- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yok artık oha yani öyle şey denir mi ya ben kilo almış bitini görsem hiç demem kilo almışsın bu yenge eşşek gibisini diyor bide. Sen ne dedin pekiBide bi kere gezmeye gittim dayım da ordaydi o kadar insanin kuzenlerimin içinde bana ne dese iyi sizcehala aklıma gelince zoruma gidiyor bu ne hal böyle eşşek gibi sismissin dedi o kadar insanın içinde nasıl rencide oldum anlatamam ve böyle insanlara rağmen hala kilo vermiyorum
Kadın olsa cevabini yapistirirdim ama dayım olunca bişey diyemedimYok artık oha yani öyle şey denir mi ya ben kilo almış bitini görsem hiç demem kilo almışsın bu yenge eşşek gibisini diyor bide. Sen ne dedin peki
Ayran içseydin ya Canım ya kola bozmuş ama diğer günlere oranla menün iyi afiyet olsunBugün duzelttim biraz menümu sabah 2 dilim ekmek peynir karpuz koz biber 4 gibi Kuşbasi kebap 1 dilim ekmek 1 bardak kola pikniğe gittikteartık bişey yemem kizlar
Sende cevaplarını ver Canım ben artık veriyorumKilo konusunu hiç demeyin 2 kilo versem bile akrabalar beni görünce Ayy yine kilo almissin diyolarsizene kardesim
Ona uygun bir dille ver Canım sana saygı duymayanı sende saygı duyma benceKadın olsa cevabini yapistirirdim ama dayım olunca bişey diyemedim
Yazıklar olsun o kişiye ben ona asla dayı demezdim ve asla görüşmezdim inan bana ben teyzemle görüşmüyorum inan böyle hakaret etmedi ama olsunBide bi kere gezmeye gittim dayım da ordaydi o kadar insanin kuzenlerimin içinde bana ne dese iyi sizcehala aklıma gelince zoruma gidiyor bu ne hal böyle eşşek gibi sismissin dedi o kadar insanın içinde nasıl rencide oldum anlatamam ve böyle insanlara rağmen hala kilo vermiyorum
Beslencem canım eşimle tartıştı m sırf onun için bile manken gibi olucam kiskansin beni catlasin karsimdapapatya1994 evet o insanlara rağmen uğraşmıyorsun gerçekten kızıyorum sana ben olsam zayıflar cevabınıda vermiş olurdum Sanada kızıyorum bu konuda gerçekten bayramda bitti yarından itibaren lütfen dikkatli beslen
Beslencem canım eşimle tartıştı m sırf onun için bile manken gibi olucam kiskansin beni catlasin karsimda
Hadi bakalım her konuda yardıma hazırım çayda ki şekeride bırakmalısın Canım kahve olarak ya filtre yada Türk Kahvesi menünde görmek istemiyorum bitki çaylarında aktardan dal olarak al poşetli hazır bitki çayıda yasak kuruyemişini kendin kırarak yiyeceksin bu arada paketli oda yasak çünkü glutenli ona göreDün Canan karatayi dinledim Cnn turkte çok güzel anlattı kadın tamamen olmasada bundan sonra Karatay mantigiyla beslenmeye çalışıcam ekmek pilav makarna abur cubur hiç yemiyecem ..inanki bayramda yediğim zaman anladimki gerçekten zevki yokmuş yemek yemenin sürekli mide bulantisiyla dolaştım yemeyin ce mide artık kabul etmiyo
Saol canımHadi bakalım her konuda yardıma hazırım çayda ki şekeride bırakmalısın Canım kahve olarak ya filtre yada Türk Kahvesi menünde görmek istemiyorum bitki çaylarında aktardan dal olarak al poşetli hazır bitki çayıda yasak kuruyemişini kendin kırarak yiyeceksin bu arada paketli oda yasak çünkü glutenli ona göre
Bırak şu latteyi eşimde çok seviyor onuSaol canımçaya şeker atmiyorum zaten sadece latte iciyodum artık onuda icmem
Puantiyeli kelebek bakıyor o islere canım hoşgeldin bu arada 30 kilo falan vermissin nasıl verdin canım anlatirmisin birazMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar ,
Benim bi 10 kilo fazlalığım var diyet yapmadan sağlıklı, ölçülü beslenerek kilo vermek istiyorum. Aranıza katılabilir miyim ?
Merhaba iyi akşamlar çok güzel kilo vermişsiniz tebriklerMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar ,
Benim bi 10 kilo fazlalığım var diyet yapmadan sağlıklı, ölçülü beslenerek kilo vermek istiyorum. Aranıza katılabilir miyim ?
Puantiyeli kelebek bakıyor o islere canım hoşgeldin bu arada 30 kilo falan vermissin nasıl verdin canım anlatirmisin biraz
Merhaba iyi akşamlar çok güzel kilo vermişsiniz tebriklerNasıl verdiniz yalnız doluyuz galiba listede yer var mı @puantiyeli_kelebek canım
Kadın olsa cevabini yapistirirdim ama dayım olunca bişey diyemedim[/QUOTE
Ha pardon ya ben yengen dedi sandım da dayınınki daha kötü olmuş çok ayıp gerçekten neyse artık sen zayıflarsın gösterirsin eşşek gibi şişmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?