Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım

Menün çok güzel özellikle yoğurtlu semizotuna bittim şu ilaçlar bitsin cacık yapıcam hoş mevsimi biter o Zaman'da afiyet leptinin olsun Canım kınada bol eğlenmeler

Selam fit hatunar
Menum
Sabah 10da tereyağ da yumurta 2 dilim ekmek acı Sos çeri domates bir bardak süt bir tatlı kaşığı kuru incir reçeli
Aksam 6da bir tabak patlican guvec yanında yogurt.
Su yatana kadar 2 litreye tamamliycam
Spor 40 dk jilyan
Sabah 10dan 6 ya kadar su dışında bişey yiyip içmedim leptin dediğinizden yaptım Miyav_su canım. Simdide bir sade kahve icicem

papatya1994 canım bizim evdede var bayram şekeri limonata kahvaltılık cikolata. Ama bi hedefimiz var yol uzun olsada arada tokezlesekte o hedefe varabilmek. Canım istese de yemiyorum cocuklarda çok az veriyorum sonuçta onlarada zarar. Bir tepsi baklava vardı evde bir tane yemedim bilyormusun elim gitti bi kere ama dedim boşver sonrada unutturdun kendime. Sanırım psikolojik olarak beynin diyete hazır değil. Biraz daha ciddiye al lutfen. Yoksa bizide etkiliyorsun moralmen cokuyorum senin menülerini okuyunca

Afiyet olsun Canım

Merhaba arkadaslar
Menüm şöyle: sabah 1 peynirli Tost yarim haşlanmış yumurta 5 adt. Zeytin
Öğle 1 kase corba 1 prs taze fasulye 2 parca haşlanmış kaburga 1 buçuk tt ekmek
Ara 1 elma 1 b ayran
Aksam 1 çiğköfte durum ince lavaş ( dışarda seçenek yoktu ne yazikki)

Kızlar pazartesi randevu aldım kilo durumunu size söylerim. Pek aktif olamayacağım arkadaşımı yatili misagit edeceğim
Herkese mutlu gunler

Ah seni yine mi yedin o gıdayı tabak üstü döner köftede mi yoktu Canım

Selam fistiklar dün apar topar kahvaltı sonrası annemlere gittim. Ablami bugün yolculatacagimiz için gece orada kaldım bugün öğlen eve geldim. Bakıcı ablayi çağırdım oğlum alissin diye bende arkadaşımın dugunune gittim. Oğlum çok şükür gayet güzel durmuş geldiğimde çok mutluydu dünyalar benim oldu aksama da yemeğe kaynim geldi caydi derken dışarı yeni çıktılar galiba bende uyuyacak böyle yogun iki gün geçti

Menumu vereyim bugünün
Sabah 3 zeytin, küçük kase yoğurt, iki çatal peynir ve 2 çatal ciğer kav

Öğle : 1 küçük dilim ev yapımı helva Türk Kahvesi bitki çayı

(Düğünde pasta dagitirlarken bizim masayı unuttular Allah yardım etti valla )
Ara: Nescafe

Aksam: 1 kase çorba
2 kaşık salata ve 3 kaşık kıyma kavurma
Sek Nescafe, bitki çayı, 2.5 litre su

Bebişin alışmasına sevindim inşallah bu yıl bir sorun çıkaramaz afacan Allah kavuştursun Canım ablanı sağ salim evine varsın

Süpersin yanlız nescafeyi içerken bir kez daha düşün derim onun yerine ya Türk kahvesi yada filtre kahve içmeni daha çok isterim

İyi geceler kızlar bugünde annemdeydim yarın döncem artık eve o zmn herşey daha iyi olur onu yemem bunu yemem diyince annem kızıyor e anne şişmanlen de çok yeme diyodun bir karar ver diyorum diyo iki üç gün yemekle kilo almazsın

Buarada bugünki menümü de vereyim
Sabah yarım haşlanmış yumurta üç dilim pide ekmekle biraz melemen, bir çatal bal
Öğlen bir dolma yoğurt birazda bayramdan kalma kadayıf
Akşam güveç azıcık ekmekle ne yazıkki bir kase ayranlı çorba
Düğüne gittik orda pasta dağıttılar azıcık ucundan ısırdım kuru tuzlu pasta eve geldik oğlum yumurta yaptım iki üç ağızdan ondan yedim çok kötü menüm biliyorum ama işte eve yarın gidince dikkat etcem daha bide tartımı özledim acaba kaç kiloyum çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…