Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah menun cok güzel aksam da guzel ama doydun mu nar ekşisi hakiki mi? Cok guzel bir gun olmuş afiyet olsun
Sabah mı doydum sayılır elma açıktırdı yanında ayran içmem lazımdı içmediğim için birde yumurtada yemedim yarın çok sıkı olucak yanı açlık hissetdim arkasından 2 duble Türk kahvesi içtim elma köy Elmas'ı Pazar'dan aldım her yeri kurtlu nar ekşisi tabiki doğal Canım yapılan yere bizzat kendi şişemi götürdüm malum kola şişesine koyuyorlar hiçte hoşlanmam burDa ırlıganlı KORUCUK kasabası var benim dükkana yakın ikiside köy en iyi narları yurtdışına gönderirler bende o iyi narlardan yaptırırım iyi dediğim yurtdışına ilaçsız gdolu olursa almıyorlar malesef o almadıkları gdolu ürünler iç piyasaya bu ünlü fabrikLara gidiyor

Fenayim haklisin yok hic zayif olmadı ki canim aksine evlendigimizde ben zayiftim o hafif kilolu ama bir kac kere kırdı beni kilomdan dolayi bide aramizda 4 yas olmasina rağmen ben yasimdan buyuk görünüyorum o kilo verirse oldugundan daha genc görünür ondan istemiyorum
Insallah carsambaya kadar arti kalmaz canim ama tartilirsam vermissem simaririm vermemissem moralim bozulur ben tarti sevmiyorum o yuzden sabredecegim doğru diyorsun canim vacgecmeyecegim

Sonunda evime geldim kızlar... Çok yoruldum saat bir buçukta evdeydim saat 4 e kadar yerleştirmem sürdü biraz etrafı süprdüm sildim yemek yaptım çok yoruldum bugün erken bitirdim yemeği bende
Sabah saat 10:00 iki tane köz biber domates salatalık iki parça kepekli ekmek
Öğlen yemek yemedim oğluma simit almkştım azıcık onun ucundan ve çok azda üzüm
Akşam 17:00 bir küçük tabak kısır bir kase mercimek çorbası domayes salatalık yedim
İlerleyen zamnlarda kahve içerim
Neyse artık bu hafta dikkat edeyim çarşambaya kadar tartılmayacam ama eve geldiğimde tartıldım toka yakındım su filan içmiştim 76 geldim

Afiyet olsun o rakamı dikkate alma ve moralini bozma

Anladım canım evet ya kilo insanı olduğundan fazla gösteriyor bu doğru. Evet erkeklerin yaptığı şeydir kiloyla dalga geçmek benim eşimde çok söylüyordu ama bende arada ona diyorum hiç tınlamıyor biz çok takıyoruz ne yazık ki

Her sabah kizartma oluyor mu hemen hemen sagliksiz olmasi bi yana usenmiyor musun yaa ben usendigimden de yapmam ocak kirleniyor oda cabası ekmek olmadığı için kizartmayi kurtarmış bu menu.. guzel afiyet olsun canım

Her sabah kizartma oluyor mu hemen hemen sagliksiz olmasi bi yana usenmiyor musun yaa ben usendigimden de yapmam ocak kirleniyor oda cabası ekmek olmadığı için kizartmayi kurtarmış bu menu.. guzel afiyet olsun canım
En güzeli temizi fırında ben son aralık ayında yapmışım fırında patates şimdi yine aralık ayında yaparım

Sağol canım buarada senin menülerin dikkatimi çekiyor hepsi çok farklılar merak ediyorum tadlarını
Sende yap Canım avakodolu domates ezmesi mi avakod tatsız tuzsuz bir gıda malesef damak tadıma uydurdum domatesin kabuğunu soyup eziyorum avakoda öyke üzerine sumak ,limon ,Kaya tuzu ,soğuk sıkım zeytinyağı oh mis gibi avakodun hem tok tutuyor glisemik indeksi düşük 10 elma nın glisemik indeksi 40 bugün açıktırdı beni yarın başka bir avakodu yapıcam kürünü yapıcam çünkü şekerim elma ile biraz oynadı

Canim her sabah asla olmaz haftasonu kahvaltilarinda bir gün yaparım hafta ici hiç yapmam. Canım çekerse fırına atarım. Bu sabah kahvaltıda kaynim vardı o yüzden de kizarttim.

Bide bi kere gezmeye gittim dayım da ordaydi o kadar insanin kuzenlerimin içinde bana ne dese iyi sizcehala aklıma gelince zoruma gidiyorbu ne hal böyle eşşek gibi sismissin dedio kadar insanın içinde nasıl rencide oldum anlatamamve böyle insanlara rağmen hala kilo vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…