Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim Canım

Ay Evet canim aynen kalp kalbe karsiymis :)

Aman sana zaten dokunurdu baska seyler iyi yapmissin miyavcim.

Ben eksiye dusemedim su an ayni kilodayim ama arti degilim cok sukur baya korkmustum..
Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber ver
Su icemedim malesef canim. Ben suyun tadina cok onem veriyorum. Kayinvalidemler de tatlisu cesmesinden iciyorlar. Giderken aldim bikac sise onlar bitince kaldim oyle markete gitme firsatim olmadi..
Ben de cok asiri dikkat etmedim canim korka korkq ciktim tartiya bugun.
Havalar sogudu artik canim oyle ince kisa seylerle durma usutursun. Cok gecmis olsun

Hosbuldumm. Telefon bozuldu canim eski telefonla idare ediyorum su an. O da cildirtiyo beni :)
Gecmisi okuyamadim simdilik malesef.

İnşallah Canım en kısa zamanda olucaz ben inanıyorum ya 2 ay sonra 36 bedene sığarım tartıdaki rakam önemli değil sende böyle düşün olur mu canım

Haklisin canim.. Karatay gunde 20 dk yürüyüş yeterli diyor bende bugun 20 dk yürüyüşu istisnasiz yapmaya karar verdim sonraki zamanlarda yani alisip hazir hissettigimde attiririm birden bire spora baslamak strese sokuyor vücudu diyor katılıyorum

Bende şimdi seni etiket yapıcaktım kalp kalbe karşıymış Canım ben ilk gün sadece yufka yedim o kadar ertesi gün eskiye döndüm sende öyle yapmışsın sevindim Canım

Ay Evet canim aynen kalp kalbe karsiymis :)

Aman sana zaten dokunurdu baska seyler iyi yapmissin miyavcim.

Ben eksiye dusemedim su an ayni kilodayim ama arti degilim cok sukur baya korkmustum..
Hoş geldin canım. Bende iki gün bayramda coştum şu an toparlama evresindeyim çok şükür. Su içtin mi ondan haber ver
Su icemedim malesef canim. Ben suyun tadina cok onem veriyorum. Kayinvalidemler de tatlisu cesmesinden iciyorlar. Giderken aldim bikac sise onlar bitince kaldim oyle markete gitme firsatim olmadi..
Ben de cok asiri dikkat etmedim canim korka korkq ciktim tartiya bugun.
Havalar sogudu artik canim oyle ince kisa seylerle durma usutursun. Cok gecmis olsun

Hosbuldumm. Telefon bozuldu canim eski telefonla idare ediyorum su an. O da cildirtiyo beni :)
Gecmisi okuyamadim simdilik malesef.

Olsun canım bundan sonrasını okursun artik:) bende aritilmis yadahazir su olmadi mi icemiyorum. Dokunur diyede korkuyorum biraz

Miyav_su ceket modeline de renginede bayıldım sana da cok yakışır ama bedeni yok dedin dimi

Ben sana daha önce demiştim biliyorsun ben 20-30 dk yürüyüp sonra 4 saat ile rekor kırmıştım sen beni bile geçersin artık 6 saat bulursun emin ol birden yüklenmek hem stres hem diz kapaklarını aşındırıyor

Bende hazır su içerim annemlere bile hazır su alır giderim bu konuda fazla takıntılıyım evet Canım 40-48 bedeni vardı malesef

Ama seni düşününce insan hirsa kapiliyor ya napim
4 saat spor yapmalıyım incelmeliyim diyor
Ama hirslarima yenilip ya hep ya hic mantığından cikmanin vakti geldi haftada 250 gr bile versem uzulmek yok 1 sene sonra da olsa hedefime ulasip fit olacağım
Dun aksam bana 38 beden olursan intihar ederim diyen arkadas da kinadaydi cips ikram ettikkerinde bana bakip "sagol canim diyetteyim" dedi
Hakli kadin 1 ay oldu konuşalı ben kilo vermek yerine aldım
Bugun oturduğu ile gidiyor gelecek yil geldiginde bana bakip kis kis gulme hakkini vermeyecegim ona

Ama ben birden başlamadım ki Canım yavaş yavaş artırdım rabbim sağlık versinde sen ve Vilma 37 beni soluyacaksınız buna emin ol deme aman takılma arkadaşına son gülen iyi güler dedim ya tartı olayına takılma benim gibi Relax olmalısın Canım sıkarsan kendini vücutun isyan eder senin öncelikli hedefin beslenme düzenini oturmak sonra sağlığını kavuşmak ve düzenli spor yapmak en son tartı olayı Canım merak etme hepsi olucak

Kimmiş o salak ya sen zayıf olduğunda onun suratıni düşünsene. Sende ona bakarak dersin Sağol canım diyetteyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…