Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Insallah kuzum haklisin

Kimmiş o salak ya sen zayıf olduğunda onun suratıni düşünsene. Sende ona bakarak dersin Sağol canım diyetteyim diye

Ahyy insallahhh :) bir arkadas canim ayni zamanda uzaktan elti kiloyla ilgili birkac kişiyi ve beni bazi ortamlarda cok güzel bozdu biraz patavatsiz gercekten ama hakli ben de o hakki onun elinden alacagim

Menumu vereyim kizlar

Sabah 11
1 avuc kuruyemiş (badem,findik,ceviz,fistik)
Tereyagli yumurta
Cay (tereyagli esim deneyelim dedi:))
Zeytin
Peynir
Sebze söğüş

Arada
Ayran
Türk kahvesi
Yeşil cay
Su

Aksam 20
Z.yagli Yesil mercimek yemeği
Dünden kalma domates çorbası
Salata
Sac kavurma
Yogurt

2.5 lt su
20 dk yürüyüş

Miyav_su

Süpersin Canım tereyağlı çayı beğendiniz mi ben çayda değil Türk Kahvesinde denedim ayrıca Canım sıcak yemekleri tereyağlı yap Sana tavsiyem soğuk yemekleri zeytinyağlı yap en sağlıklısı Canım afiyet olsun bu arada yürüyüşünde güzel bir başlangıç olmuş

Ne fenasın sen ha:) ama sağlık açısından da kötü kilo beraber verin bişi olmaz yoksa eskiden o zayıf sen kilolumuydun ki bu kadar taktın buna:) buarada vazgeçmezsin niye geçiyosun ki herşey yolunda okulda açılıyor herşey daha düzene girer bende o yediğinin tartıda hemen bu kadar artacağını düşünmüyorum çarşaambaya kadar tartılmayacan mı

Bende menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 4 zeytin
4 çatal patates kız. Salatalık
1 tane kozlenmis biber
1 lokma ekmek pekmeze bandim :)

Ara: Türk.Kahvesi avuç içi karışık kuruyemiş

Aksam 16.30: kozde biber 2 veya 3 taneydi
3 kaşık kiy yumurta
1 kase yoğurt, domates
Aksam olmadan elma yerim
Türk Kahvesi, bitki çayları 3 litre su
Not: akşam oturmaya gidecez yemeyecem inş

Çok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olur afiyet olsun
2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsun

Çok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olur afiyet olsun

2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsun
Aslında kahvaltı berbat çünkü yumurta yok malesef yarın daha güzel bir menü istiyorum kendi adıma kötü bir gün oldu bugün

Son düzenleme:

Sağol canım yok begenmedim:)) turk kahvesi daha iyi oluyor cayi sanki kirli bardakta iciyormusum gibi hissettirdi :)
Sogan kavuracagim icin z.yagli yapayim demistim Tereyağı kavurma işleminde kokuyor sanki ama daha sosunu yapmadım tereyagli yapayım o zaman

Ayy canım ya valla gıcık oluyorum öyle insanlara kime ne kimi ilgilendirir ki senin kilolu olman veya zayıf olman ama böyle olunca hırs yapıyo insan

Afiyet olsun Canım kuruyemişin çiğ mi yoksa paketli miydi

Sabah menun cok güzel aksam da guzel ama doydun mu nar ekşisi hakiki mi? Cok guzel bir gun olmuş afiyet olsun

Bende öyle düşündüm çayda hiç denemedim yanlız tereyağlı Türk kahvesi yapınca ondan sonra spor yap dediğimi dinle acayip enerji oluyorsun birde duştan çıkmış gibi su akıyor insandan Hım tMam sosunu tereyağlı yap birde zeytinyağın soğuk sıkım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…