Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol Canım evde kapı pencere kapattım giyecek birşeyim yok eşim büyük beden kıyafetlerimi attı çöpe dün 2 tane uzun kollu mevsimlik badi aldım fazla birşey aldırmadı ya bir ceket beğendim sadece 40 bedeni kalmış olsun giyerim alayım dedim olmaz dedi sinir etti beni

Almıştım kuzum ya 2 buçuk kilo fazla geldim tartida ama bak kendini yaniltma bu kilo değil insan iki günde 2 kilo alamaz doğaya aykırı bir kısmı şişkinlik bir kısmı da yediklerimiz ve çabuk geldiği gibi çabuk gidecekler merak etme. Bana çok iyi gelen bir şey var sende dene günde iki kupa kiraz sapı ve yeşil çayı karışım yapıp demliyorum ve bana çok iyi geliyor.

Sakın fazla tüketme kiraz sapını benden sana tavsiye Canım

Eşin mi Canım peki o verdi mi kilo merak etme vereceksin hatta eşinden. Bile fit olucaksın

Kiz o hayatta fit olamaz verdi mi bilmiyorum gecen baktim tartiya çıkmış bakayim dedim nasil fırladı üstünden 120 130 kilo arası var mısın dedim yok daha neler dedi ama var rahat var
Zaten ben istediğim bu ben zayif olayim o kilolu kalsin Rabbim irade versin insallah vazgecmeyeyim

Hayallere daldim okurken masallah Allah hepimize o günleri göstersin sende 36 beden ararsın umarım bir gun

İnşallah Canım şu kitapları bir oku bak Nasıl olucak enişte bey beter olsunlar benim bay tombalak dahil

Bende 2.3 kg fazla geldim. Toparlamissin bile canim harikasin kiraz sapim yok ama misir Püskülü kuruttum onu kullansam mi diyorum

Tamam kuzum bilmiyordum işin gerçeği o zaman günde bir kere kullanırım

İnşallah Canım şu kitapları bir oku bak Nasıl olucak enişte bey beter olsunlar benim bay tombalak dahil

Erkekler kilolu olunca bizim gözümüze batmiyor ama bizimki onlarin gözüne cok cabuk batıyor nedense
Akşam ne yemek yapacaksın canim ben menu olusturamadim:)

Hayallere daldim okurken masallah Allah hepimize o günleri göstersin sende 36 beden ararsın umarım bir gun
Hayallere dalma sende en kısa zamanda olucaksın buna inanıyorum ben Zafer bizim 2 badi aldım L beden dedim biraz rahat olsun kızdı bende alışmışım hep büyük beden arıyorum sonra çocuk elbisesi gördük verdi al giy diye 13-14 yaş esnek kumaş giydim dedim tamam ben gerçekten zayıflamışım yanlız o ceket çok güzeldi kotonda rengi farklı ben böyle neon renklerini seviyorum nar çiçeği rengi çok güzeldi 40 -48 bedeni vardı kilolu iken onlar olmazdı düşün Sanada inanıyorum bak Bayram'dan sonra hemen eski düzene döndün

Bende 2.3 kg fazla geldim. Toparlamissin bile canim harikasin kiraz sapim yok ama misir Püskülü kuruttum onu kullansam mi diyorum
Canim onuda duydum ama hiç kullanmadım. Miyav_su demiş canım bir kere kullanabiliriz sende toparlatacaksin eminim

Erkekler kilolu olunca bizim gözümüze batmiyor ama bizimki onlarin gözüne cok cabuk batıyor nedense
Akşam ne yemek yapacaksın canim ben menu olusturamadim:)
Canım evet bizler takmıyoruz ama erkekler gerçekten dış görünüşe çok önem veriyorlar malesef bu bir gercek biz zayıf değil ayrıca fit olucaz bunu unutma onlar kıca göbeklerini kaşısınlar dün benimki yine marketten toplamış birşeyler artık uğraşmıyorum bıraktım dünden kalma yeşil mercimek var Canım yanına birşey yapmadım çünkü yarına balık günümüz yaparsam mercimek yanına semizotlu salata olur

Insallaaahhh:)
Masallah sana canim evet zayiflayan bircok kisiden duydum bunu bir sure buyuk beden kafasindan cikamiyorlar seninde oyle olmuş Eniste bu konuda hakli buyuk beden değil hafifte sikani almak daha iyi

Himm yesil mercimek iyi fikir bol eristeli yapayim dimi

Insallaaahhh:)
Masallah sana canim evet zayiflayan bircok kisiden duydum bunu bir sure buyuk beden kafasindan cikamiyorlar seninde oyle olmuş Eniste bu konuda hakli buyuk beden değil hafifte sikani almak daha iyi
İnşallah Canım en kısa zamanda olucaz ben inanıyorum ya 2 ay sonra 36 bedene sığarım tartıdaki rakam önemli değil sende böyle düşün olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…