Bugün ki menüm sabah saat 10.00 kuru fasulye ,salata yanında çiğ kabak çekirdeği ,2 duble sade Türk kahvesi akşam saat 20.00 yeşil mercimek yemeği ,sebzeli güveç salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek canım aslında akşam yemeğim geç oluyor eşim o saatlerde geliyor mecburen böyle kışa doğru saat 6 doğru çekerim bende
Menün çok güzel özellikle yoğurtlu semizotuna bittim şu ilaçlar bitsin cacık yapıcam hoş mevsimi biter o Zaman'da afiyet leptinin olsun Canım kınada bol eğlenmelerSelam kızlar dun aksamdam beri yogunum eşim rahatsizdi evdeydi diye dün giremedim bugün de misafir yemek temizlik derken giremedim aksamda kina var oraya gidiyorum bugun erken kapattim gunu
Sabah 10
Terayagli yumurta domates salatalik zeytin fındık ceviz tulum peyniri
Arada ayran su
Aksam 15.30
Kozlenmis domates çorbası
Haslanmis et
Yogurtlu Semizotu
Yoğurtlu kuru biber sote
Menün çok güzel özellikle yoğurtlu semizotuna bittim şu ilaçlar bitsin cacık yapıcam hoş mevsimi biter o Zaman'da afiyet leptinin olsun Canım kınada bol eğlenmeler
Afiyet olsun canım
Bir hafta var sonra ara vericem 1 hafta sonra başka bir antipıyotik varSağol canim ne kadar kaldı bitmesine?
Afiyet olsun CanımSelam fit hatunar
Menum
Sabah 10da tereyağ da yumurta 2 dilim ekmek acı Sos çeri domates bir bardak süt bir tatlı kaşığı kuru incir reçeli
Aksam 6da bir tabak patlican guvec yanında yogurt.
Su yatana kadar 2 litreye tamamliycam
Spor 40 dk jilyan
Sabah 10dan 6 ya kadar su dışında bişey yiyip içmedim leptin dediğinizden yaptımMiyav_su canım. Simdide bir sade kahve icicem
Ah seni yine mi yedin o gıdayıMerhaba arkadaslar
Menüm şöyle: sabah 1 peynirli Tost yarim haşlanmış yumurta 5 adt. Zeytin
Öğle 1 kase corba 1 prs taze fasulye 2 parca haşlanmış kaburga 1 buçuk tt ekmek
Ara 1 elma 1 b ayran
Aksam 1 çiğköfte durum ince lavaş ( dışarda seçenek yoktu ne yazikki)
Kızlar pazartesi randevu aldım kilo durumunu size söylerim. Pek aktif olamayacağım arkadaşımı yatili misagit edeceğim
Herkese mutlu gunler
Bebişin alışmasına sevindim inşallah bu yıl bir sorun çıkaramaz afacan Allah kavuştursun Canım ablanı sağ salim evine varsınSelam fistiklar dün apar topar kahvaltı sonrası annemlere gittim. Ablami bugün yolculatacagimiz için gece orada kaldım bugün öğlen eve geldim. Bakıcı ablayi çağırdım oğlum alissin diye bende arkadaşımın dugunune gittim. Oğlum çok şükür gayet güzel durmuş geldiğimde çok mutluydu dünyalar benim olduaksama da yemeğe kaynim geldi caydi derken dışarı yeni çıktılar galiba bende uyuyacak böyle yogun iki gün geçti
Süpersin yanlız nescafeyi içerken bir kez daha düşün derim onun yerine ya Türk kahvesi yada filtre kahve içmeni daha çok isterimMenumu vereyim bugünün
Sabah 3 zeytin, küçük kase yoğurt, iki çatal peynir ve 2 çatal ciğer kav
Öğle : 1 küçük dilim ev yapımı helva Türk Kahvesi bitki çayı
(Düğünde pasta dagitirlarken bizim masayı unuttular Allah yardım etti valla)
Ara: Nescafe
Aksam: 1 kase çorba
2 kaşık salata ve 3 kaşık kıyma kavurma
Sek Nescafe, bitki çayı, 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?