an ayni kilodayim ama arti degilim cok sukur baya korkmustum..
Su icemedim malesef canim. Ben suyun tadina cok onem veriyorum. Kayinvalidemler de tatlisu cesmesinden iciyorlar. Giderken aldim bikac sise onlar bitince kaldim oyle markete gitme firsatim olmadi..
Ben de cok asiri dikkat etmedim canim korka korkq ciktim tartiya bugun.
Havalar sogudu artik canim oyle ince kisa seylerle durma usutursun. Cok gecmis olsun
Hosbuldumm. Telefon bozuldu canim eski telefonla idare ediyorum su an. O da cildirtiyo beni :)
Gecmisi okuyamadim simdilik malesef.
Ben sana daha önce demiştim biliyorsun ben 20-30 dk yürüyüp sonra 4 saat ile rekor kırmıştım sen beni bile geçersin artık 6 saat bulursun emin ol birden yüklenmek hem stres hem diz kapaklarını aşındırıyorHaklisin canim.. Karatay gunde 20 dk yürüyüş yeterli diyor bende bugun 20 dk yürüyüşu istisnasiz yapmaya karar verdim sonraki zamanlarda yani alisip hazir hissettigimde attiririm birden bire spora baslamak strese sokuyor vücudu diyor katılıyorum
Bende hazır su içerim annemlere bile hazır su alır giderim bu konuda fazla takıntılıyım evet Canım 40-48 bedeni vardı malesefOlsun canım bundan sonrasını okursun artik:) bende aritilmis yadahazir su olmadi mi icemiyorum. Dokunur diyede korkuyorum biraz
Miyav_su ceket modeline de renginede bayıldım sana da cok yakışır ama bedeni yok dedin dimi
Evet çok güzel bedeni Kalmamış Canım 40 beden alayım daraltırayım dedim olmaz dedi bende içinde şifon gömlek yada bluz beyaz olucak altına yine beyaz pantolon ile düşündümAyy bayıldım harika ymis gerçekten altına direkt genis etekle hayal ettim süper :)
Ben sana daha önce demiştim biliyorsun ben 20-30 dk yürüyüp sonra 4 saat ile rekor kırmıştım sen beni bile geçersin artık 6 saat bulursun emin ol birden yüklenmek hem stres hem diz kapaklarını aşındırıyor
Evet çok güzel bedeni Kalmamış Canım 40 beden alayım daraltırayım dedim olmaz dedi bende içinde şifon gömlek yada bluz beyaz olucak altına yine beyaz pantolon ile düşündüm
Ama ben birden başlamadım ki Canım yavaş yavaş artırdım rabbim sağlık versinde sen veAma seni düşününce insan hirsa kapiliyor ya napim
4 saat spor yapmalıyım incelmeliyim diyor
Ama hirslarima yenilip ya hep ya hic mantığından cikmanin vakti geldi haftada 250 gr bile versem uzulmek yok 1 sene sonra da olsa hedefime ulasip fit olacağım
Dun aksam bana 38 beden olursan intihar ederim diyen arkadas da kinadaydi cips ikram ettikkerinde bana bakip "sagol canim diyetteyim" dedi
Hakli kadin 1 ay oldu konuşalı ben kilo vermek yerine aldım
Bugun oturduğu ile gidiyor gelecek yil geldiginde bana bakip kis kis gulme hakkini vermeyecegim ona
Senin bulunduğun ilde varsa koton Canım bir bak birde saks mavisi vardı onun oda güzel
Kimmiş o salak yaAma seni düşününce insan hirsa kapiliyor ya napim
4 saat spor yapmalıyım incelmeliyim diyor
Ama hirslarima yenilip ya hep ya hic mantığından cikmanin vakti geldi haftada 250 gr bile versem uzulmek yok 1 sene sonra da olsa hedefime ulasip fit olacağım
Dun aksam bana 38 beden olursan intihar ederim diyen arkadas da kinadaydi cips ikram ettikkerinde bana bakip "sagol canim diyetteyim" dedi
Hakli kadin 1 ay oldu konuşalı ben kilo vermek yerine aldım
Bugun oturduğu ile gidiyor gelecek yil geldiginde bana bakip kis kis gulme hakkini vermeyecegim ona
Var canım ama ben ilcedeyim yaklaşık 120 km gitmem lazım :)Senin bulunduğun ilde varsa koton Canım bir bak birde saks mavisi vardı onun oda güzel
Sen zayıflarsan intihar ederim demiş bakalım ne yapıcakKimmiş o salak yasen zayıf olduğunda onun suratıni düşünsene. Sende ona bakarak dersin Sağol canım diyetteyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?