Abow çok uzakmış sizin ilçe CanımVar canım ama ben ilcedeyim yaklaşık 120 km gitmem lazım :)
Aynen canım sorma :))Abow çok uzakmış sizin ilçe Canım
Çok kızıyorum böyle insanlara.Sen zayıflarsan intihar ederim demiş bakalım ne yapıcak
Ama ben birden başlamadım ki Canım yavaş yavaş artırdım rabbim sağlık versinde sen ve @Vilma 37 beni soluyacaksınız buna emin oldeme aman takılma arkadaşına son gülen iyi güler dedim ya tartı olayına takılma benim gibi Relax olmalısın Canım sıkarsan kendini vücutun isyan eder senin öncelikli hedefin beslenme düzenini oturmak sonra sağlığını kavuşmak ve düzenli spor yapmak en son tartı olayı Canım merak etme hepsi olucak
Kimmiş o salak yasen zayıf olduğunda onun suratıni düşünsene. Sende ona bakarak dersin Sağol canım diyetteyim diye
Hele ben onlara en güzel cevap zayıflamak CanımÇok kızıyorum böyle insanlara.
Hiçte haklı değil Canım kendinide suçlama olur muAhyy insallahhh :) bir arkadas canim ayni zamanda uzaktan elti kiloyla ilgili birkac kişiyi ve beni bazi ortamlarda cok güzel bozdu biraz patavatsiz gercekten ama hakli ben de o hakki onun elinden alacagim
Süpersin Canım tereyağlı çayı beğendinizMenumu vereyim kizlar
Sabah 11
1 avuc kuruyemiş (badem,findik,ceviz,fistik)
Tereyagli yumurta
Cay (tereyagli esim deneyelim dedi:))
Zeytin
Peynir
Sebze söğüş
Arada
Ayran
Türk kahvesi
Yeşil cay
Su
Aksam 20
Z.yagli Yesil mercimek yemeği
Dünden kalma domates çorbası
Salata
Sac kavurma
Yogurt
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Ne fenasın sen ha:) ama sağlık açısından da kötü kilo beraber verin bişi olmaz yoksa eskiden o zayıf sen kilolumuydun ki bu kadar taktın buna:) buarada vazgeçmezsin niye geçiyosun ki herşey yolunda okulda açılıyor herşey daha düzene girer bende o yediğinin tartıda hemen bu kadar artacağını düşünmüyorum çarşaambaya kadar tartılmayacan mıKiz o hayatta fit olamaz verdi mi bilmiyorum gecen baktim tartiya çıkmış bakayim dedim nasil fırladı üstünden120 130 kilo arası var mısın dedim yok daha neler dedi ama var rahat var
Zaten ben istediğim bu ben zayif olayim o kilolu kalsin Rabbim irade versin insallah vazgecmeyeyim
Çok beğendiysen internetten bak varsa sipariş et
Çok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olurMenumu vereyim kizlar
Sabah 11
1 avuc kuruyemiş (badem,findik,ceviz,fistik)
Tereyagli yumurta
Cay (tereyagli esim deneyelim dedi:))
Zeytin
Peynir
Sebze söğüş
Arada
Ayran
Türk kahvesi
Yeşil cay
Su
Aksam 20
Z.yagli Yesil mercimek yemeği
Dünden kalma domates çorbası
Salata
Sac kavurma
Yogurt
2.5 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsunBenim menüm saat 11.00 kahvaltıda avakodolu domates ezmesi sumaklı zeytinyağlı ,semizotu ,1 tane elma yanında tarçınlı limonlu sıcak su akşam saat 20.00 yeşil mercimek yemeği yanında nar ekşili salata sonrada eşimle 2 saat yürüyüş @puantiyeli_kelebek
Aslında kahvaltı berbat çünkü yumurta yok malesef yarın daha güzel bir menü istiyorum kendi adıma kötü bir gün oldu bugünÇok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olurafiyet olsun
2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsun
Süpersin Canım tereyağlı çayı beğendinizmi ben çayda değil Türk Kahvesinde denedim ayrıca Canım sıcak yemekleri tereyağlı yap Sana tavsiyem soğuk yemekleri zeytinyağlı yap en sağlıklısı Canım afiyet olsun bu arada yürüyüşünde güzel bir başlangıç olmuş
Ayy canım ya valla gıcık oluyorum öyle insanlara kime ne kimi ilgilendirir ki senin kilolu olman veya zayıf olman ama böyle olunca hırs yapıyo insanAma seni düşününce insan hirsa kapiliyor ya napim
4 saat spor yapmalıyım incelmeliyim diyor
Ama hirslarima yenilip ya hep ya hic mantığından cikmanin vakti geldi haftada 250 gr bile versem uzulmek yok 1 sene sonra da olsa hedefime ulasip fit olacağım
Dun aksam bana 38 beden olursan intihar ederim diyen arkadas da kinadaydi cips ikram ettikkerinde bana bakip "sagol canim diyetteyim" dedi
Hakli kadin 1 ay oldu konuşalı ben kilo vermek yerine aldım
Bugun oturduğu ile gidiyor gelecek yil geldiginde bana bakip kis kis gulme hakkini vermeyecegim ona
Afiyet olsun Canım kuruyemişin çiğ mi yoksa paketli miydiBende menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 4 zeytin
4 çatal patates kız. Salatalık
1 tane kozlenmis biber
1 lokma ekmek pekmeze bandim :)
Ara: Türk.Kahvesi avuç içi karışık kuruyemiş
Aksam 16.30: kozde biber 2 veya 3 taneydi
3 kaşık kiy yumurta
1 kase yoğurt, domates
Aksam olmadan elma yerim
Türk Kahvesi, bitki çayları 3 litre su
Not: akşam oturmaya gidecez yemeyecem inş
Benim menüm saat 11.00 kahvaltıda avakodolu domates ezmesi sumaklı zeytinyağlı ,semizotu ,1 tane elma yanında tarçınlı limonlu sıcak su akşam saat 20.00 yeşil mercimek yemeği yanında nar ekşili salata sonrada eşimle 2 saat yürüyüş @puantiyeli_kelebek
Bende öyle düşündüm çayda hiç denemedim yanlız tereyağlı Türk kahvesi yapınca ondan sonra spor yap dediğimi dinle acayip enerji oluyorsun birde duştan çıkmış gibi su akıyor insandan Hım tMam sosunu tereyağlı yap birde zeytinyağın soğuk sıkım mıSağol canım yok begenmedim:)) turk kahvesi daha iyi oluyor cayi sanki kirli bardakta iciyormusum gibi hissettirdi :)
Sogan kavuracagim icin z.yagli yapayim demistim Tereyağı kavurma işleminde kokuyor sanki ama daha sosunu yapmadım tereyagli yapayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?