Anladım Canım neyse üzülme bugünden sıkı al gerisi gelirYok tatlım bi tabakta bi dilim börek bi dilim pasta 3-4 kaşık makarna öyleydi tabak.
Sabah yine kötü oldu yaa bu kalabalıkta kendime hakim olamıyorum ne yapıcam bilmemAnladım Canım neyse üzülme bugünden sıkı al gerisi gelir
Canım bir dur demelisin haklısın çok zor biliyorumda kendine hakim olÇ
Sabah yine kötü oldu yaa bu kalabalıkta kendime hakim olamıyorum ne yapıcam bilmem
Orası öyle ama oda biraz motive ediyorEki Görüntüle 1885551
İnşallah zaten artıda çıksam benim için o kadar önemli değil zaten Canım tartıdaki rakam şuan 70 kg ama zaten buradaki çoğu insan gördü beni 60 kg gösteriyorum zaten 38 beden oluyor bana önceki halimden bin şükür allahım tartı değil aynadaki görüntü ilgilendiriyor beni
Günaydın kızlar Bayramda bitti artık herkes kaçamakları bıraktı sanırım
Birakmisken aklımda ne varsa yiyim diyorum nasılsa ipin ucu kaçmış diyorum yiyorumda yiyorumdahergün bugün başlayacam diyom olmuyor
Canım zaten çocuğun rahatsızdı galiba eve sokmasan bu yiyecekleri olmuyor muNe yazıkki adapte olamiyorumne edicem yaa (
Kola ve şeker bayram için girdi yoksa yasaktı canım onun dışında eşim gitmiş kahvaltilik fındık ezmesi almış bende oturup ekmege bandırip yiyorumCanım zaten çocuğun rahatsızdı galiba eve sokmasan bu yiyecekleri olmuyor mu
Afiyet olsun canım çok guzelSelam kızlar dun aksamdam beri yogunum eşim rahatsizdi evdeydi diye dün giremedim bugün de misafir yemek temizlik derken giremedim aksamda kina var oraya gidiyorum bugun erken kapattim gunu
Sabah 10
Terayagli yumurta domates salatalik zeytin fındık ceviz tulum peyniri
Arada ayran su
Aksam 15.30
Kozlenmis domates çorbası
Haslanmis et
Yogurtlu Semizotu
Yoğurtlu kuru biber sote
Anladım Canım o Zaman o yiyecekleri gelenlere ikram et olmaz mı sende yememiş olursunKola ve şeker bayram için girdi yoksa yasaktı canım onun dışında eşim gitmiş kahvaltilik fındık ezmesi almış bende oturup ekmege bandırip yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?